STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Με λάθη η διαιτησία του Αρετόπουλου

Με λάθη η διαιτησία του Αρετόπουλου
Αρετόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος δεν απέφυγε τα λάθη στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, στο Φάληρο. Ο Ηρακλής Τσίκινης σχολιάζει τη διαιτησία του ρέφερι από τον σύνδεσμο Τρικάλων.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να νικήσει με 2-1 τον ΠΑΟΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης", σε ένα παιχνίδι που ολοκληρώθηκε περιπετειωδώς. Ο διαιτητής του αγώνα, Αλέξανδρος Αρετόπουλος, από τον σύνδεσμο Τρικάλων, δεν απέφυγε τα λάθη. Τα σφυρίγματά του σχολιάζει στο Sport24.gr ο άλλοτε διεθνής ρέφερι, Ηρακλής Τσίκινης.

Αναλυτικά όσα ανέφερε: "Με διακυμάνσεις ήταν η διαιτησία του Αρετόπουλου σε όλο το 90λεπτο. Έγιναν κάποια λάθη. Δεν είχε τη δύσκολη φάση να διαχειριστεί ο ίδιος, αλλά έγιναν λάθη που θα μπορούσε να αποφύγει. Στο τεχνικό κομμάτι, οι φάσεις μέσα στην περιοχή ήταν καθαρές και δεν υπήρξε κάτι το μεμπτό.

- Στο πειθαρχικό κομμάτι έκανε λάθη ο διαιτητής. Άργησε να δείξει κίτρινη κάρτα στο α' μέρος γιατί ήθελε να κρατήσει το παιχνίδι, με αποτέλεσμα στο β' μέρος να κάνει κακή διαχείριση της κίτρινης κάρτας και να δώσει κάποιες που ήταν και άλλες που δεν ήταν.

- Αποκορύφωμα η απευθείας κόκκινη που έπρεπε να δείξει στον Μποτία στο 88'. Πήγε καθαρά για τον αντίπαλο και όχι για τη μπάλα.

- Η φάση του 44', που ο Μιλιβόγεβιτς "γκρέμισε" τον Αθανασιάδη, είναι δύσκολη για το αν ήταν κόκκινη ή κίτρινη. Είναι στην κρίση του διαιτητή να αποφασίσει, γιατί παίζει ρόλο αν πάει ο παίκτης για τη μπάλα ή για τον αντίπαλο. Ήταν 50-50. Ίσως να έδειξε ορθώς την κίτρινη.

- Εγιναν λάθη από τους βοηθούς. Το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού οριακά είναι οφσάιντ. Είναι δύσκολη φάση, αρκετά οριακή, αλλά φαίνεται να είναι ελάχιστα πιο μπροστά ο Ιντέγε όταν γίνεται η μπαλιά.

- Το πιο καθαρό οφσάιντ που δεν έδωσε, ήταν στο 80' Ο Ιντέγε λανθασμένα δεν υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ σε δεύτερο χρόνο μετά την ευκαιρία του Ελιουνούσι και την απόκρουση του Γλύκου.

- Ίσως να είναι οριακά οφσάιντ ο Ροντρίγκες στο 83'. Ήταν και αυτή μια πολύ δύσκολη φάση για τον δεύτερο βοηθό.

- Στο 99' δεν ήταν οφσάιντ η φάση του Μαρτίνς με τον Καρντόσο, όταν βγήκε αντεπίθεση από τα αριστερά ο Ολυμπιακός. Κακώς σηκώθηκε η σημαία του πρώτου βοηθού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ομίχλη, ο Μίλι και 2-1
Μπέντο: "Ευχαριστημένος απ' τη νίκη, όχι απ' το ποδόσφαιρο"
Ίβιτς: "Ήταν απαράδεκτο που μας έβριζαν"

Photo Credits: Action Images

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ