STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Μπάχαλο με τις ημερομηνίες τις δίκης Σισέ - Μαρινάκη

ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ / ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗ - ΣΙΣΕ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ / ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗ - ΣΙΣΕ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Προσπαθούσαν να βρουν ημερομηνία για να συνεχιστεί η δίκη Σισέ - Μαρινάκη, η οποία έπρεπε να διακοπεί, αφού είχε παρέλθει το ωράριο. Ημερομηνία η οποία έπρεπε να είναι εντός 15 ημερών, αλλά αποδείχθηκε αδύνατο να βρεθεί, αφού όλοι είχαν άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, περίπου 20 λεπτά οι δικηγόροι του Τζιμπρίλ Σισέ, κ.κ. Βερβεσός και Γαλάνης, του Βαγγέλη Μαρινάκη, κ.κ. Σοφός και Βρούτσης, ο πρόεδρος του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά, η εισαγγελέας έδρας κα. Γκαμηλιέρη και η γραμματέας του δικαστηρίου προσπαθούσαν να βρουν ημερομηνία για να συνεχιστεί η δίκη, η οποία έπρεπε να διακοπεί, αφού είχε παρέλθει το ωράριο.

Ημερομηνία η οποία έπρεπε να είναι εντός 15 ημερών, αλλά αποδείχθηκε αδύνατο να βρεθεί, αφού όλοι είχαν άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις σε δικαστήρια, είτε οι δικηγόροι, είτε οι δικαστές.

Την μία ημέρα δεν μπορούσαν οι δικηγόροι, την άλλη ημέρα ο πρόεδρος είχε άλλο δικαστήριο, την άλλη ημέρα δεν μπορούσε η εισαγγελέας έδρας και η αναζήτηση συνεχίστηκε επί 20λεπτο. Μέχρι και Σάββατο έπεσε στο τραπέζι, αλλά αντέδρασε η γραμματέας, ακόμη και την παραμονή της 25ης Μαρτίου.

Τελικά για να τηρηθεί το 15θήμερο, οι δικηγόροι θα δώσουν το παρών στις 13 Μαρτίου και η δίκη θα διακοπεί για να συνεχιστεί στις 27 Μαρτίου με την συνέχεια της κατάθεσης του Βασίλη Κωνσταντίνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σισέ: "Και οι τσολιάδες φοράνε φούστα"
Στο δικαστήριο ο Σισέ για τη μήνυση κατά Μαρινάκη
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ