STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λεβαδειακός - Ατρόμητος 1-2

Λεβαδειακός - Ατρόμητος 1-2
INTIME SPORTS

Ο Ατρόμητος ανέβασε την απόδοσή του στο 2ο ημίχρονο και νίκησε με 2-1 το Λεβαδειακό, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στη Λιβαδειά. Ουμπίδες και Καραμάνος οι σκόρερς των νικητών, το σκορ είχε ανοίξει ο Μανωλάς.

Με νίκη 2-1 επί του Λεβαδειακού έφυγε από τη Λιβαδειά ο Ατρόμητος, σε φιλική αναμέτρηση που έδωσαν οι δύο ομάδες στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους, εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Superleague στις 17 Αυγούστου.

Οι δύο προπονητές πραγματοποίησαν πολλές αλλαγές, δοκιμάζοντας διάφορα σχήματα, προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για τους αγώνες της πρεμιέρας.

Ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, έχοντας μερικές καλές στιγμές με τους Καραγκούνη, Ουμπίδες και Παπαδόπουλο, αλλά στο φινάλε του πρώτου μέρους, ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που έφτασε στο γκολ, μόλις στην πρώτη του αξιόλογη στιγμή στο ματς. Συγκεκριμένα, στο 44ο λεπτό, μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Μανωλάς βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Ωστόσο, η απάντηση από πλευράς Ατρομήτου ήταν σχεδόν άμεση, αφού μόλις οκτώ λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ουμπίδες, που λίγο νωρίτερα είχε χάσει μία ακόμα καλή ευκαιρία, νίκησε με κοντινό σουτ τον Στρατηλάτη μετά από πάσα του Μπρίτο.

Ακολούθησαν πολλές αλλαγές για τις δύο ομάδες, ενώ στο 76ο λεπτό ένα φοβερό σουτ του Μπάλλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Τσιντώτα, στερώντας από τους φιλοξενούμενους την ευκαιρία να προηγηθούν. Τελικά, το γκολ για τους Περιστεριώτες ήρθε στην τελευταία φάση του αγώνα, με τον Καλλέργη να σεντράρει και τον Καραμάνο να πλασάρει εύστοχα για το 2-1.

Γκολ: 44' Μανωλάς / 53' Ουμπίδες, 90'+1 Καραμάνος

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Λεμονής): Στρατηλάτης (60' Τσιντώτας), Νικολακάκης, Μανόλο (68' Σανγκινέτι), Μανωλάς, Σκέμπης, Πέππας (60' Ιωαννίδης), Μαχαίρας, Μάρτινς, Μπουντόπουλος (80' Αποστολόπουλος), Γιάντσης (46' Νικολιάς), Μίλιεβιτς (60' Ορτέγα)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Παράσχος): Τσενάμο (46' Σηφάκης), Νάστος (46' Παπουτσογιαννόπουλος), Φυτανίδης (46' Λαζαρίδης), Ταυλαρίδης (77' Γρομητσάρης), Γιαννούλης (46' Τζαμάλ), Ιγκλέσιας, Δημούτσος (37' Μπάλλας), Καραγκούνης (46' Μπρίτο), Ουμπίδες (68' Καλλέργης), Καραμάνος, Παπαδόπουλος (46' Φάμπιο)

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ