STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Μεγάλη Πέμπτη η κλήρωση των playoffs

Μεγάλη Πέμπτη η κλήρωση των playoffs
Κλήρωση, μπαλάκια, Super League ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ώρα playoffs στη Super League. Όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια, η κλήρωση για τους αγώνες του μίνι πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Πέμπτη (28/4, 15.00) στα γραφεία της Λίγκας.

Τη Μεγάλη Πέμπτη (28/4, 15.00) στα γραφεία της Λίγκας θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των Playoffs για τη σεζόν 2015-2016. Αυτό έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η διοργανώτρια αρχή. Υπενθυμίζεται ότι στο μίνι πρωτάθλημα θα συμμετάσχουν οι ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Πανιώνιος.

Έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα αυτή τη στιγμή, η ΑΕΚ μπαίνει με 3 βαθμούς, με 2 ο Παναθηναϊκός και χωρίς πόντο οι ΠΑΟΚ και Πανιώνιος. Εκκρεμεί η απόφαση της έφεσης της "Ένωσης", με την οποία επιδιώκει να πάρει πίσω τους τρεις βαθμούς που της αφαιρέθηκαν μετά τα επεισόδια με τον Ατρόμητο.

Εάν παραμείνει η ποινή, ο Δικέφαλος θα μπει με 2 βαθμούς στα playoffs. Από εκεί και πέρα, μετά την πρόκριση της ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, και ο 4ος του μίνι πρωταθλήματος έχει εξασφαλισμένη την έξοδό του στην Ευρώπη.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή: " Ανακοινώνεται ότι τη Μ. Πέμπτη 28 Απριλίου 2016 και ώρα 15:00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των Play Offs του Πρωταθλήματος Super League 2015-16 στα γραφεία της Super League".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Action Images

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ