STOIXIMAN SUPER LEAGUE

"Μάχη ελεφάντων και η Βέροια βάτραχος!"

"Μάχη ελεφάντων και η Βέροια βάτραχος!"
INTIME SPORTS

Τι ειπώθηκε για Μαρινάκη, Αλαφούζο, Μελισσανίδη στην προσφυγή του Λεβαδειακού στο τακτικό διαιτητικό δικαστήριο κατά της Βέροιας. Υπομνήματα μέχρι την Τετάρτη.

Την επανεξέταση της υπόθεσης της Βέροιας, αυτή την φορά σε τρίτο βαθμό, από το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ ζήτησε ο Λεβαδειακός κατά την προσφυγή του, που συζητήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (27/7). Η "βασίλισσα" έχει αθωωθεί για τον προ διετίας αγώνα με τον Ολυμπιακό που έχει κριθεί "χειραγωγημένος" σε ποινικό επίπεδο, τόσο σε πρώτο όσο και σε δεύτερο βαθμό από τα πειθαρχικά όργανα αλλά οι Βοιωτοί έχουν έννομο συμφέρον καθώς θα πάρουν την θέση της "βασίλισσας" σε περίπτωση υποβιβασμού και δεν το βάζουν κάτω.

Ο εκ των δικηγόρων της Βέροιας Άρης Μαστρογιάννης υποστήριξε ότι η "βασίλισσα" είναι ο... "βάτραχος σε μία μάχη ελεφάντων μεταξύ Μαρινάκη, Αλαφούζου, Μελισσανίδη. Σε αυτές τις συμπληγάδες πέσαμε. Ειδικά στο Εφετείο, ουσιαστικά έγινε μια ποινική διαδικασία. Οι άλλοι (σ.σ. Καλαϊτζίδης, Καλογέρης) δεν ήρθαν να υποστούν τις ερωτήσεις. Άλλα αναφέρει ο Μελισσανίδης ότι του είπε ο Καλαϊτζίδης και άλλα είπε ο Καλαϊτζίδης. Η απόφαση θεωρώ ότι είναι θεμελιωμένη και ζητάμε την αθώωση μας".

Οι δικηγόροι της Βέροιας έκαναν ένσταση υποστηρίζοντας ότι το διαιτητικό δικαστήριο δεν έχει την αρμοδιότητα να εξετάσει την υπόθεση.

"Είναι απαράδεκτη, αβάσιμη η προσφυγή και αόριστη η προσφυγή" σχολίασε ο Γιάννης Γεωργιάδης. "Η επιτροπή σας δεν έχει την αρμοδιότητα να εξετάσει την υπόθεση. Ο μάρτυρας που δεν αναφέρει την πηγή του, δεν είναι μάρτυρας" είπε ο Δημήτρης Πετρούσκας δικηγόρος του Γιώργου Αρβανιτίδη αναφερόμενος στους Καλογέρη, Γεωργέα και συμπλήρωσε. "Κανένας μάρτυρας δεν μπόρεσε να δώσει στοιχεία, ποιοι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν στην συνεννόηση".

"Μάχη ελεφάντων και η Βέροια βάτραχος!"
INTIME SPORTS

"Ο Καλαϊτζίδης και ο Καλογέρης όχι μόνο δεν ήρθαν, αλλά έστειλαν έγγραφο ότι απειλούνται. Ο Γεωργέας ήρθε και είπε ευθαρσώς ότι δεν απειλείται" ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος Αργύρης Λίβας και συμπλήρωσε. "Από καμία κατάθεση δεν προέκυψε ότι ο αγώνας αυτός χειραγωγήθηκε".

" Δεν εκτιμήθηκαν σωστά τα αποδεικτικά στοιχεία"

Ο δικηγόρος του Λεβαδειακού Δημήτρης Βαγιάκος έκανε λόγο για "λάθος απόφαση" καθώς όπως είπε : "Η επιτροπήδεν έκρινε σωστά τα πραγματικά περιστατικά. Έγινε μια ποσοτική αξιολόγηση των μαρτύρων και των κατηγορουμένων. Δεν εκτιμήθηκαν σωστά τα αποδεικτικά στοιχεία. Κάτω από ποιες προϋποθέσεις κατέθεσαν οι μεν, και κάτω από ποιες κατέθεσαν οι δε. Οι τρεις (σ.σ. Καλαϊτζίδης, Γεωργέας, Καλογέρης) κατέθεσαν στον ανακριτή έπειτα από κλήση του και όχι αυτοβούλως. Οι υπόλοιποι παίκτες της Βέροιας, κάποιοι δεν είχαν γνώση του περιστατικού καθώς δεν ήταν μέσα στα αποδυτήρια και κάποιοι άλλοι ήταν κατηγορούμενοι".

Η Βέροια πήρε προθεσμία μέχρι την Τρίτη το μεσημέρι στις 3 μ.μ. για υπομνήματα και ο Λεβαδειακός μέχρι την Τετάρτη στις 12 μ.μ.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ