STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Με χατ-τρικ Νάτση, ο Αστέρας 3-2 την ΑΕΛ στην Κ20

Με χατ-τρικ Νάτση, ο Αστέρας 3-2 την ΑΕΛ στην Κ20

Ο Αστέρας νίκησε με 3-2 την ΑΕΛ για το πρωτάθλημα της Super League Κ20 χάρη σε τρία γκολ Χάρη Νάτση, ο οποίος σκόραρε με πέναλτι, εκτέλεση φάουλ και κεφαλιά. (video)

Ο Χάρης Νάτσης ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του Αστέρα, στη νίκη επί της ΑΕΛ (3-2) για το πρωτάθλημα της Super League Κ20, καθώς πέτυχε και τα τρία γκολ των "κιτρινομπλέ".

Οι "βυσσινί" προηγήθηκαν 0-2 στην Τρίπολη χάρη στα γκολ των Κεϊτά και Ναλμπάντη στο 13ο και 32ο λεπτό, αντίστοιχα. Ο Νάτσης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων μειώνοντας πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 66' ισοφάρισε σε 2-2, ενώ με κεφαλιά στο 87ο λεπτό έδωσε τη νίκη στην ομάδα της Τρίπολης.

Ο Αστέρας έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα από το 38ο λεπτό, εξαιτίας της αποβολής του Κοντογιαννόπουλου.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Τσιφτσής, Τσέκος (46' Assen), Παπαγγελής, Ζήσης, Μακροστέργιος, Κοντογιαννόπουλος, Νικολακόπουλος (80' Μπινιώρης), Αντζουλάς, Συρεγγέλας, Νάτσης (90' Κουρτέσης), Μπαστιάνος.

ΑΕΛ (Μίλτος Ζιάκκας): Κουτογλίδης, Ναλμπάντης, Παπαδόπουλος, Κυρίτσης, Αναγνώστης, Μακρής (80′ Χατζής), Γεωργακόπουλος, Χοτζάλι, Καραλούλης, Κεϊτά, Νούσιος.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ