STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Με πρωταγωνιστή τον Μοράρ ο Παναιτωλικός, 2-1 τον ΟΦΗ

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σε μία αναμέτρηση που πρωταγωνίστησαν η ένταση και τα δυνατά μαρκαρίσματα, ο Παναιτωλικός επικράτησε 2-1 του ΟΦΗ, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βλαντ Μοράρ, που σημείωσε και τα δύο γκολ της ομάδας του. (VIDEOS)

Την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Παναιτωλικός, ο οποίος επικράτησε 2-1 του ΟΦΗ για τη 2η αγωνιστική της Super League. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Αγρινίου ο Βλαντ Μοράρ, ο οποίος σημείωσε και τα δύο γκολ, έχοντας γενικότερα μία εξαιρετική εικόνα.

Από την άλλη πλευρά, ο ΟΦΗ άργησε να... μπει στο παιχνίδι, μείωσε λίγο πριν το τέλος, πάλεψε για την ισοφάριση, αλλά είχε απέναντι έναν εξαιρετικό Δημήτρη Κυριακίδη, ο οποίος έσωσε τον Παναιτωλικό με σωτήριες επεμβάσεις. Έτσι, η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά δείνχει πως θα είναι μία υπολογίσιμη δύναμη.

ΕΤΣΙ ΕΠΑΙΞΑΝ

Με πρωταγωνιστή τον Μοράρ ο Παναιτωλικός, 2-1 τον ΟΦΗ
Με πρωταγωνιστή τον Μοράρ ο Παναιτωλικός, 2-1 τον ΟΦΗ

ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΚΑΙ... ΓΚΟΛ

Ο Παναιτωλικός μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, ανέλαβε τα ηνία του παιχνιδιού, αλλά αδυνατούσε να βρει κενούς χώρους προς την εστία του Στρέζου, αφού οι παίκτες του ΟΦΗ είχαν κλείσει εξαιρετικά τους χώρους και δεν άφηναν περιθώρια... αισιοδοξίας στους αντιπάλους τους. Παρ' όλα αυτά, πέρα από ένα σουτ του Βλαντ Μοράρ στο 19ο λεπτό, το οποίο πέρασε ψηλά άουτ, η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα δυσκολευόταν να απειλήσει με αξιώσεις.

Ωστόσο, πέντε λεπτά αργότερα, στην πρώτη πραγματικά σημαντική ευκαιρία του στον αγώνα, ο Παναιτωλικός κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Μοράρ. Ο Νίκος Μαρινάκης έκανε εξαιρετική κάθετη στον Ρουμάνο επιθετικό, ο οποίος πλάσαρε τον Στρέζο, διαμορφώνοντας το 1-0.

Το συγκεκριμένο τέρμα είχε ξεχωριστεί αξία για τον Μοράρ, αφού ήταν το 10ο με τη φανέλα του Παναιτωλικού. Αξίζει να σημειωθεί πως είναι μόλις ο τέταρτος παίκτης στην ιστορία του Παναιτωλικού που φτάνει σε διψήφιο αριθμό τερμάτων στη Super League. Οι άλλοι τρεις, σύμφωνα με το Soccerbase είναι οι Λούκας Βιγιαφάνιες (11), Μάρκο Μαρκόβσκι (14) και Ανρί Καμαρά (16).

ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟΒΟΛΗ

Γενικότερα, στο πρώτη ημίχρονο πρωταγωνίστησαν τα δυνατά μαρκαρίσματα, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα να υπάρξουν αρκετές διακοπές. Είναι χαρακτηριστικό πως ο διαιτητής του αγώνα, Ευάγγελος Γρατσάνης έδειξε συνολικά επτά κίτρινες κάρτες.

Μία εξ αυτών ήταν για "θέατρο" του Πατρίκ Βουό. Στο 38ο λεπτό, ο επιθετικός του ΟΦΗ μπήκε μέσα στην μεγάλη περιοχή, απέφυγε τον Κυριακίδη, αλλά στη συνέχεια -δίχως να υπάρξει ανατροπή- έπεσε στον αγωνιστικό χώρο. Ο Γρατσάνης δεν του χαρίστηκε και του έδειξε την κίτρινη κάρτα. Μάλιστα, ο Νίκος Παπαδόπουλος διαμαρτυρήθηκε έντονα γι' αυτή τη φάση, με τον διαιτητή να τον αποβάλλει.

ΙΔΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΚΟΜΠΙΝΑ

Όπως και στο πρώτο, έτσι και στο δεύτερο μέρος, ο Παναιτωλικός μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έψαξε για το δεύτερο γκολ προκειμένου να "κλειδώσει" τη νίκη. Και τα κατάφερε στο 58ο λεπτό χάρη σε μία... κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ. Ο Μοράρ προσποιήθηκε πως θα εκτελέσει το φάουλ, αλλά τελικά άφησε στον Σεμπάστιαν Έρικσον, ο οποίος εκτέλεσε, ο Στρέζος απέκρουσε, αλλά η μπάλα στρώθηκε στον Μοράν, κι αυτός με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0 για την ομάδα του.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΑΒΙΔΗ ΚΑΙ... ΘΡΙΛΕΡ

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, η επιστροφή του Χρήστου Αραβίδη στη δράση ύστερα από μία σεζόν. Ο 31χρονος επιθετικός πέρασε ως αλλαγή στο 75ο λεπτό αντί του Κουτσιανικούλη και βοήθησε . Θυμίζουμε πως ο "Άραβας" είχε μείνει χωρίς ομάδα από το καλοκαίρι του 2017, επειδή ήθελε να βρίσκεται στο πλευρό αγαπημένο του προσώπου, το οποίο αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας.

Μάλιστα, η είσοδος του Αραβίδη βοήθησε τον ΟΦΗ να γίνει πιο επιθετικός. Οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου έψαξαν το γκολ, αλλά βρήκαν απέναντί τους έναν εξαιρετικό Κυριακίδη, ο οποίος αρνήθηκε την παραβίαση της εστίας του σε αρκετές περιπτώσεις, με εντυπωσιακές επεμβάσεις. Ο μοναδικός που κατάφερε να τον... νικήσει ήταν ο συμπαίκτης του, Έρικσον, ο οποίος έστειλε -άθελά του- την μπάλα στα δίχτυα στο 88ο λεπτό, βάζοντας ξανά στο παιχνίδι τον ΟΦΗ.

Οι Ηρακλειώτες πίεσαν για την ισοφάριση, αλλά το τελικό σφύριγμα βρήκε την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα να πανηγυρίζει την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Γήπεδο: Γήπεδο Παναιτωλικού

Διαιτητής: Ευαγγέλος Γρατσάνης (Τρικάλων)

Βοηθοί: Αντώνης Δίπλαρης (Καρδίτσας), Ηλίας Κωνσταντίνου (Πρέβεζας)

4ος: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μιχάι, Μαρινάκης, Άργκους, Τσοκάνης, Έρικσον, Ουίλιαν (66' Λιάβας), Μανά (81' Ρότσα), Μάσουρεκ (86' Μάσουρεκ), Ντίας, Μοράρ.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος (29' Παπαστεριανός), Παπάζογλου, Μπολάκης, Ποτουρίδης, Κυριακίδης, Μεγιάδο, Νέιρα, Κουτσιανικούλης (75' Αραβίδης), Πλατέλλας (61' Ντίνας), Βουό.

Γκολ: 24', 58' Μοράρ / 88' αυτ. Έρικσον

Κάρτες: 35' Μιχάι, 45' Άργκους, 69' Μοράρ, 83' Ρότσα, 89' Χαντάκιας / 14' Μεγιάδο, 19' Ποτουρίδης, 20' Μπολάκης, 38' Βουό, 45' Νέιρα, 53' Κουτσιανικούλης, 57' Παπαστεριανός, 70' Ντίνας

Θυμηθείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα.

Δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία της Super League

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ