STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Μεγάλη νίκη με 5-1 για τον Πανιώνιο στο Αγρίνιο

Μεγάλη νίκη με 5-1 για τον Πανιώνιο στο Αγρίνιο
Πανιώνιος πανηγυρική στο Αγρίνιο INTIME SPORTS

Παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ο Πανιώνιος διέλυσε με 5-1 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Σπουδαίο ματς από τον Μπουμάλ.

Παιχνίδι καρμπόν με εκείνο στην Μυτιλήνη (ήττα 5-1 από την Καλλονή). Ο Παναιτωλικός παρουσιάστηκε τραγικός στην άμυνα και βρέθηκε να χάνει με 4-0 στο 24ο λεπτό! Το ματς ουσιαστικά τελείωσε σε εκείνο το λεπτό, αν και με το σφύριγμα του δευτέρου μέρους οι γηπεδούχοι πήγαν να το παλέψουν.

Ο Πανιώνιος είχε σε μεγάλη μέρα τον Μπουμάλ που πέτυχε δυο γκολ και έφτιαξε ένα ακόμα, ενώ γενικότερα οι παίκτες του εκμεταλλεύτηκαν την τραγική αμυντική νοοτροπία των "καναρινιών"

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο:Αγρινίου

Διαιτητής: Κιοτζένης Ευάγγελος (Ξάνθης)

Βοηθοί: Αναστόπουλος Δήμος (Αρκαδίας), Καραβασίλης Βασίλης (Καβάλας)

4ος: Δελφάκης Γιάννης (Αρκαδίας)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Νταλακούρας): Κυριακίδης, Ρουμπουλάκου (Ρουσκουγιέδα 46'), Κούσας, Παπάζογλου, Ντιέγκο Μπεχαράνο (Βασιλείου 46'), Μάκος, Ντάνι Μπεχαράνο, Κάπελ, Ουάρντα, Βιγιαφάνες, Μαρκόφσκι (Μάρκος Πάουλο 75').

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Οικονόμου (Τασουλής 76'), Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Βλάχος, Σιώπης, Κάρμπος, Μπουμάλ, Βιγιάλμπα (Καρίμ 76'), Μπακασέτας (Χαλκιαδάκης 85'), Καραμάνος.

Γκολ: Βιγιάλμπα (7' σουτ), Μπουμάλ (σουτ 10' και πέναλτι στο 24'), Μπακασέτας (15' σουτ), Καρίμ (83' σουτ) -- Βιγιαφάνες (65' πέναλτι)

Κίτρινες: Μαρκόφσκι (κίτρινη 19'), Καπέλ (κίτρινη 23'), Ουάρντα (κίτρινη 61'), Βιγιάλμπα (κίτρινη 65'), Σιώπης (κίτρινη 80'), Μπουμάλ (κίτρινη 80'), Ρουσκουγιέδα (κίτρινη 82'), Καρίμ (κίτρινη 85')

Κόκκινες: -

Πατήστε ΕΔΩ και θυμηθείτε τη λεπτό προς λεπτό εξέλιξη του αγώνα.

Δείτε την αναλυτική βαθμολογία τόσο της Super League όσο και των άλλων πρωταθλημάτων.

Φουριόζος ο Πανιώνιος

Οι Κυανέρυθροι μπήκαν διαβασμένοι στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκαν στο σκορ με 3-0 μόλις στο 15ο λεπτό! Το 1-0 έκανε ο Βιγιάλμπα με προσωπική ενέργεια και όμορφο πλασέ στο 7ο λεπτό. Τρία λεπτά αργότερα ο Μπουμάλ έφυγε στην αντεπίθεση, μετά από πάσα του Βιγιάλμπα, και με ωραίο σουτ έγραψε το 2-0. Πέντε λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Μπακασέτα να σκοράρει.

Από την αριστερή πλευρά αυτή τη φορά, "χόρεψε" τον Παπάζογλου και με ωραίο πλασέ το κοντέρ έγραψε Παναιτωλικός - Πανιώνιος 0-3 στο 15ο λεπτό.

Κι άλλο γκολ!

Η τραγική παρουσία του Παναιτωλικού συνεχίστηκε. Ο Κάπελ σήκωσε το χέρι μέσα στη μεγάλη περιοχή του Παναιτωλικού και βρήκε τη μπάλα, μετά από σέντρα του Βιγιάλμπα, με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι. Ο αρχηγός Μπουνάλ ανέλαβε την εκτέλεση και έγραψε το 4-0 στο 24ο λεπτό! Οι γηπεδούχοι πήγαν να αντιδράσουν στο 37ο λεπτό με μία κεφαλιά του Μαρκόφσκι, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Τρελός ρυθμός και στο δεύτερο μέρος

Οι παίκτες του Παναιτωλικού μπήκαν πιο δυνατά και πίεσαν για ένα γκολ με σκοπό να αλλάξει η ψυχολογία. Πιο κοντά σε κάποιο τέρμα, ωστόσο, έφτασαν οι φιλοξενούμενοι. Δυο φορές ο Καραμάνος ολομόναχος δεν μπόρεσε να σκοράρει με τον Κυριακίδη εξουδετερωμένο.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 4-1 στο 65ο λεπτό, όταν ο Βιγιάλμπα έκανε πέναλτι στον Παπάζογλου (σήκωσε το πόδι ψηλά) και ο Βιγιαφάνες σκόραρε από τα 11 βήματα. Είκοσι λεπτά αργότερα ο Πανιώνιος έφτασε και σε πέμπτο γκολ. Ο Μπουμάλ έκανε κάτι σαν σουτ, η μπάλα στρώθηκε στον Καρίμ που με πλασέ έγραψε το τελικό 5-1.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Καρίμ αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε σε πρώην συμπαίκτη του (Χαντί Νορουζί) ο οποίος έχασε τη ζωή του λόγω καρδιακής προσβολής.

Ο MVP του αγώνα

Ο Ολιβιέ Μπουμάλ έκανε μεγάλο παιχνίδι. Γενικότερα φέτος είναι καταπληκτικός και μάλιστα έχει γίνει περισσότερο ομαδικός.

Η φάση του αγώνα

Το πέναλτι αλά Πανένκα του Ολιβιέ Μπουμάλ. Είπαμε, ο άσος του Πανιώνιου ήταν καταπληκτικός.

Ο διαιτητής

Δεν είχε δύσκολο έργο, αφού από νωρίς ο Πανιώνιος είχε "καθαρίσει" το παιχνίδι. Σωστή η απόφαση του στη φάση του πέναλτι.

Μας άρεσε

Ο Πανιώνιος έχασε πολλές ευκαιρίες και το σκορ θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερο. Μπουμάλ - Μπακασέτας και Καραμάνος δημιούργησαν πολλά προβλήματα. Από κοντά και ο Βιγιάλμπα ο οποίος ωστόσο έχει πρόβλημα στο κοντρόλ.

Δεν μας άρεσε

Δεν είναι θέμα παικτών αλλά νοοτροπίας. Ο Παναιτωλικός ήταν κενός, όπως και στα περισσότερα φετινά ματς, στη μεσαία γραμμή, με αποτέλεσμα κάθε φορά που έκλεβαν τη μπάλα οι φιλοξενούμενοι να φεύγουν τρεις με τρεις και τέσσερις με τρεις. Με διαφορά η χειρότερη αμυντική φιλοσοφία μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ