STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Μέντες: "Να μας γίνει μάθημα"

Μέντες: "Να μας γίνει μάθημα"
INTIME SPORTS

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού τόνισε πως δεν είχαν την αντίδραση που έπρεπε μετά το τέρμα που δέχτηκαν, με τον Μέντες ντα Σίλβα να επισημαίνει ότι αυτό πρέπει να γίνει μάθημα στο Τριφύλλι. Από την πλευρά του ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος δήλωσε ότι αυτός ο βαθμός θα ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών του Απόλλωνα.

Κατήφεια επικρατούσε στις τάξεις του Παναθηναϊκού για τους χαμένους βαθμούς που άφησαν οι πράσινοι στο ματς της Ριζούπολης.

Στην αντίπερα όχθη ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος έδειξε αισιόδοξος για τη συνέχεια τονίζοντας ότι αυτός ο βαθμός θα παίξει καθοριστικό ρόλο για τη ψυχολογία της ομάδας.

Αρχικά ο Ολλανδός μέσος τόνισε: "Είχαμε δυο διαφορετικές εικόνες στο ματς. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά και προσπαθήσαμε να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ για να τελειώσουμε το ματς. Είχαμε ευκαιρίες για να τα καταφέρουμε. Μετά το 1-1 το παιχνίδι άλλαξε εντελώς, όμως πρέπει να δούμε αυτό το αποτέλεσμα ως μάθημα για τη συνέχεια".

Για την έλλειψη δεύτερου γκολ, τόνισε: "Ένα δεύτερο γκολ θα είχε κάνει πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Είμαστε νέα ομάδα και πρέπει να μάθουμε να «τελειώνουμε» τα παιχνίδια όταν πρέπει. Είναι κάτι που θα έρθει μαζί με τον εμπειρία των νεότερων παικτών μας".

Για τους στόχους της ομάδας, σχολίασε: "Πρέπει να παίξουμε στην Ευρώπη του χρόνου, έτσι θα πρέπει να τερματίσουμε στην πρώτη τριάδα. Θα είμαι ευχαριστημένος αν φτάσουμε στα πλέι-οφ και πιστεύω ότι έχουμε την ποιότητα για να το πετύχουμε αυτό. Έχασα τα πρώτα τέσσερα ματς αλλά είδα όλες τις ομάδες και νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε στα πλέι-οφ".

Μπεργκ: "Καλύτερη ομάδα"

Ο Σουηδός επιθετικός τόνισε: "Είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Απόλλωνα. Νομίζω ότι αυτό φάνηκε από το παιχνίδι. Η τακτική τους ήταν να παίζουν με βαθιές μπαλιές για τον ψηλό επιθετικό που έχουν. Παρόλα αυτά κατάφεραν να βάλουν ένα γκολ και έγινε δύσκολο. Είναι δύσκολο να αποδεχθούμε το κακό αποτέλεσμα, αλλά είμαστε καλύτερη ομάδα. Οι αντίπαλοι πήραν το βαθμό και είναι χαρούμενοι με αυτό".

Για τον κόσμο: "Είχαμε μαζί μας πραγματικά όσους οπαδούς περίμενα να δω στο γήπεδο. Μας στήριξαν όπως πάντα. Σίγουρα αυτοί όπως και εμείς ήθελαν τη νίκη".

Λαγός: "Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε"

Ο μέσος του Τριφυλλιού είπε: "Δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο που ήμασταν λίγο καλύτεροι και προηγηθήκαμε. Κάναμε ευκαιρίες αλλά ήμασταν ατομιστές. Στο δεύτερο ημίχρονο αιφνιδιαστήκαμε. Θέλαμε να αντιδράσουμε, αλλά δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε"

Για τη φάση του Μπεργκ τόνισε: "Δεν έχω καθαρή εικόνα αλλά δεν πιστεύω ότι ο Μπεργκ δεν έπεσε στα καλά καθούμενα ενώ ήταν έτοιμος να σκοράρει. Τώρα στόχος μας είναι μέχρι τις γιορτές να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες για να είμαστε όσο πιο ψηλά στη βαθμολογία".

Αργυρόπουλος: "Βαθμός ψυχολογίας"

Από την πλευρά των γηπεδούχων μίλησε ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος. Ο αμυντικός του Απόλλωνα, είπε μετά το ματς: "Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Παρά το γκολ που δεχτήκαμε νωρίς, καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Βγήκαμε μπροστά για ένα δεύτερο γκολ αλλά δεν τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε.

Στο ημίχρονο είπαμε πως έπρεπε να επιτεθούμε. Βάλαμε γρήγορα το γκολ. Από εκεί και πέρα, δεν μπορέσαμε να κάνουν κάτι παραπάνω. Ο βαθμός αυτός θα μας βοηθήσει ψυχολογικά για την παραμονή".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ