STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Με τι τιμωρίες απειλούνται ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ δεν έληξε ποτέ και πλέον και οι δυο ομάδες, ανάλογα το φύλλο αγώνα, και τις εκθέσεις αστυνομίας και παρατηρητών κινδυνεύουν με βαριές ποινές. Διαβάστε ποιες είναι αυτές.

Ένα ακόμη ντέρμπι, αυτό ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ δεν έληξε ποτέ, και από τη Κυριακή το βράδυ υπάρχει διχογνωμία και διαφορετικές τοποθετήσεις για το ποιος φταίει για την απόφαση του Κομίνη να διακόψει οριστικά την αναμέτρηση.

Φυσικά καθοριστικό ρόλο θα παίξει τα όσα έχει αναφέρει ο Έλληνας διαιτητής στο φύλλο αγώνα το οποίο συμπλήρωνε μέχρι τις 3.00 τα ξημερώματα της Δευτέρας αλλά και οι εκθέσεις που θα υπάρξουν από παρατηρητές και αστυνομία.

Και οι δυο ομάδες κινδυνεύουν καθώς η ΑΕΚ κατάγγειλε κλίμα τρομοκρατίας και στο άρθρο 19 του πειθαρχικού κώδικα γίνεται λόγος μέχρι και για υποβιβασμό ομάδας, σε περίπτωση που υπάρχει εκφοβισμός και απειλές προς αξιωματούχους ενός αγώνα.

Συγκεκριμένα, αναφέρονται τα εξής:

"Οποιοσδήποτε εμπίπτει στον παρόντα κώδικα ο οποίος εκφοβίζει έναν αξιωματούχο του αγώνα ή οποιονδήποτε εντεταλμένο εν γένει ποδοσφαιρικό όργανο με απειλές, θα τιμωρείται με χρηματική ποινή πενήντα χιλιάδων ευρώ (50.000) τουλάχιστον, και αγωνιστικό αποκλεισμό ή απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο από τρία (3) έως πέντε (5) έτη.

Εάν υπαίτια είναι ομάδα, επιβάλλονται ποινές ανάλογα με την βαρύτητα του παραπτώματος:

α. διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές,

β. αφαίρεσης βαθμών και

γ. υποβιβασμός ομάδας".

Με τι τιμωρίες απειλούνται ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Σε περίπτωση που κριθεί πως η ΑΕΚ είναι υπαίτια για τη μη συνέχιση του αγώνα, επειδή παρά την εντολή του Κομίνη, δεν βγήκε στον αγωνιστικό χώρο για να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί το ματς τότε ο ΚΑΠ προβλέπει τα εξής:

απώλεια του αγώνα με τέρματα 0-3 και αφαίρεση 10 βαθμών.

Με τι τιμωρίες απειλούνται ΠΑΟΚ και ΑΕΚ
Με τι τιμωρίες απειλούνται ΠΑΟΚ και ΑΕΚ
Με τι τιμωρίες απειλούνται ΠΑΟΚ και ΑΕΚ
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ