STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Μένει ελεύθερος ο Ιγκλέσιας και... ψάχνεται

Μένει ελεύθερος ο Ιγκλέσιας και... ψάχνεται
Ιγκλέσιας

Ο Ματίας Ιγκλέσιας δύσκολα θα παραμείνει στην Κίνα και ήδη το όνομα του έχει αρχίσει να ακούγεται για συλλόγους από την Ελλάδα και όχι μόνο.

Πέρσι τέτοια εποχή περίπου, είχαμε ένα μίνι σίριαλ με πρωταγωνιστές τον Ματίας Ιγκλέσιας και τις ομάδες του Ατρόμητου και της Σανγκσούν Γατάι.

Ο Αργεντινός πίεζε να αποχωρήσει, στο Περιστέρι δεν ήθελαν να τον χάσουν στη μέση της σεζόν, αλλά τελικά τα χρήματα των Κινέζων ήταν αρκετά με αποτέλεσμα να πάρει τη μεταγραφή που τόσο πολύ ήθελε (με "χρυσό" συμβόλαιο).

Ένα χρόνο αργότερα το μέλλον του 29άχρονου αμυντικού μέσου στην Κίνα μοιάζει δυσοίωνο, αφού η αλήθεια είναι πως δεν ικανοποίησε με την απόδοση του ( παρότι έπαιξε σε 15 παιχνίδια), με την Σανγκσούν Γατάι να τερματίζει στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα μόλις τρεις πόντους πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Παρότι έχει δυο χρόνια συμβόλαιο (1+1 για την ακρίβεια), τον Γενάρη, λογικά, θα αλλάξει σταθμό στην καριέρα του και ήδη έχει προταθεί ξανά στα μέρη μας. Βέβαια το κασέ του είναι αρκετά υψηλό για τις περισσότερες ομάδες της Superleague, οπότε ουσιαστικά μόνο οι οικονομικά ισχυροί μπορούν να τον πλησιάσουν ( ειδικότερα το όνομα του ΠΑΟΚ ακούγεται όλο και πιο έντονα τελευταία).

Για τον Ιγκλέσιας βέβαια ενδιαφέρεται έντονα ο ΑΠΟΕΛ, όπως και σύλλογοι από το Ισραήλ, μία χώρα που γενικότερα αγοράζει από την ελληνική αγορά και διαθέτει αρκετό χρήμα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ