STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Μπεργκ VS Αραούχο

Μπεργκ VS Αραούχο

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο αθηναϊκό ντέρμπι και το Sport24.gr προχωρά στη σύγκριση των "φονικών όπλων" των ομάδων, του Σέρχιο Αραούχο και του Μάρκους Μπεργκ.

Το βράδυ της Κυριακής δεν θα αναμετρηθούν μόνο η ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό... Θα είναι μία άτυπη μάχη για τους δύο πιο φορμαρισμένους επιθετικούς του πρωταθλήματος και ίσως τους πιο ποιοτικούς: τον Σέρχιο Αραούχο και τον Μάρκους Μπεργκ.

Ο Αργεντινός και ο Σουηδός είναι αυτοί οι οποίοι ολοκληρώνουν τις επιθέσεις των ομάδων τους και η μεγαλύτερη απειλή για τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Επιπροσθέτως, με τον τρόπο που αγωνίζονται, έχουν επιρροή στην ανάπτυξη και συχνά αφήνουν τον ρόλο του σκόρερ και λειτουργούν ως δημιουργοί.

Το Sport24.gr συγκρίνει τα στατιστικά των δύο στράικερ και αφήνει εσάς να βγάλετε το συμπέρασμα για τον πιο επικίνδυνο...

ΣΕΖΟΝ

Ο Σέρχιο Αραούχο έχει παραχωρηθεί δανεικός στην ΑΕΚ από τη Λας Πάλμας, έως τον Ιούνιο. Από την αρχή της σεζόν, συνολικά μετρά 21 συμμετοχές σε Ελλάδα και Ισπανία με 8 γκολ και 4 ασίστ.

Ο Μάρκους Μπεργκ διανύει την τέταρτη σεζόν του στον Παναθηναϊκό και πρόκειται για την πιο παραγωγική... Σε 36 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχει σκοράρει 25 γκολ και έχει δώσει 7 ασίστ.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Ο Σέρχιο Αραούχο έχει αγωνιστεί σε 6 παιχνίδια (445 λεπτά) και έχει 3 γκολ και 1 ασίστ. Κατά μέσο όρο, ο Αργεντινός πετυχαίνει 0,5 γκολ ανά αγώνα ή σκοράρει κάθε 148,3 λεπτά.

Ο Μάρκους Μπεργκ έχει αγωνιστεί σε 24 παιχνίδια (2.148 λεπτά) και έχει σκοράρει 18 γκολ, ενώ έχει 4 ασίστ. Δηλαδή, ο Σουηδός πετυχαίνει 0,75 γκολ ανά ματς ή σκοράρει κάθε 119,3 λεπτά.

ΚΥΠΕΛΛΟ

Ο Σέρχιο Αραούχο έχει 3 συμμετοχές (260 λεπτά) και έχει επιδόσεις με 3 γκολ και 2 ασίστ. Πρακτικά, σκοράρει 1 γκολ σε κάθε παιχνίδι ή σκοράρει 86,6 λεπτά.

Ο Μάρκους Μπεργκ έχει 5 συμμετοχές (318 λεπτά) και έχει ενεργητικό με 3 γκολ και 2 ασίστ. Ο μέσος όρος του είναι 0,6 γκολ ανά παιχνίδια ή γκολ κάθε 105 λεπτά.

ΝΤΕΡΜΠΙ

Οι μεγάλοι ποδοσφαιριστές κρίνουν και τα πιο σημαντικά παιχνίδια... Ο Μάρκους Μπεργκ ήταν ο σκόρερ και ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού στη νίκη επί του Ολυμπιακού 1-0 στο "Απόστολος Νικολαΐδης", ενώ ο Σέρχιο Αραούχο πέτυχε δύο γκολ στο 3-0 της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ