STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Μάνταλος: "Ο Μποτία δεν πέφτει από το κράτημα"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
Ολυμπιακός, Μάνταλος EUROKINISSI SPORTS

Τι έλεγε στα αποδυτήρια ο Σταύρος Μάνταλος για το μαρκάρισμα του Λαμπρόπουλου στον Μποτία και τι έγραψε στο φύλλο αγώνα για τις αποβολές των Μοντέστο και Σάββα Θεοδωρίδη.

Ο διεθνής διαιτητής έλεγε στα αποδυτήρια, μετά το τέλος του αγώνα, στον παρατηρητή διαιτησίας Γιώργο Μπίκα για την επίμαχη φάση του 50ου λεπτού όπου ο Ολυμπιακός ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Λαμπρόπουλου στον Μποτία ότι... "Είχα την φάση στα δύο μέτρα.Ο παίκτης του Ολυμπιακού δεν πέφτει από το κράτημα της φανέλας. Είναι μπροστά μου και οι δύο κρατιούνται. Δεν πέφτει από το κράτημα" .

Όσον αφορά το μαρκάρισμα του Μποτία στον Πατίτο, λίγο νωρίτερα, στο 31ο λεπτό, ο στόπερ του Ολυμπιακού αντίκρισε κίτρινη κάρτα αλλά από την ΑΕΚ υποστήριξαν ότι θα μπορούσε να δοθεί απευθείας κόκκινη. Ο Σταύρος Μάνταλος επέμεινε μετά το τέλος του αγώνα ότι σωστά έδειξε μόνο κίτρινη κάρτα με την σύμφωνη γνώμη του Γ. Μπίκα.

Το φύλλο αγώνα για Μοντέστο και Θεοδωρίδη

Στο φύλλο αγώνα, για την αποβολή του τεχνικού διευθυντή του Ολυμπιακού Φρανσουά Μοντέστο λίγο μετά το γκολ της ΑΕΚ, αναφέρεται ότι αποβλήθηκε γιατί "εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να διαμαρτυρηθεί...".

Για τον Σάββα Θεοδωρίδη ότι περίμενε τον Σταύρο Μάνταλο μετά το σφύριγμα της λήξης του ημιχρόνου και του είπε "αυτό που γίνεται σήμερα είναι ξεφτίλα".

Και οι δύο κινδυνεύουν με πρόστιμο από 1.000 ευρώ έως 12.000 ευρώ και με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους από 15 ημέρες μέχρι πέντε μήνες. Ο δε Ολυμπιακός, με πρόστιμο 30.000 ευρώ.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ