STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Με Μπεργκ ο Παναθηναϊκός, 1-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Με τον Μάρκους Μπεργκ να σκοράρει στο 45', ο Παναθηναϊκός νίκησε 1-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για τη 14η αγωνιστική της Super League. Δεύτερη νίκη σε ισάριθμα ματς, με το ίδιο σκορ, επί εποχής Ουζουνίδη.

Το δεύτερο παιχνίδι του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο του Παναθηναϊκού για τη Super League, συνοδεύτηκε από το ίδιο σκορ με το πρώτο, δηλαδή νίκη με 1-0. Έτσι, μετά το τρίποντο επί του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο την περασμένη εβδομάδα, οι "πράσινοι" έφυγαν με τους τρεις βαθμούς και από το Περιστέρι, χάρη στο γκολ του Μάρκους Μπεργκ στο 45ο λεπτό.

Χωρίς να είναι πολύ καλύτεροι, αλλά όντας πιο αποτελεσματικοί από τους γηπεδούχους, που μετά από καιρό απογοήτευσαν χωρίς να έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους, οι παίκτες του Ουζουνίδη πέτυχαν δεύτερη διαδοχική νίκη στη Super League μετά από σχεδόν τρεις μήνες, όταν είχαν επικρατήσει του Λεβαδειακού (10/09, μοναδική εκτός έδρας νίκη) και του ΠΑΣ Γιάννινα (18/09).

Γήπεδο:Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Δημητριάδης (Μακεδονίας)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κορακάκης):Γκορμπούνοβ, Κοντοές, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπίτολο, Μπάγκα (74' Κεϊτά), Ουμπίδες, Μπρίτο (63' Στόιτσεφ), Τόνσο, Λημνιός, Λε Ταλέκ (15' Παπαδόπουλος)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ουζουνίδης):Ο. Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Μολέντο, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Ζέκα, Λουντ, Βιγιαφάνιες (90' Π. Βλαχοδήμος), Ιμπάρμπο (80' Ρέις), Εμποκού (70' Μπουμάλ), Μπεργκ

Γκολ:45' Μπεργκ

Κίτρινες κάρτες: Φυτανίδης / Ζέκα, Ιμπάρμπο, Εμποκού, Ρέις

Θυμηθείτε εδώ το LIVE της αναμέτρησης

Ένα γκολ ήταν αρκετό

Με δύο αλλαγές, σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ, παρέταξε τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός του "τριφυλλιού", σε σύστημα 4-4-2 και πάλι, άλλαξε όλη την αριστερή πλευρά, αφού οι Χουλτ και Γουακάσο ήταν τραυματίες και τις θέσεις τους πήραν οι Χουχούμης και Εμποκού.

Με Μπεργκ ο Παναθηναϊκός, 1-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι

Από την άλλη, ο Γιώργος Κορακάκης δεν άλλαξε απολύτως τίποτα στο αρχικό σχήμα του Ατρομήτου, αφού ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Έτσι, χρησιμοποίησε ακριβώς τους ίδιους 11 που αγωνίστηκαν και πριν από μία εβδομάδα στη Λάρισα, όπου οι Περιστεριώτες πήραν τη νίκη με 2-1.

Με Μπεργκ ο Παναθηναϊκός, 1-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι

Κοινώς, και οι δύο ομάδες "κατέβηκαν" με επιθετικές βλέψεις, αν και καθυστέρησαν πολύ να μπουν στο ματς, αφού για 15 περίπου λεπτά δεν σημειώθηκε καμία αξιόλογη ευκαιρία μπροστά από τις δύο εστίες. Εν τω μεταξύ, ο Κορακάκης αντιμετώπισε από νωρίς ένα πρόβλημα, αφού ο Λε Ταλέκ τραυματίστηκε, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί από τον Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Με τον Μάρκους Μπεργκ να είναι φυσικά ο αποδέκτης των επιθετικών προσπαθειών του "τριφυλλιού", οι φιλοξενούμενοι απείλησαν δύο φορές με τον Σουηδό πριν συμπληρωθεί το 20λεπτο, αλλά στη μία περίπτωση Γκορμπούνοβ και στην άλλη το κακό τελείωμα του Μπεργκ, στέρησαν από τον Παναθηναϊκό ένα γρήγορο γκολ.

Η απάντηση για την ομάδα του Περιστερίου ήταν άμεση, όπως και η αντίδραση του Βλαχοδήμου στο πλασέ του Παπαδόπουλου, που είχε τη δυνατότητα για μία ακόμα φορά να βρει δίχτυα απέναντι στην πρώην ομάδα του. Ακολούθησε άλλο ένα στείρο 15λεπτο, μέχρι να απειλήσουν και πάλι ο Εμποκού από τη μία και ο Τόνσο από την άλλη.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Τελικά, το γκολ ήρθε χάρη σε μία έμπνευση του Ιμπάρμπο, ο οποίος βρήκε μία μπαλιά-τρύπα για τον Μπεργκ στο 45ο λεπτό, ο Σουηδός νικήθηκε σε πρώτο χρόνο από τον Γκορμπούνοβ, αλλά στο... ριμπάουντ πλάσαρε σωστά για το 0-1 του Παναθηναϊκού.

Ο κακός ρυθμός συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, όπου χρειάστηκε μία στραβοκλωτσιά του Φυτανίδη στο 65ο λεπτό, για να παρουσιαστεί μία καλή στιγμή για κάποια από τις δύο ομάδες. Συγκεκριμένα, σε σέντρα του Εμποκού μετά από λάθος του Κοντοέ, ο αμυντικός του Ατρομήτου προσπάθησε να απομακρύνει μπροστά από τον Μπεργκ και λίγο έλειψε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Μπορεί οι γηπεδούχοι να κρατούσαν περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια τους στο δεύτερο μέρος, ωστόσο δεν έφεραν ούτε μία φορά σε δύσκολη θέση τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο. Αντιθέτως, ένα πανέξυπνο πλασέ του Μπεργκ στο 72' θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματα του Παναθηναϊκού, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Γκορμπούνοβ. Ο Λευκορώσος τερματοφύλακας, λίγα λεπτά αργότερα, είπε "όχι" σε ένα πολύ ωραίο σουτ του Ολιβιέ Μπουμάλ, που ουσιαστικά ήταν και η τελευταία αξιόλογη φάση στην αναμέτρηση.

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Φυσικά και είναι το γκολ που έκρινε το νικητή. Συγκεκριμένα, είναι η εξαιρετική πάσα του Ιμπάρμπο, που έδωσε έτοιμο γκολ στον Μπεργκ, άσχετα αν ο Σουηδός χρειάστηκε διπλή προσπάθεια για να σκοράρει.

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σιδηρόπουλος δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα, αφού δεν του παρουσιάστηκαν και δύσκολες φάσεις στο ματς.

Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λούκα Βιγιαφάνιες ήταν ο πιο δραστήριος παίκτης του Παναθηναϊκού και αυτός που δημιούργησε τις περισσότερες καλές στιγμές για τους "πράσινους".

ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

Το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός, σε δεύτερο διαδοχικό δύσκολο παιχνίδι για τη Super League, δεν έχει επιτρέψει στους αντιπάλους του να απειλήσουν πολλές φορές την εστία του, κάτι που δεν συνέβαινε νωρίτερα στη χρονιά, επί ημερών Στραματσόνι.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

Η κακή εμφάνιση του Ατρομήτου, που μετά από αρκετά καλά ματς το τελευταίο διάστημα, δεν έβαλε δύσκολα στον Παναθηναϊκό, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, όπου κυνηγούσε το σκορ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ