STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Με ανατροπή η ΑΕΛ, 2-1 τον Ατρόμητο

Με ανατροπή η ΑΕΛ, 2-1 τον Ατρόμητο
Λαμπρόπουλος, Ντιγκινί, ΑΕΛ, Ατρόμητος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΛ βρέθηκε να χάνει 1-0 από τον Ατρόμητο στο AEL FC Arena, αλλά εντέλει επικράτησε με 2-1. Άνοιξε το σκορ ο Ντάουντα, βρήκαν δίχτυα οι Ντέλετιτς και Κρίζμαν για τους Θεσσαλούς. Ντεμπούτο ο Περόνε.

Φιλικό στο AEL FC Arena έδωσαν ΑΕΛ και Ατρόμητος. Οι "βυσσινί" νίκησαν 2-1, παρότι βρέθηκαν να χάνουν από το 10 λεπτό. Ντεμπούτο, έστω ανεπίσημο, έκανε για τους Θεσσαλούς ο Αργεντινός επιθετικός, Εμάνουελ Περόνε.

Η πρώτη καλή στιγμή του φιλικού σημειώθηκε στο 2', όταν ο Μανούσος έκανε το σουτ, με τον Θεοδωρόπουλο να πέφτει στη δεξιά του γωνία και να διώχνει σε κόρνερ. Στο 10' έγινε το 0-1 για τον Ατρόμητο. Ο Ντάουντα πέρασε τον Ζίζιτς, πλάσαρε και ευστόχησε για την ομάδα του Περιστερίου. Η ΑΕΛ άρχισε να πιέζει από εκείνο το λεπτό και μετά.

Στο 13' ο Λαμπρόπουλος έπιασε το σουτ, αλλά ο Μίρκοβιτς απομάκρυνε. Το 1-1 για τους "βυσσινί" ήρθε στο 20'. Ο Ντέλετιτς πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ, έδιωξε ο Μάρκοβιτς, αλλά ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΛ πήρε το ριμπάουντ και ισοφάρισε για την ομάδα του. Ο Σέρβος θα μπορούσε να δώσει το προβάδισμα στην ΑΕΛ, αλλά το σουτ στο 33' πήγε πάνω από το δοκάρι.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους έγιναν αλλαγές από τους δύο προπονητές. Ο Γιαννιτσάνης ξεκίνησε αρχικά στα πλάγια, λίγο αργότερα πέρασε στην κορυφή της επίθεσης. Στο 60' ο Ανδρεόπουλος έδωσε στον Ναζλίδη, αυτός πέρασε τον Τσατσόπουλο, έκανε το σουτ, αλλά δεν ήταν δυνατό και ο Θεοδωράκης μπλόκαρε.

Τελικά το 2-1 για τους γηπεδούχους έγινε στο 35'. Ο Αγκάνοβιτς πέρασε κάθετη πάσα στον Ρέντζα, αυτός από δεξιά έκανε το σουτ, ο Σέρβος κίπερ του Ατρόμητου έδιωξε, αλλά ο Κρίζμαν στην επαναφορά με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 71' ο Κουτσιανικούλης έβγαλε τη σέντρα, ο Ντοντό δεν κατάφερε να σκοράρει, ο Θεοδωράκης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.

Στο 84' ο Βασιλείου βρήκε με κάθετη πάσα τον Μενσά, αυτός πλάσαρε, αλλά ο Μπόζοβιτς βγήκε νικητής από το τετ α τετ.

ΑΕΛ (Α. Πάους): Θεοδωρόπουλος (46' Μπόζοβιτς), Ρέντζας (46' Ανδρεόπουλος), Ζίζιτς (46' Ναβάρο), Φάρκας (63' Άλα), Γουάλας (63' Κόντορ), Φατιόν (46' Γκόλιας), Λαμπρόπουλος (63' Ντοντό), Κρίζμαν (46' Γιαννιτσάνης, (88' Καλύβας), Αγκάνοβιτς (40' Αναστασόπουλος, 77' λ. τρ. Περόνε), Ντέλετιτς (63' Μασούρας), Ναζλίδης (63' Κουτσιανικούλης).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ντ. Κάναντι): Μίρκοβιτς (46' Θεοδωράκης), Χατζηισαΐας (46' Ζησόπουλος), Καρασαλίδης (46' Κυριακίδης), Κιβρακίδης (46' Αντόνιο Τζούνιορ), Γιαννούλης (46' Μπαστακός), Ουμπίδες (46' Νάστος), Μάντσον (46' Μενσά), Βασιλακάκης (46' Βασιλείου), Μανούσος (46' Τσατσόπουλος), Πλατέλλας (46' Λαζαρίδης), Ντάουντα (28' Νάτσος).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ