STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Με ανατροπή η Κέρκυρα, 2-1 τη Βέροια

Με ανατροπή η Κέρκυρα, 2-1 τη Βέροια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Βέροια προηγήθηκε στην Κέρκυρα με το γκολ του Βίτι, αλλά οι Φαίακες με τα τέρματα των Τουράμ και Αντιλέχου πήραν τη φιλική νίκη με 2-1.

Τρία γκολ είχε η φιλική αναμέτρηση της Κέρκυρας με τη Βέροια στο νησί των Φαιάκων. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 21ο λεπτό μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χουάν Πάμπλο Βίτι, το οποίο κέρδισε ο ίδιος ο Αργεντινός, ύστερα από την προσπάθεια του Σισίνιο και την μπάλα να κρούει στο δοκάρι.

Η Κέρκυρα ανέβασε "στροφές" στο δεύτερο ημίχρονο κι έφθασε στην ισοφάριση. Στο 65ο λεπτό ο Τουράμ κέρδισε αμφισβητούμενο πέναλτι από τον Μελίσση. Ο Βραζιλιάνος άσος των γηπεδούχων ανέλαβε την εκτέλεση και το έκανε εύστοχα.

Δέκα λεπτά αργότερα, η Κέρκυρα έφθασε στην ανατροπή όταν ο Αντιλέχου με διπλή προσπάθεια ύστερα από εκτέλεση κόρνερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ΚΕΡΚΥΡΑ: Αραμπατζής (62' Κουτζαβασίλης), Ντιμιτρόφσκι (70' Αντιλέχου), Ναζίμ (46' Γεωργακόπουλος), Βενέτης (46' Ιωάννου), Γεωργίου (70' Αρναρέλλης), Ζορμπάς (70' Παμλίδης), Γκόμες, Επστάιν (70' Χιντζίδης), Τουράμ (70' Ανδρεόπουλος), Ζαραδούκας (70' Σπίνουλας).

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Βασιλαντωνόπουλος (72' Μαλόν), Χαροντάκης, Ασίγκμπα, Μελίσσης (73' Μαραγκός), Μπαλάφας, Παπαστεριανός, Άρτσε (46' Λινάρδος), Μίλιεβιτς (58' Σαρπόνγκ), Σισίνιο (72' Άντονις), Βίτι.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ