STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Μαυρογενίδης: "Το μέλλον του Ολυμπιακού είναι εδώ"

Μαυρογενίδης: "Το μέλλον του Ολυμπιακού είναι εδώ"
INTIME SPORTS

Ο προπονητής της πρωταθλήτριας ομάδας Κ-17 του Ολυμπιακού, Δημήτρης Μαυρογενίδης, τόνισε πως ο στόχος είναι τα παιδιά αυτά να φτάσουν στην πρώτη ομάδα των "ερυθρολεύκων". Διαβάστε αναλυτικά.

"Τα παιδιά απέδειξαν πως το μέλλον του Ολυμπιακού είναι εδώ. Μπράβο τους. Στόχος μας στον Ολυμπιακό είναι μέσα από την δουλειά και τα παιχνίδια αυτά τα παιδιά να προχωρούν.

Αυτά τα παιδιά είναι μια πολύ καλή βάση και στο τέλος θα μας δικαιώσουν. Σκοπός μας είναι να φτάσουν στην πρώτη ομάδα. Εμείς οι προπονητές μέσα από αυτη την διαδικασία εξελισσόμαστε μαζί με τα παιδιά", τόνισε ο προπονητής της ομάδας μετά το 1-0 επί του ΠΑΟΚ στον τελικό του Αγρινίου και την κατάκτηση του τίτλου, και συνέχισε:

"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου, τον κ. Αμπατζίδη, τον κ. Βενιαμίν, τον κ. Περιμένη και να ευχαριστήσω τον κ. Γεωργάτο και τον κ. Ελευθεριάδη για την βοήθεια τους σ' όλη την χρονιά.

Χωρίς την συμβολή της διοίκησης δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα. Γι' αυτό θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον κ. Παύλου που είναι καθημερινά δίπλα μας και φροντίζει να μην μας λείψει τίποτα".

Αναλυτικά οι δηλώσεις των παικτών και των ανθρώπων του Ολυμπιακού:

Γιώργος Παύλου (Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ): "Συγχαρητήρια στα παιδιά. Δούλεψαν όλη την χρονιά και δικαιώθηκαν οι κόποι τους. Μπράβο τους που έφτασαν στην κορυφή αλλά από εδώ και πέρα θέλει σκληρή και καθημερινή δουλειά για να προχωρήσουν. Συγχαρητήρια και στους τεχνικούς της ομάδας για το έργο τους. Όλοι τους απέδειξαν ότι ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη Ακαδημια στην Ελλάδα και έκλεισαν ονειρικά τη χρονιά".

Γρηγόρης Γεωργάτος (Γενικός Διευθυντής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού): "Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους προπονητές. Ήταν η καλύτερη ομάδα όλη τη χρονιά και το απέδειξαν και στον τελικό".

Κώστας Κιρτζιαλίδης: "Από την αρχή γίναμε ομάδα. Το αξίζαμε αυτό το Πρωτάθλημα. Όλη τη χρονιά είχαμε τρομερό ρυθμό. Αφιερώνω τον τίτλο στην ομάδα και στο τεχνικό τιμ".

Δημήτρης Νικολάου: "Παίξαμε πολύ καλύτερα στον τελικό και αξίζαμε την κούπα. Όλη η χρονιά ήταν δύσκολη. Ο Ολυμπιακός όμως είναι μια δεμένη οικογένεια που ξέρει να παλεύει. Δουλέψαμε και πετύχαμε έναν στόχο. Από εδώ και πέρα είνα τα δύσκολα για όλους μας".

Κώστας Χρήστου: "Μπράβο σ' όλα τα παιδιά. Δουλέψαμε σκληρά και πετύχαμε τον στόχο μας. Έτυχε εγώ να σκοράρω στον τελικό. Μπορούσε να είναι κάποιος άλλος. Η ομάδα είναι οικογένεια. Θέλω να αφιερώσω το γκολ και την κούπα στους γονείς μου που με στηρίζουν και φυσικά στους συμπαίκτες μου".

Ιάσων Γαβαλάς: "Η δουλειά μας δικαιώθηκε. Ο Ολυμπιακός είναι άξια πρωταθλητής. Το αποδείξαμε και στα 29 παιχνίδια που δώσαμε. Η επόμενη μέρα έχει πάλι δουλειά για όλους για να συνεχίσουμε σε υψηλό επίπεδο".

Κώστας Κηπουρός: "Αυτό το Πρωτάθλημα είναι δικαιώση για όλους μας. Μέσα από αυτή τη διαδικασία μάθαμε πολλά που θα μας φανούν χρήσιμα για την συνέχεια".

Εν τω μεταξύ, συγχαρητήρια ανακοίνωση για την κατάκτηση του τίτλου από την ομάδα Κ17 του Ολυμπιακού εξέδωσε η ερυθρόλευκη ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει την ομάδα Κ17 για την κατάκτηση του πρωταθλήματος! Οι Έφηβοι του Θρύλου πρόσθεσαν ακόμη έναν τίτλο στην τροπαιοθήκη του μεγαλύτερου συλλόγου της Ελλάδας και απέδειξαν εκ νέου γιατί οι Ακαδημίες του Ολυμπιακού είναι στην ελίτ της Ευρώπης και οι κορυφαίες στη χώρα".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ