STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι κορυφής στο Κ20 ανάμεσα σε Πανιώνιο-Ολυμπιακό

Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι κορυφής στο Κ20 ανάμεσα σε Πανιώνιο-Ολυμπιακό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πανιώνιος και Ολυμπιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα με τις δυο ομάδες να έχουν τη πρώτη τους φετινή βαθμολογική απώλεια.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ντέρμπι κορυφής του πρωταθλήματος Κ20 ανάμεσα σε Πανιώνιο και Ολυμπιακό με τις δυο ομάδες να έχουν τη πρώτη τους βαθμολογική απώλεια στο φετινό πρωτάθλημα.

Κάτι το οποίο αφήνει μόνο πρώτο τον Παναθηναϊκό που έχει κάνει το πέντε στα πέντε μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και συνεχίζει αήττητος.

Στην αναμέτρηση της Γλυφάδας, σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο, ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει και να πάρει τη νίκη παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Απ’ την άλλη ο Πανιώνιος διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι, είχε βέβαια πιο αμυντικογενή τακτική και προσπάθησε να κτυπήσει τον Ολυμπιακό στην κόντρα επίθεση, ωστόσο παρότι κι αυτός είχε κάποιες καλές στιγμές, δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα.

Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι κορυφής στο Κ20 ανάμεσα σε Πανιώνιο-Ολυμπιακό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μόλις στο 8' ο Ολυμπιακός είχε καλή στιγμή με τον Κηπουρό αλλά το πλασέ του τελευταίου σταμάτησε ο Αστράς ενώ στο 29' ο Μανθάτης έβγαλε τη σέντρα αλλά ο Ανδρούτσος δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα μέσα από την περιοχή.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα σημειώθηκε στο 34' όταν ο Ανδρούτσος πλάσαρε μέσα στην μικρή περιοχή μετά από σέντρα του Μανθάτη αλλά ο Δαβρής έδιωξε τη μπάλα πάνω στη γραμμή.

Στο 54' ο Ολυμπιακός είχε άλλη μια καλή ευκαιρία αλλά την κεφαλιά του Μεγαρίτη την αποκρούει ο Αστράς. Ο Πανιώνιος που έπαιζε πολύ αμυντικά προσπάθησε μ' αντεπιθέσεις να "κλέψει" κάτι από τον Ολυμπιακό αλλά παρά τις κάποιες καλές στιγμές του δεν τα κατάφερε.

Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι κορυφής στο Κ20 ανάμεσα σε Πανιώνιο-Ολυμπιακό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Αστράς, Βλάχος, Χελάς, Δαβρής, Σταυρόπουλος, Ετζίνι, Κερασίδης, Παπανικολάου (81’ Μητσιογιάννης), Αντωνακόπουλος, Οικονομίδης (62' Γλυνός), Βουκελάτος (66’ Σταμίρης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αγγελόπουλος, Πανάγου, Τσιμίκας, Νικολάου, Τόλι, Λάμπρου (78’ λ. τρ. Χρήστου), Μανθάτης, Μεγαρίτης (62’ λ. τρ. Βάρκας), Ανδρούτσος, Κηπουρός, Κιρτζιαλίδης (58’ Βρουσάι).

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής

Σάββατο 15/10
Παναθηναϊκός-Ξάνθη 4-0
Παναιτωλικός-Κέρκυρα 1-1
ΑΕΛ-AEK 2-2
Ατρόμητος-Βέροια 3-1
Αστέρας-Πλατανιάς 3-2
ΠΑΟΚ-Ηρακλής 1-0

Κυριακή 16/10
10:00 Πανιώνιος-Ολυμπιακός 0-0

Σάββατο 12/11
12 ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός (ΠΕΑΚΙ Ανατολής)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Παναθηναϊκός 15
2. Ολυμπιακός 13
3. Πανιώνιος 13
4. Ατρόμητος 13
5. ΠΑΟΚ 8
6. ΑΕΛ 7
7. ΑΕΚ 7
8. Αστέρας 7
9. Παναιτωλικός 5
10. Πλατανιάς 5
11. Κέρκυρα 5
12. Λεβαδειακός 4
13. Βέροια 3
14. Ξάνθη 1
15. ΠΑΣ Γιάννινα 1
16. Ηρακλής 0

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ