STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Με χατ-τρικ Τσέλιου, η ΑΕΚ 5-2 τον Παναθηναϊκό (Κ20)

Με χατ-τρικ Τσέλιου, η ΑΕΚ 5-2 τον Παναθηναϊκό (Κ20)
INTIME SPORTS

Με τον Θέμη Τσέλιο να κάνει χατ-τρικ, η ομάδα Κ20 της ΑΕΚ νίκησε με 5-2 την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού, στο "Γ. Καλαφάτης", για την 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Υποδομών της Super League.

Παράσταση για ένα ρόλο ήταν το ματς στο Κορωπί ανάμεσα στις ομάδες Κ20 του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, για την 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Υποδομών της Super League. Νικήτρια η Ένωση με 5-2, με πρωταγωνιστή τον Θέμη Τσέλιο που πέτυχε χατ-τρικ.

Με χατ-τρικ Τσέλιου, η ΑΕΚ 5-2 τον Παναθηναϊκό (Κ20)
INTIME SPORTS

Στον πάγκο της ΑΕΚ επέστρεψε ο Στέλιος Μανωλάς, ο οποίος μετά το επιτυχημένο προσωρινό πέρασμά του από την πρώτη ομάδα (νίκες επί Ηρακλή για το πρωτάθλημα και Ξάνθης για το Κύπελλο) παρέδωσε στον Γκουστάβο Πογέτ.

Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο 13ο λεπτό με τον Βλαχομήτρο, μετά από εξαιρετική πάσα του Βιδάλη. Στο 39' ο Τσέλιος με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 2-0, και στο 47' πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και τρίτο της ομάδας του.

Ο Παναθηναϊκός μείωσε στο 58ο λεπτό σε 1-3 με τον Παπανικολάου, αλλά ο Τσέλιος ήταν σε μεγάλη μέρα. Στο 65' με όμορφο σουτ έφθασε στο χατ-τρικ και διαμόρφωσε το 1-4. Στο 82ο λεπτό ο Λάμπρου μείωσε σε 2-4 για το "τριφύλλι", ενώ το τελικό 2-5 υπέρ της Ένωσης διαμορφώθηκε από τον Καρβουνίδη, τρία λεπτά αργότερα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Βάσιλας, Τριανταφυλλόπουλος (54' Βαλμάς) Μαυρομμάτης, Ευαγγέλου, Ανδρέου, Μίγγος, Γ. Αγγελόπουλος (54' Πίσπας) Β. Αγγελόπουλος, Λάμπρου, Μπουζούκης (70' Χατζηγιοβάννης) Παπανικολάου

ΑΕΚ: Παπαδόπουλος, Βιδάλης, Μαρκοπουλιώτης, Γιαννούτσος, Γραμματίκας, Λίτσι, Γαλανόπουλος, Τσέλιος (70' Καρβουνίδης) Βλαχομήτρος, Κυριαζής (28' Τζάθας) Ντομπριβόγιε (60' Αντωνίου)

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ