STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Με Ρισβάνη ο Ατρόμητος, 1-0 τον Απόλλωνα

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
Ανιέτε, Μάντσον EUROKINISSI SPORTS

Ο Ατρόμητος νίκησε 1-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη σε φιλικό ματς. Από κόρνερ του Ουάρντα και κεφαλιά του Ρισβάνη το γκολ των Περιστεριωτών. Ο Κάναντι είδε το β' μέρος από την εξέδρα.

Φιλικό στη Ριζούπολη έδωσαν Απόλλων Σμύρνης και Ατρόμητος το απόγευμα του Σαββάτου (2/9). Η ομάδα του Περιστερίου πήρε τη νίκη με γκολ που μπήκε στο 75', από εκτέλεση κόρνερ του Ουάρντα και κεφαλιά του Ρισβάνη.

Η καλύτερη ευκαιρία για τον Απόλλωνα χάθηκε στο 54'. Ο Βαλλιάνος έκανε από αριστερά τη σέντρα και ο Ντάσιος με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ. Στα αξιοσημείωτα ότι ο τεχνικός του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι, που τα ξημερώματα του Σαββάτου έπεσε θύμα ληστείας, είδε το β' μέρος από την κερκίδα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Ταΐρης (46’ Ζαρόπουλος), Κοντοές (46’ Μπαμπιάρζ), Βαλλιάνος (67’ Κούρος), Κύργιας, Ντάσιος (67’ Καλλέργης), Μάατσεν (46’ Βαφέας), Σιατραβάνης (46’ Μενδρινός), Αλμπάνης (67’ Ανιέτε), Μάατσι (46’ Ελμπάζ), Μπιζιμίν (46’ Παπάζογλου), Χουάρες (46’ Κονέ).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μανδάς, Νάτσος (67’ Κυβρακίδης), Χατζηισαΐας (46’ Καρασαλίδης), Ζησόπουλος (46’ Ρισβάνης), Οριόλ (46’ Γιαννούλης), Κυριακίδης (46’ Μάντσον), Βασιλακάκης (46’ Μπουσουλάντζιτς), Ούμπιντες (46’ Ουάρντα), Μενσά (46’ Ντιγκινί), Βασιλείου (46’ Νταουντά), Μπαστακός (46’ Μανούσος).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Eurokonissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ