STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λεβαδειακός - Πλατανιάς 0-0

Λεβαδειακός - Πλατανιάς 0-0
INTIME SPORTS

Σε ένα παιχνίδι που είχε ελάχιστο θέαμα και καθόλου ρυθμό στο μεγαλύτερο διάστημά του, Λεβαδειακός και Πλατανιάς έμειναν αναπόφευκτα στο 0-0 (video).

Ματς με ελάχιστες συγκινήσεις ήταν αυτό που έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής στη Βοιωτία, με τον Λεβαδειακό να αναδεικνύεται ισόπαλος χωρίς σκορ με τον Πλατανιά στην αναμέτρηση των δύο ομάδων για την 10η αγωνιστική της Super League.

Αν και παραμένει με μία μόλις νίκη εντός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα, ο Λεβαδειακός μπορεί τουλάχιστον να κρατήσει το γεγονός ότι παραμένει αήττητος στα τρία τελευταία ματς ενώ στον αντίποδα ο Πλατανιάς πήρε τον εκτός έδρας βαθμό και διεύρυνε σε τέσσερα ματς το αήττητο σερί του.

Σημειώνεται πως αυτή ήταν η πρώτη ισοπαλία μεταξύ των δύο ομάδων στη Super League, καθώς μέχρι πρότινος η κάθε μία ομάδα μετρούσε 2 νίκες στην έδρα της έναντι της άλλης.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Δ.Σ. Λιβαδειάς

Διαιτητής: Ανδρέας Παππάς (Αθηνών)

Βοηθοί: Ιωάννης Τουμπακάρης (Αθηνών), Ιοαρδάνης Απτόσογλου (Αθηνών).

Λεβαδειακός (Παντελίδης): Σηφάκης, Νικολακάκης, Τομάς, Κώτσιος, Μαχαίρας, Σάντσες, Γκόμες (61' Σοτέλο), Βούκτσεβιτς (86' Γιακουμάκης), Κονέ, Μπορνταγκαράι (69' Μιλοσαβλίεφ), Μάντζιος

Πλατανιάς (Χριστόπουλος): Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Ιτούα, Μπανανά, Ζαραδούκας, Αγκιλέρα, Τετέ, Ζιλβάν (81' Φιγκέιρα), Μαχαμάτ, Τσουράκης (86' Δημήτρης), Ναζλίδης (70' Τόρες)

Κίτρινες κάρτες: Σάντσες (11'), Γκόμες (26'), Κώτσιος (79'), Μιλοσαβλίεφ (91')/ Κουλιμπαλί (27'), Ναζλίδης (30'), Μπανανά (80')

Δείτε εδώ το Live της αναμέτρησης Λεβαδειακός - Πλατανιάς 0-0


Ανασκόπηση αγώνα

Ένα κακό ποιοτικά πρώτο μέρος είχαν την ατυχία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Λιβαδειάς για την αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τον Πλατανιά, με τον ρυθμό να είναι απελπιστικά αργός και τις δύο ομάδες να έχουν αμφότερες αρκετά αβίαστα λάθη. Στον τομέα της κατοχής της μπάλας υπήρχε απόλυτη ισορροπία, ωστόσο αν υπάρχει κάποια ομάδα που προσπάθησε λίγο παραπάνω για αυτό γκολ αυτή είναι σίγουρα ο Λεβαδειακός, με τις 7 τελικές προσπάθειες (2 εντός εστίας) έναντι μόλις 1 των Κρητικών να το αποδεικνύουν.

Η πρώτη φάση άξια αναφοράς ήρθε στο 24' με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κονέ που έστειλε τη μπάλα λιγο πανω απο το οριζοντιο δοκαρι ενώ οκτώ λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι είχαν την καλύτερη φάση στο πρώτο 45λεπτο μέσα από ανοιχτό παιχνίδι.

Λεβαδειακός - Πλατανιάς 0-0
INTIME SPORTS

Ο Μπορνταγκαράι έβγαλε σέντρα από τα δεξιά και ο Μπανανά έκανε χείριστο κοντρόλ, με τη μπάλα να στρώνεται στον Σάντσες που έπιασε το συρτό σουτ και τον Ολιμπά να πέφτει σωστά και να μπλοκάρει. Στο 34' ο Βούκτσεβιτς είχε ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ που έφυγε έξω από το δεξί δοκάρι ενώ ο Πλατανιάς απείλησε ουσιαστικά τους γηπεδούχους μόνο μία φορά: στο 37ο λεπτό με την κεφαλιά του Ναζλίδη μέσα από την περιοχή που ωστόσο βρήκε σε ετοιμότητα τον "θεατή" χε όλο το πρώτο 45λεπτο Σηφάκη.

Σε αντίθεση με το πρώτο 45λεπτο, ο Πλατανιάς μπήκε με περισσότερο επιθετική διάθεση στις αρχές του δευτέρου και θα μπορούσε να είχε προηγηθεί κιόλας αν οι παίκτες του ήταν λίγο πιο ακριβείς στην τελική προσπάθεια.

Λεβαδειακός - Πλατανιάς 0-0
INTIME SPORTS

Στο 54' ο Τσουράκης διεμβόλισε από τα δεξιά την άμυνα του Λεβαδειακού όμως δεν εκμεταλλεύτηκε το γύρισμα της μπάλας ο Μαχαμάτ (άστοχη η κεφαλιά του) ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Τσουράκης έστειλε τη μπάλα άουτ με σουτ στην κίνηση από σέντρα του Ζαραδούκα. Η πίεση όμως αυτή από πλευράς Κρητικών δεν είχε συνέχεια, με τους γηπεδούχους να ισορροπούν το ματς και τους δύο γκολκίπερ να μένουν θεατές για πολλή ώρα...

Η επόμενη καλή φάση καταγράφηκε στο 72' και είχε την υπογραφή του Ζιλβάν, ο οποιός μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια έστειλε τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Σηφάκη, με το τελευταίο όμως 20λεπτο να μη δικαιώνει τις προσδοκίες όσων περίμεναν ένταση και σασπένς.

Λεβαδειακός - Πλατανιάς 0-0
INTIME SPORTS

Τα λάθη ήταν πολλά όπως και τα νεύρα των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων και οι μεγάλες περιοχές θύμιζαν... ναρκοπέδιο καθώς ελάχιστοι εμφανίζονταν ικανοί να δημιουργήσουν κατάστασεις για γκολ. Παντελίδης και Χριστόπουλος έκαναν τις κινήσεις τους από τον πάγκ, όμως δεν μπορούσαν οι ίδιοι να μπουν μέσα και να παίξουν μπάλα, με το 0-0 να μένει δικαιολογημένα μέχρι το φινάλε σε ένα ματς που λογικά γρήγορα θα ξεχαστεί...

Η φάση του αγώνα

Ελάχιστες οι καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Αν θέλουμε να ξεχωρίσουμε κάποια θα σταθούμε σε αυτήν του 54ου λεπτού, με τον Τσουράκη να κάνει εξαιρετική ενέργεια από τα δεξιά αλλά τον Μαχαμάτ να χάνει τεράστια ευκαιρία για να κάνει το 1-0...

Ο διαιτητής

Χωρίς κανένα πρόβλημα η διαιτησία του Παππά. Δεν είχε κάποια μεγάλη φάση να τον "προβληματίσει" ενώ χρησιμοποίησε σωστά τις κίτρινες κάρτες για να μην "ξεφύγει" το ματς.

Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης

Ο Ζιλβάν ήταν αρκετό καλός για τον Πλατανιά και θα μπορούσε να κυνηγήσει τον τίτλο του MVP αν είχε καλύτερο τελείωμα στη φάση του 72ου λεπτού που τα έβαλα με όλη την άμυνα του Λεβαδειακού.

Μας άρεσε

Μάλλον απογοητευτήκαμε από όσα είδαμε εντός γηπέδου για 90+ λεπτά, με τις δύο ομάδες να ενδιαφέρονται κυρίως να μη χάσουν παρά πώς θα πάρουν τη νίκη. Εκείνες που έκλεψαν την παράσταση ήταν σίγουρα οι αρκετές γυναικείες παρουσίες που ομόρφυναν με την παρουσία τους τις εξέδρες.

Δεν μας άρεσε

Ο Βαγγέλης Μάντζιος δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και ούτε κόντρα στον Πλατανιά μπόρεσε να πάρει τα πάνω του. Πολύ καλά κλεισμένος από τους παίκτες των Κρητικών, δεν μπόρεσε να συμμετέχει στο παιχνίδι της ομάδας του και δεν κατάφερε να δικαιώσει τον προπονητή που τον κράτησε στην 11άδα μέχρι το φινάλε.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ