STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Με απόφαση Κοντονή χωρίς κόσμο η ΑΕΚ στο Καυτανζόγλειο

Με απόφαση Κοντονή χωρίς κόσμο η ΑΕΚ στο Καυτανζόγλειο

Με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών της ΑΕΚ στο Καυτανζόγλειο για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ηρακλή (20/2, 19:30).

Σύμφωνα με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, ο αγώνας πρωταθλήματος Ηρακλής - ΑΕΚ (20/2, 19:30) για την 23η αγωνιστική της Super League θα διεξαχθεί μόνο με φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδας, αφού απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση φίλων της "Ένωσης" για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση πού εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων φιλοξενούμενης ομάδας ποδοσφαίρου Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., για τον αγώνα της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SUPERLEAGUE ΕΛΛΑΔΑΣ, περιόδου 2015-2016, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 – Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο (20-02-2016) και ώρα 19.30, στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο, για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ