STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Με εκτελεστή Περέιρα, ο ΠΑΟΚ 3-0 τη Βέροια

Με εκτελεστή Περέιρα, ο ΠΑΟΚ 3-0 τη Βέροια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Φακούντο Περέιρα φώναξε βροντερό «παρών» στην ευκαιρία που του έδωσε ο Ίβιτς σημειώνοντας δύο τέρματα στη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Βέροιας με 3-0. Όμορφο γκολ και από τον Μπίσεσβαρ. Πολύ θετικά στοιχεία στο ντεμπούτο του ο ανέτοιμος Βαρέλα.

Τρεις ξένοι παίκτες που δεν είχαν παίξει πολύ μέχρι σήμερα ήταν αυτοί που κέρδισαν τις εντυπώσεις στο φιλικό του ΠΑΟΚ με τη Βέροια που έληξε με νίκη των γηπεδούχων με 3-0. Ο Φακούντο Περέιρα πρώτος απ’ όλους που παίζοντας φορ σημείωσε δύο τέρματα και έστειλε μήνυμα ετοιμότητας στον Ίβιτς.

Ο Φερνάντο Βαρέλα στην πρώτη συμμετοχή του αν και ανέτοιμος έδειξε πολύ καλά στοιχεία και στα μαρκαρίσματα και με τη μπάλα στα πόδια, ενώ πολύ καλύτερος σε σχέση μέχρι σήμερα παρουσιάστηκε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ που πέτυχε και αυτός ένα πανέμορφο γκολ. Από την άλλη η Βέροια, φάνηκε ότι θέλει ακόμη δουλειά και κυρίως να μπουν στο πλάνο και οι νεοαποκτηθέντες όπως δήλωσε και ο προπονητής της Αλέκος Βοσνιάδης.

Ο Περέιρα ήταν ζεστός

Η Βέροια μπήκε με ενθουσιασμό στο παιχνίδι και είχε δύο καλές στιγμές, στο 5' με τον Μίλιεβιτς, που πιεζόμενος από τον Μαλεζά και σε πλάγια θέση σούταρε άουτ και στο 26' σε φάουλ του Άρτσε χτυπημένο με φάλτσα που απέκρουσε σε κόρνερ ο Γλύκος. Ενδιάμεσα, στο 19' ο Ροντρίγκες είχε επιχειρήσει σουτ που απέκρουσε ο Καντιμοίρης. Από τα μέσα του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι άρχισαν να ανεβάζουν στροφές και με γρήγορους συνδυασμούς από την αριστερή πλευρά έφθασαν σε δύο γκολ με σκόρερ τον Περέιρα.

Στο 29' ο Ροντρίγκες πάσαρε στον Λέοβατς που έκανε έκανε ωραία κίνηση στον χώρο και από πλάγια θέση γύρισε στον ανενόχλητο Περέιρα που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα από την καρδιά της περιοχής. Έξι λεπτά αργότερα ο Ο Κροάτης έκανε το ίδιο με την προηγούμενη φάση παίρνοντας, όμως, την μπάλα από τον Ζάιρο. Ο Περέιρα και πάλι δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Καντιμοίρη.

Ο Βραζιλιάνος Ζάιρο θα μπορούσε να χριστεί και σκόρερ αν δεν έβγαζε τη μόνιμη κακή συνήθεια του να κάνει συνεχώς ντρίμπλες και να εκμεταλλεύεται το κλέψιμο μπάλας που έκανε από την άμυνα της Βέροιας. Η κίνησή του στη συγκεκριμένη φάση εκνεύρισε και τον Βλάνταν Ίβιτς.

Ωραίο γκολ από Μπίσεσβαρ

Στο 55' ο Ναβαλόφσκι σούταρε άουτ, ενώ ο Σάχοφ σημάδεψε λίγο καλύτερα δύο λεπτά αργότερα, αλλά και πάλι έξω από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Καντιμοίρη. Στο 62΄ ήρθε ένα πολύ όμορφο γκολ του Μπίσεσβαρ, που έκανε κίνηση προς την περιοχή χωρίς τη μπάλα του έβγαλε έξοχη ασίστ ο Ζάιρο και ο Σουριναμέζος με κοντρόλ με το δεξί και πλασέ με το αριστερό έκανε το 3-0. Ο ρυθμός έπεσε με τις πολλές αλλαγές. Στο 69' Ο Δημητριάδης σούταρε, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ και στο 77' η Βέροια απείλησε μετά από αρκετή ώρα. Ο Ναβαλόφσκι σέντραρε και ο Ξόμπλιος έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

ΠΑΟΚ:Γλύκος (46’ Βελλίδης), Κίτσιου, Βαρέλα, Μαλεζάς, Λέοβατς (63’ Πούγγουρας) Χαρίσης (63’ Δημητριάδης), Σαχοφ, Μπίσεσβαρ, Ζάιρο (63’ Κοροβέσης), Ροντρίγκες (74’ Αθανασιάδης) , Περέιρα

Βέροια:Καντιμοίρης, Μαλόν (70’ Θ. Παπδόπουλος), Χαροντάκης (52’ Ναβαλόφσκι), Μαραγκός, Σισοκό (70’ Καλί), Μπαλάφας (46’ Τόμας), Αρτσε (63’ Ίγκορ), Γ. Παπαδόπουλος (73’ Λινάρδος), Μίλιεβιτς (73’ Μαυριάς), Φόρτες (52’ Κάλβο), Μεληκιώτης (46’ Ξόμπλιος).

Ίβιτς: Είδα αυτά που ήθελα

Μετά την λήξη του αγώνα σε δήλωσή του στηNOVAο Βλάνταν ΊΒιτς τόνισε:

"Έπαιξαν αρκετοί παίκτες που δεν είχαν συμμετοχές και είδα πράγματα που ήθελα να δω από αυτούς. Αύριο έχουμε και ένα δεύτερο φιλικό (σ.σ. με τον Ατρόμητο). Για μένα αυτό ήταν το καλύτερο που μπορούσε να γίνει. Παίζουν όλοι και βλέπω την κατάστασή τους".

Από την πλευρά του ο Αλέκος Βοσνιάδης σημείωσε: "Είμαστε στη μέση της προετοιμασίας. Κάνουμε πολλές δοκιμές. Περιμένουμε και τα παιδιά που θα μας ενισχύσουν. Θα κάνουμε την προσπάθειά μας στο τελευταίο δεκαπενθήμερο με τα παιδιά που έρχονται. Πιστεύω ότι θα είναι άλλη ομάδα, ανταγωνιστική, είναι διαφορετική σε σχέση με πέρυσι. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλό υλικό, ο προπονητής του είχε το υλικό από νωρίς Δικαιούταν κάτι παραπάνω με τον Άγιαξ και πιστεύω θα είναι από τις ομάδες που θα παίξουν ρόλο στην κορυφή".

Με εκτελεστή Περέιρα, ο ΠΑΟΚ 3-0 τη Βέροια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με εκτελεστή Περέιρα, ο ΠΑΟΚ 3-0 τη Βέροια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με εκτελεστή Περέιρα, ο ΠΑΟΚ 3-0 τη Βέροια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με εκτελεστή Περέιρα, ο ΠΑΟΚ 3-0 τη Βέροια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με εκτελεστή Περέιρα, ο ΠΑΟΚ 3-0 τη Βέροια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

PHOTO CREDITS : ACTION IMAGES

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ