STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Μαρινάκης - Μελισσανίδης σε πράσινο πάρτι!

Μαρινάκης - Μελισσανίδης σε πράσινο πάρτι!

Οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκαν στον ίδιο χώρο για τις ανάγκες των κοινωνικών τους υποχρεώσεων, σε μία εκδήλωση του άλλοτε μετόχου του Παναθηναϊκού, Γιάννη Ξυλά.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Δημήτρης Μελισσανίδης διατηρούν μία σχέση... πάθους και αυτό είναι γνωστό στους απανταχού Έλληνες ποδοσφαιρόφιλους.

Οι δύο εφοπλιστές βρέθηκαν πρόσφατα στον ίδιο χώρο για τις ανάγκες μία κοσμικής εκδήλωσης του εφοπλιστικού κύκλου και η συνύπαρξη τους, κάθε άλλο παρά άνετη ήταν!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας "Spirto", ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, συνοδευόμενοι από τις συζύγους τους, παρέστησαν στη δεξίωση που παρέθεσε η Έλενα Ματζαβίνου, με αφορμή τους εορτασμούς των γενεθλίων της.

Πρόκειται για τη σύζυγο του εφοπλιστή Γιάννη Ξυλά, ο οποίος είχε εμπλακεί μετοχικά στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός την περίοδο της πολυμετοχικότητας και για ένα μικρό χρονικό διάστημα, αναμείχθηκε ενεργά στα διοικητικά δρώμενα του Τριφυλλιού.

Αναμφίβολα, η παρουσία του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του "κινητήριου νου" της ΠΑΕ ΑΕΚ στον ίδιο χώρο, δημιούργησε ένα περίεργο κλίμα, διότι, όλοι γνωρίζουν την ποδοσφαιρική κόντρα τους, ενώ, ήταν φανερή η προσπάθεια του ενός να αποφύγει τον άλλο.

Η βραδιά κύλησε ήρεμα και δεν σημειώθηκε το παραμικρό επεισόδιο, αν και σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι προσπάθειες ορισμένων να τους φέρουν σε επαφή, στέφθηκαν από αποτυχία.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ