STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 3-2

Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 3-2
INTIME SPORTS

Το μείγμα αναπληρωματικών και νεαρών της Κ20 του ΠΑΟΚ έχασε με 3-2 από τον γνωστό αποτελεσματικό εντός έδρας Λεβαδειακό.

Μόνο ο ΠΑΟΚ δεν ήταν η ομάδα που εμφανίστηκε το απόγευμα της Κυριακής στην Λιβαδειά, αφού αποδείχτηκε πως η επιλογή του Γεωργιάδη να παρατάξει ένα σύνολο με ρεζέρβες και νεαρούς της Κ20, κρατώντας τους βασικούς ξεκούραστους ενόψει της ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, έριξε κατακόρυφα την ποιότητα της ομάδας.

Ο Λεβαδειακός με ένα επιθετικό κρεσέντο στο πρώτο ημίχρονο και τρία γκολ μέσα σε ένα τέταρτο (από το 14' μέχρι το 29') πήρε μία καθαρή -αν και ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 3-2 λίγο πριν την λήξη- νίκη απέναντι στον, θεωρητικά όπως αποδείχτηκε, ενδιαφερόμενο "Δικέφαλο".

Αν υπάρχει κάτι κανείς να κρατήσει από αυτό το παιχνίδι πέρα από τα γκολ είναι το γεγονός ότι αποτέλεσε μία ακόμη χαμένη ευκαιρία για παίκτες όπως ο Νίνης, ο Γεωργιάδης, ο Χούσεν, ο Κατσικάς, αλλά και απόδειξη ότι ο Μάρτενς παραμένει ακόμη ξένο σώμα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ακόμη, να σημειώσουμε ότι ο Κίτσιου συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει από τα δύο πρώτα ματς των πλέι οφ.

Ταυτότητα αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό Λιβαδειάς

Καιρός: Αίθριος

Διαιτητής: Γιάννης Δελφάκης (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Δήμος Αναστόπουλος (Αρκαδίας), Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδίας)

Λεβαδειακός ( Σάββας Παντελίδης): Πρζιρόφσκι, Μάγκας, Μουλόπουλος, Νικολακάκης (62' Μάρτινς), Κώτσιος, Χαραλάμπους, Κονέ, Βαρέλα, Βούκσεβιτς (90+ Πέππας), Μιλοσάβλιεφ (89' Σκέμπης), Γουόρντεν.

ΠΑΟΚ ( Γιώργος Γεωργιάδης): Γκσπούρνινγκ, Σπυρόπουλος, Κίτσιου, Κατσικάς, Κιόσε, Σαββίδης, Νίνης, Μάρτενς (46' Κουλούρης), Γεωργιάδης (66' Βούκιτς), Ολίσε (76' Πόζογλου), Χούσεν.

Γκολ: Βαρέλα 14', Μιλοσάβλιεφ 17', Κονέ 29'-Ολίσε 47', Βούκιτς 90+

Κίτρινες κάρτες: Νικολακάκης 19', Χαραλάμπους 51'-Κιόσε 59', Κίτσιου 88'

Κόκκινες κάρτες:

Ανασκόπηση

Οι δύο ομάδες πήραν μπρος μετά τα πρώτα δέκα λεπτά του αγώνα. Ο ΠΑΟΚ άνοιξε τον χορό των φάσεων στο 11' όταν ο Χούσεν σέντραρε παράλληλα, ο Σαββίδης πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας στο ύψος της μικρής περιοχής, αλλά τον πρόλαβαν τελευταία στιγμή οι αμυντικοί του Λεβαδειακού. Η συνέχεια, πάντως, άνηκε αποκλειστικά στους γηπεδούχους, που μέχρι το 17' είχαν καταφέρει να σημειώσουν δύο γκολ.

3-0 μέχρι το 30'!

Αρχικά, στο 14' ο Βαρέλα με κοντινό πλασέ μετά από ασταθή απόκρουση του Γκσπούρνινγκ έγραψε το 1-0 και τρία λεπτά αργότερα ο Μιλοσάβλιεφ στην επαναφορά της μπάλας έπειτα από πλασέ του Νικολακάκη που βρήκε στο δοκάρι διαμόρφωσε το 2-0. Στο 22' ο ΠΑΟΚ παραλίγο να ισοφαρίσει με αυτογκολ του Μουλόπουλου και στο 29' ο Κονέ πέτυχε το τρίτο γκολ του Λεβαδειακού. Ο Νικολακάκης σέντραρε, οι αμυντικοί του ΠΑΟΚ ούτε καν κουνήθηκαν και ο Κονέ με κεφαλιά έβαλε γερές βάσεις νίκης για τους Βοιωτούς.

Μία κεφαλιά του Μάρτενς στο 33' δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον πορτιέρο του Λεβαδειακού, αλλά δεν συνέβη το ίδιο με ένα σουτ του Νίνη στο 36', που ανάγκασε τον Πρζιρόφσκι σε εκπληκτική απόκρουση. Στο 40' ο Γεωργιάδης έφυγε μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, όμως, το πλασέ του ήταν κάκιστο, ενώ στο 45' ο Ελληνας μεσοεπιθετικός σημάδεψε με σέντρα το κεφάλι του Χούσεν, αλλά ο Ολλανδός έστειλε την μπάλα άουτ.

Μείωσε νωρίς ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να μειώσει με το καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ολίσε στο 47' έστρωσε την μπάλα έξω από την περιοχή και σκόραρε με ένα ξερό συρτό σουτ. Ο "Δικέφαλος" πήρε τον έλεγχο του αγώνα και στο 63' ο Κουλούρης απείλησε με κοντινή κεφαλιά, που, όμως, πέρασε ελάχιστα άουτ. Σε αντεπίθεση του Λεβαδειακού στο 71' μία λάθος εκτίμηση του Κατσικά παραλίγο να φέρει το 4-1, ενώ οι τελευταίες ουσιαστικά αξιόλογες φάσεις του αγώνα σημειώθηκαν στο τελευταίο πεντάλεπτο. Αυτές ήταν ένα διαγώνιο σουτ του Κουλούρη που έφυγε άουτ και το τέρμα που πέτυχε με σουτ ο Βούκιτς στις καθυστερήσεις του ματς, γράφοντας το τελικό 3-2.

Ο MVP

Ο Εμμανουέλ Κονέ ο οποίος ήταν πολύ κινητικός, πέτυχε το τρίτο γκολ του Λεβαδειακού, ενώ από τα πόδια του ξεκίνησε και η φάση του τέρματος που σημείωσε ο Μιλοσάβλιεφ

Η Απογοήτευση

Δύο από τους παίκτες που ο ΠΑΟΚ περίμενε το κάτι παραπάνω στο σημερινό ματς, οι Νίνης και Μάρτενς ήταν τραγικοί

Στατιστικά Αγώνα

3 Goal 2
1 Ασίστ 0
4 Τελικές Προσπάθειες 14
2 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 5
1 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 6
1 Κεφαλιές 3
4 Αποκρούσεις 1
20 Επεμβάσεις 11
12 Κλεψίματα 6
16 Φάουλ 12
3 Οφσάιντ 0
1 Κόρνερ 9
41 Λάθη 45
1/13 Γεμίσματα 15/35
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ