STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Με Τουράμ η Κέρκυρα, με Στόουκς ο Απόλλων Σμύρνης

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Απόλλων Σμύρνης, Κέρκυρα EUROKINISSI SPORTS

Στη μάχη για την 14η θέση της παραμονής, Κέρκυρα και Απόλλων Σμύρνης κοντράρονται το Σάββατο (17/2, 15.00). Οι αποστολές των δύο ομάδων για το κρίσιμο ματς.

Τον πιο σημαντικό εφετινό εντός έδρας αγώνα τους δίνουν το Σάββατο (17/2, 15.00) Κέρκυρα και Απόλλων Σμύρνης. Οι Φαίακες, που παίζουν στην έδρα τους για την 22η αγωνιστική της Super League Σουρωτή, θα παραταχθούν δίχως το νέο απόκτημα, τον Εμάνουελ Μένσα. Εκτός από τον Γκανέζο εξτρέμ, "κόπηκαν" και οι Μενικάλι, Κόντος, Ιωάννου, Μπάουμαν, Γεωργακόπουλος, Γκράσι, Βάργκας.

Επιστρέφει στη διάθεση του Γιάννη Ματζουράκη ο Τουράμ, ο οποίος δεν έπαιξε με την Ξάνθη. Η αποστολή της Κέρκυρας: Κουτζαβασίλης, Γιαννακόπουλος, Λέκοβιτς, Αναστασίου, Σπίνουλας, Αντέτζο, Γρομητσάρης, Αρτυματάς, Κρητικός, Μπαλάφας, Σιόντης, Επστάιν, Ρόλε, Γεωργίου, Ντιογκό, Ζορμπάς, Τουράμ, Παμλίδης, Μυτίδης.

Από την άλλη, νέο πρόσωπο για τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Ιρλανδός φορ, Άντονι Στόουκς. Ο Γιώργος Παράσχος άφησε εκτός τους τραυματίες Ελμπάζ και Κούρο, τον ασθενή Μενδρινό, αλλά και τον Αλίβοντιτς. Η αποστολή της "Ελαφράς Ταξιαρχίας": Τσόβιτς, Χουάντερσον, Κοντοέ, Κύργια, Κονέ, Σιατραβάνη, Αλμπάνη, Ανιέτε, Καστιγέχος, Μπαρτολίνι, Χουάρεζ, Παπάζογλου, Στάθη, Ντεβέσα, Ναδάλες, Ζησόπουλο, Τσουκαλά, Στόουκς.

Ο Απόλλων Σμύρνης είναι 14ος έπειτα από 21 παιχνίδια με 16 βαθμούς. Η Κέρκυρα είναι 15η με 15. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από ισοπαλίες με το ίδιο αποτέλεσμα. Ο Απόλλων 1-1 με τον Λεβαδειακό και η Κέρκυρα 1-1 με την Ξάνθη.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ