STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Μίχελ σε Χριστοβασίλη: "Fuck you bastard..."

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Τι αναφέρει η έκθεση του παρατηρητή της Super League για τον αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΠΑΟΚ.

Το τρίτο ημίχρονο του αγώνα μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και του ΠΑΟΚ παίχθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 26/1 στην πειθαρχική επιτροπή της Super League όπου απολογήθηκαν ο πρόεδρος της ομάδας της ηπείρου Γιώργος Χριστοβασίλης και το μέλος του ΔΣ του «δικέφαλου» Λούμπος Μίχελ για τα όσα ειπώθηκαν στα αποδυτήρια μετά το τέλος του παιχνιδιού, αλλά τελικά απαλλάχθηκαν αμφότεροι.

Για το περιστατικό δεν έχει γίνει καμία αναφορά στο φύλλο αγώνα και στην έκθεση της αστυνομίας. Στην έκθεση του, ο παρατηρητής αγώνα της Super League σημειώνει για τον πρόεδρο του ΠΑΣ ότι πήγε χωρίς άδεια στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ και "κινήθηκε με απειλητικό τρόπο εναντίον Βλάνταν Ίβιτς".

Για τον Λούμπος Μίχελ ότι "μετά το τέλος του αγώνα εισήλθε στο χώρο των αποδυτηρίων χωρίς να λάβει προηγούμενη άδεια από τον παρατηρητή αγώνα ή άλλο αξιωματούχο της διοργάνωσης ο κύριος Μίχελ, μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αντικρίζοντας την συμπεριφορά του κυρίου Χριστοβασίλη απευθύνθηκε προς αυτόν και είπε δυνατά "who is this guy. Fuck you bastard. Επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και αποφεύχθηκε γενίκευση του επεισοδίου".

Η δικηγόρος της ομάδας της Ηπείρου Χρύσα Σεβαστοπούλου υποστήριξε ότι "πρόκειται για τελείως αόριστη κατηγορία και ότι δεν προσδιορίζει πια ακριβώς ήταν η ενέργεια του παράγοντα του ΠΑΣ που να υποδείκνυε απειλή".

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης στην απολογία του μάλιστα, είπε ότι "δεν έκανα καμία απειλητική κίνηση. Ένιωσα προσβεβλημένος από αυτά που είπε και με εκθέτουν ως πρόεδρος και πήγα να του πω να ανακαλέσει".

Πρόκειται για τις δηλώσεις που είχε κάνει μετά το τέλος του αγώνα, on camera, ο Βλάνταν Ίβιτς με τις οποίες δεν είχε κατονομάσει αλλά είχε φωτογραφίσει τον πρόεδρο του ΠΑΣ ως υπεύθυνο για την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στους «Ζωσιμάδες».

Οι νομικοί του ΠΑΟΚ υποστήριξαν ότι ο Λούμπος Μίχελ δεν απευθυνόταν προσωπικά στον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννινα και ότι έβριζε στα νεύρα του για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι του δικέφαλου μετά τον αγώνα είχαν καταγγείλει ότι ο Γιώργος Χριστοβασίλης βρέθηκε έξω από τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ ενώ κάποιοι υποστήριζαν ότι μπήκε και μέσα και άρχισε να βρίζει τους παίκτες και τον προπονητή του ΠΑΣ. Ενώπιον του αθλητικού δικαστή όμως, δεν ανέφεραν τίποτα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ