STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Μούγιος: "Στο μυαλό μας μόνο ο τελικός"

FINAL 4 K17 NEOI / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
FINAL 4 K17 NEOI / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Κώστας Μούγιος, με δυο δικά του τέρματα έδωσε τη νίκη πρόκριση στον Ολυμπιακό και μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι ήδη σκέφτεται τον τελικό της Τετάρτης.

Ο Κώστας Μούγιος ήταν με διαφορά ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με την Ξάνθη καθώς με τα δυο γκολ που σημείωσε έδωσε τη νίκη πρόκριση στην ομάδα του ενόψει του τελικού της Τετάρτης.

Ο νεαρός εξτρέμ μετά το τέλος του ματς μιλώντας στην κάμερα της "NOVA" υποστήριξε:

"Είναι ένα όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή να σκοράρει δυο γκολ σε ένα κρίσιμο ματς. Να ευχαριστήσω και τους συμπαίκτες μου για τις υπέροχες πάσες. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι ο τελικός".

ΘΕΟΣ: "ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ"

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Τάσος Θέος σημείωσε πως η ομάδα του ναι μεν πήρε τη πρόκριση αλλά δεν έβγαλε στο γήπεδο τις πραγματικές της δυνατότητες:

"Εμείς σαν Ολυμπιακός έχουμε στη λειτουργία μας το επιθετικό ποδόσφαιρο, το παιχνίδι πρωτοβουλίας. Σήμερα δεν έβγαλαν αυτό που δουλεύουμε όλη τη σεζόν. Παίξαμε έξυπνα. Ο στόχος μας είναι η βελτίωση, η εξέλιξη τους και να τους δούμε κάποια στιγμή στην πρώτη ομάδα. Κρατάμε ότι πίσω κρατήσαμε το μηδέν αλλά θέλουμε να βγάλουμε και άλλα πράγματα στο επιθετικό κομμάτι. Ήταν ένα ημίχρονο και κοιτάμε το δεύτερο".

Πως θα ηρεμήσετε τα παιδιά ενόψει και του τελικού της Τετάρτης;

"Αυτά τα παιδιά έχουν τη φλόγα να δείξουν όταν παίζουν μπροστά σε τόσο κόσμο και στις τηλεοπτικές κάμερες. Θα πρέπει να μην παρασυρθούμε. Δεν βγάλαμε την ποιότητα μας πιστεύω στο επόμενο παιχνίδι θα τα πάμε καλύτερα".

ΜΑΡΤΙΝΗΣ: "ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΣΤΟΧΟ"

Ο Απόστολος Μαρτίνης από την πλευρά του σημείωσε:

"Ο Ολυμπιακός μας θέλει πάντα νικητές. Αυτός ο σύλλογος έχει κάτι διαφορετικό και όλοι μας δίνουμε τα πάντα για την ομάδα. Εδώ που φτάσαμε έχουμε έναν στόχο.

Μπορούμε να βγάλουμε ακόμη περισσότερα στο γήπεδο. Ο τελικός δεν είναι ποτέ εύκολος αλλά είναι στο χέρι μας να τον κάνουμε εύκολο".

ΜΠΕΡΔΕΛΗΣ: "ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ"

Οι παίκτες της Ξάνθης με την παρουσία του στο ματς με τον Ολυμπιακό αδίκησαν τους εαυτούς τους και τη συνολική φετινή τους πορεία σύμφωνα με όσα τόνισε ο τεχνικός της Ξάνθης, Κώστας Μπερδελής, ο οποίος έκανε λόγο για το χειρότερο φετινό παιχνίδι της ομάδας του:

"Εμείς αδικήσαμε τον εαυτό μας. Κάναμε το χειρότερο μας παιχνίδι τη φετινή σεζόν. Σίγουρα έπαιξε ρόλο το γρήγορο γκολ αλλά εμείς δεν αντιδράσαμε καθόλου. Δίκαια κέρδισε ο Ολυμπιακός, του κάναμε δώρο και τα δυο γκολ. Εμείς δεν μπήκαμε ποτέ στο παιχνίδι.Υπάρχουν ταλέντα στη Ξάνθη που συνεχώς πλαισιώνουν τη πρώτη ομάδα. Απλά σας είπα ότι σήμερα αδικήσαμε τη προσπάθεια όλης της χρονιάς".

Ενώ ο αρχηγός της Ξάνθης, Κώστας Θυμιάνης, υποστήριξε:

"Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες του Ολυμπιακού. Μας επηρέασε το γρήγορο γκολ. Νομίζω κάναμε αυτά που μας είπε ο κόουτς αλλά ο Ολυμπιακός έκανε καλύτερα τα πράγματα".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ