STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Μελισσανίδης: "Θα αρχίσει το πρωτάθλημα"

Μελισσανίδης: "Θα αρχίσει το πρωτάθλημα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης εξέφρασε τη βεβαιότητα του για την έναρξη του πρωταθλήματος. Ο Πανόπουλος παρομοίασε με σκόρερ τον Κοντονή.

Η παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη στη συνάντηση των εκπροσώπων των ΠΑΕ της Superleague με τον Σταύρο Κοντονή, ήταν το πιο αξιοσημείωτο γεγονός. Κατά την αποχώρηση του, ο "Τίγρης" ρωτήθηκε και απάντησε λακωνικά.

"Τίποτα, τίποτα. Θα αρχίσει το πρωτάθλημα" ανέφερε ο Μελισσανίδης και έπειτα, έφυγε από τα γραφεία του υφυπουργείου Αθλητισμού.

Ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος, χρησιμοποίησε μία παρομοίωση... Συγκεκριμένα, τόνισε ότι ο Σταύρος Κοντονής είναι έτοιμος να σκοράρει, δίνοντας λύση. Αναλυτικά:

"Ο κ. Κοντονής είναι έτοιμος να σκοράρει και να δώσει λύσεις στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί. Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια να λυθεί το θέμα με την διαιτησία. Υπάρχει αισιοδοξία ότι με την λογική που έχουμε όλοι θα ξεκινήσουμε. Θα στείλουμε μια επιστολή στην ΕΠΟ και για τις διεργασίες με ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ. Θα ζητήσουμε να έρθουν πάλι στην Ελλάδα, να συζητήσουμεκαι να βρούμε λύσεις".

Παναγόπουλος: "Να εξαλειφθεί η καχυποψία"

Το διοικητικό στέλεχος του Παναθηναϊκού, Χρήστος Παναγόπουλος αναφέρθηκε στη συνάντηση και εξήγησε πως δεν υπάρχει εμπιστοσύνη ως προς τις προθέσεις της διοίκησης της ΕΠΟ. Αναλυτικά:

"Συναντηθήκαμε για να λυθεί οριστικά το θέμα της διαιτησίας και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα ομαλά, χωρίς ταραχές, καχυποψία και προβλήματα που φέρνουν αναβολές.Το μοντέλο διαιτησίας είναι αυτό που έχει συζητηθεί και το ξέρουμε όλοι. Το θέμα, πλέον, είναι η εξάλειψη καχυποψίας. Προκειμένου να συμβεί κάτι τέτοιο, καλό είναι να έρθουν οι ξένοι της FIFA να μας βοηθήσουν να λύσουμε τις διαφορές".

Ακόμα, ζητήθηκε η εκτίμηση του Παναγόπουλου για τη στάση της ΕΠΟ: "Νομίζω πως η ΕΠΟ οφείλει να συνεργαστεί μετά την προχθεσινή συμπεριφορά, που ήμασταν όλοι εκεί και με έναν πολύ άκομψο έως αναιδή τρόπο ματαίωσε την συνάντηση".

Μποροβήλος: "Θα έχουμε μπάλα στις 10/9"

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, αναγνώρισε ότι υπάρχουν προβλήματα, αλλά δήλωσε αισιόδοξος ότι το πρωτάθλημα θα αρχίσει αυτή τη φορά. Αναλυτικά:

"Ήταν εποικοδομητική η συνάντηση που έγινε. Δεν θα ήθελα να προκαταλάβω αποφάσεις του υφυπουργού, προφανώς, ο καθένας πρέπει να ασχολείται με τα του οίκου του. Είναι αρμοδιότητα του υφυπουργού να ανακοινώσει τι θα αποφασίσει. Εκτιμώ όμως ότι θα έχουμε μπάλα στις 10 του μήνα, κάτι που είναι το ζητούμενο. Σίγουρα υπάρχουν προβλήματα στο ποδόσφαιρο και νομίζω ότι θεσμικά έχουμε τη δυνατότητα να τα λύσουμε. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχουν οι εκλογές της ΕΠΟ στις 1 Οκτωβρίου. Από εκεί και πέρα, εμείς ως Λίγκα και στο βαθμό που έχουμε αρμοδιότητα, θα το τρέξουμε. Εκτιμώ ότι παρά τα προβλήματα που έχουμε τώρα στην αρχή, αυτό το πρωτάθλημα θα είναι καλό".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ