STOIXIMAN SUPER LEAGUE

"Μάχη" ΠΑΟΚ, ΑΕΚ για Φονσέκα

"Μάχη" ΠΑΟΚ, ΑΕΚ για Φονσέκα

Δημοσίευμα της πορτογαλικής ιστοσελίδας "noticiasaominuto.com" φέρνει και την Ένωση στους μνηστήρες του 43χρονου τεχνικού της Μπράγκα.

Την αποκάλυψη ότι το όνομα του Πάουλο Φονσέκα δεν απασχολεί μόνο τον ΠΑΟΚ, αλλά και τον Δικέφαλο του Νότου, την ΑΕΚ, κάνει σήμερα η πορτογαλική ιστοσελίδα "noticiasaominuto.com".

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η εξαιρετική σεζόν που κάνει ο 43χρονος τεχνικός με τη Μπράγκα (4η στο Πρωτάθλημα, παρουσία στον τελικό του Κυπέλλου Πορτογαλίας και στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ, στην 8άδα του Europa League) δεν περνά απαρατήρητη σε όλη την Ευρώπη.

Ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και η Τραμπζονσπόρ τον έχουν προσεγγίσει και τα εκατομμύρια που στρώνονται γύρω του κάνουν πολύ πιθανό το ενδεχόμενο αποχώρησής του από την Μπράγκα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πρόεδρος της Μπράγκα Αντόνιο Σαλβαδόρ ήδη έχει αρχίσει να ψάχνει για νέο προπονητή. Και σημειώνεται, τέλος, ότι σύμφωνα με την "Α Bola" το φαβορί για να πάρει τη θέση που αφήνει ο Φονσέκα είναι ο Ζόρζε Σιμόν της Πάκο Φερέιρα.

Ο Παουλο Φονσέκα, αν και μόλις 43 χρόνων (κεντρικός αμυντικός στην καριέρα του ως ποδοσφαιριστής) έχει ήδη δουλέψει (έχοντας πρώτα κάνει το αγροτικό του σε άλλες ομάδες μικρότερων κατηγοριών) στην Αβες, την Πάκος Φερέιρα (δύο σεζόν) και την Πόρτο πριν πάει το περασμένο καλοκαίρι στη Μπράγκα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ