STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Μαγεία ο Ατρόμητος, 3-0 τη Λαμία από το ημίχρονο

SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Απολαυστικός ο Ατρόμητος, δεν άφησε κανένα περιθώριο στη Λαμία και επικράτησε 3-0 (Μανούσος 2, Ουάρντα), πετυχαίνοντας όλα τα γκολ του στο πρώτο ημίχρονο. Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τους Περιστεριώτες.

Μπορεί να άργησε να πανηγυρίσει την πρώτη φετινή του νίκη στο πρωτάθλημα ο Ατρόμητος, αλλά το έκανε με τρόπο εμφατικό και άκρως πειστικό απέναντι στη Λαμία για την 5η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Οι γηπεδούχοι ήταν απολαυστικοί, κυριάρχησαν στο χορτάρι από νωρίς και με τρία γκολ μέσα σε οκτώ λεπτά στο πρώτο μέρος, έφτασαν στο -απολύτως δίκαιο- 3-0 και πλέον μετρούν επτά βαθμούς, έναντι τεσσάρων της ομάδας της Φθιώτιδας που δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση απέναντι σε αυτόν τον υπερηχητικό Ατρόμητο.

Δυο γκολ ο Μανούσος για τους Περιστεριώτες (29' και 35') και ένα από τον Ουάρντα (27'), ενώ έχασαν και άλλες ευκαιρίες. Στον αντίποδα, οι παίκτες του Τεννέ έχασαν για τρίτη φορά σε αυτό το γήπεδο, αφού είχαν προηγηθεί οι ήττες από Ολυμπιακό (0-1) και ΑΕΚ (0-1) ως τυπικά γηπεδούχοι, προτού επιστρέψουν στο έτοιμο πλέον ΔΑΚ Λαμίας.

Έτσι παρατάχθηκαν οι δυο ομάδες

Με 4-3-3 παρέταξε τον Ατρόμητο ο Κάναντι. Ο Γιαννιώτης στο τέρμα, ο Γιαννούλης στα αριστερά και ο Κιβρακίδης στα δεξιά της άμυνας, ενώ κεντρικό αμυντικό δίδυμο ήταν οι Ρισβάνης και Χατζηισαΐας. Οι Μάντσον και Ούμπιδες ήταν στη μεσαία γραμμή, με τον Βασιλακάκη μπροστά τους. Ο Ουάρντα σε ρόλο αριστερού εξτρέμ, απέναντι ο Ντιγκινί και μπροστά ο Μανούσος.

Μαγεία ο Ατρόμητος, 3-0 τη Λαμία από το ημίχρονο

Στον αντίποδα, για τη Λαμία ο Παπαδόπουλος ήταν στο τέρμα και στα δυο άκρα της άμυνας οι Βασιλαντωνόπουλος (αριστερά) και Ασίγκμπα (δεξιά), ενώ οι Αναστασιάδης και Κουκόλης ήταν τα δυο αμυντικά χαφ, με τον Πίτι μπροστά τους. Οι Ακόστα και Βιάνα στα δυο άκρα και στην κορυφή ο Βουό.

Μαγεία ο Ατρόμητος, 3-0 τη Λαμία από το ημίχρονο

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών)

Βοηθοί: Κυριάκος Μερκενίδης (Μακεδονίας), Εμμανουήλ Καλφάκης (Χανίων)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κάναντι): Γιαννιώτης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης (84' Καρασαλίδης), Ντιγκινί, Μάντσον (80' Μπουσουλάτζιτς), Βασιλακάκης, Ουάρντα (78' Ντάουντα), Ούμπιδες, Μανούσος.

ΛΑΜΙΑ (Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Βουό (63' Φράγκος), Αναστασιάσης, Κουκόλης (37' Παντελιάδης), Ασίγκμπα, Όμο, Μπλάζιτς, Ακόστα (53' Αναστασόπουλος), Πίτι, Βάντερσον.

Γκολ: 27' Ουάρντα, 29', 35' Μανούσος

Κάρτες: 39' Πίτι, 56' Ουάρντα

Θυμηθείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Να τον... πιεις στο ποτήρι ο Ατρόμητος

Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε ο Ατρόμητος φρόντισε από νωρίς να στείλει τα μηνύματά του στη Λαμία και να της δείξει ότι αυτή την φορά δεν επρόκειτο να φύγει από τον αγωνιστικό χώρο με κάτι λιγότερο από τους τρεις βαθμούς. Και αν το γήπεδο αυτό ήταν γνώριμο στην ομάδα της Φθιώτιδας, μιας και το είχε χρησιμοποιήσει στα δυο πρώτα εντός έδρας παιχνίδια της, οι Περιστεριώτες φρόντισαν να το μετατρέψουν σε... αφιλόξενο για την ομάδα του Τεννέ.

Οι παίκτες του Ατρομήτου μπήκαν φουριόζοι στο ματς ήδη στο πρώτο δεκάλεπτο είχαν τρεις πολύ καλές ευκαιρίες για να προηγηθούν. Ειδικά στην τρίτη από την μπαλιά του Ουάρντα, χρειάστηκαν τα αντανακλαστικά του Παπαδόπουλου για να αποσοβήσει το γκολ στο πλασέ του Ντιγκινί. Η ομάδα του Κάναντι είχε επιβάλει από νωρίς τους κανόνες της στο χορτάρι και η Λαμία είχε περιοριστεί σε παθητικό ρόλο.

Όσο κυλούσε ο χρόνος, τόσο Ατρόμητος έδειχνε ότι πατούσε καλύτερα και μετουσίωσε την υπεροχή του σε ένα μαγικό οκτάλεπτο, όπου βρήκε δίχτυα τρεις φορές. Από το 27' ως το 35', ο Παπαδόπουλος... βαρέθηκε να μαζεύει την μπάλα από τα δίχτυα του και ουσιαστικά μπήκε τέλος από νωρίς στη σεμνή τελετή. Ο Ατρόμητος είχε κάνει τη δουλειά του και είχε βάλει γερά θεμέλια νίκης.

Ο Ουάρντα πλάσαρε υπέροχα έπειτα από κάθετη του Ντιγκινί για το 1-0 στο 27', ενώ προτού καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ήρθε και δεύτερο γκολ. Ο Γιαννούλης έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, η μπάλα πέρασε απ' όλους, έφτασε στον αμαρκάριστο Μανούσο και εκείνος πλάσαρε σε άδεια εστία. Ο Ατρόμητος δεν συμβιβαζόταν όμως με το 2-0 και κυνήγησε τρίτο γκολ, το οποίο ήρθε στο 35' και πάλι με τον Μανούσο, ο οποίος αφού πρώτα άδειασε υπέροχα τον Κουκόλη (βγήκε αλλαγή στο 37' και μπήκε ο Παντελιάδης), νίκησε τον Παπαδόπουλο.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, η Λαμία είχε δυο καλές φάσεις για να μειώσει και να αναπτερώσει τις ελπίδες της για κάτι καλύτερο, αλλά στην πρώτη ο Γιαννιώτης απέκρουσε την κεφαλιά του Όμο και στην δεύτερη η κεφαλιά του Παντελιάδη πέρασε λίγο άουτ.

SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το β' μέρος έμοιαζε (και ήταν) περισσότερο διαδικαστικό, αφού θα έπρεπε να αλλάξουν πολλά για να γίνει απειλητική η Λαμία. Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά σε ένα τέταρτο τέρμα τρεις φορές από το 56' μέχρι το 61', αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Έδειχναν όμως διάθεση να κυνηγήσουν το γκολ και να μην παίξουν απλά για να κρατήσουν το υπέρ τους προβάδισμα.

Η Λαμία αδυνατούσε να φτάσει με αξιώσεις στα καρέ του Γιαννιώτα, ο οποίος ήταν... παρατηρητής όσων συνέβαιναν στο χορτάρι και αισθάνθηκε απειλή στο σουτ του Μπλάζιτς στο 78', το οποίο δεν βρήκε στόχο. Στο 90' ο Ντάουντα και στο 92' ο Μανούσος δεν κατάφεραν να σκοράρουν και να ανεβάσουν και άλλο τον δείκτη του σκορ για τον Ατρόμητο, ο οποίος έφτασε πανάξια στο τρίποντο και κοιτάζει με άλλη ψυχολογία την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία της Super League και όχι μόνο

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Το δεύτερο γκολ του Ατρομήτου και ενώ καλά καλά δεν είχαν σταματήσει οι πανηγυρισμοί για το πρώτο. Ο Μανούσος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και κάπου εκεί το παιχνίδι έγειρε οριστικά υπέρ των γηπεδούχων.

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Παπαπέτρου. Δεν χρειάστηκε να κάνει ιδιαίτερη χρήση της κάρτας, ενώ τον βοήθησε και η εξέλιξη του αγώνα. Μια λάθος υπόδειξη οφσάιντ στον Ούμπιδες στο 16', όμως η διαιτησία δεν επηρέασε στο ελάχιστο το παιχνίδι.

Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ

Ο Μανούσος έβαλε δυο γκολ και ήταν μια διαρκής απειλή για την άμυνα της Λαμίας. Φοβερός ο στράικερ του Ατρομήτου στο παιχνίδι με την ομάδα της Φθιώτιδας, ενώ από κοντά ήταν και ο Ουάρντα.

SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

Ο Ατρόμητος του πρώτου μέρους ήταν βγαλμένος από τα πιο τρελά όνειρα των φίλων του. Έβαλε τρία γκολ, είχε και άλλες τρεις φάσεις στο πρώτο δεκάλεπτο και γενικά έδειξε από νωρίς ποιος ήταν το αφεντικό. Πολύ καλή εμφάνιση για τους Περιστεριώτες.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

Η Λαμία κατέρρευσε μετά το πρώτο γκολ και παραδόθηκε. Μέχρι σήμερα είχαμε δει μια ομάδα δυσκολοκατάβλητη, δυνατή και στιβαρή, αλλά τίποτα απ' όλα αυτά δεν φάνηκε απέναντι στον Ατρόμητο. Η ομάδα του Τεννέ δεν ήταν έτοιμη γι' αυτό το ματς.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ