STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λεβαδειακός-Βέροια 0-0

Λεβαδειακός-Βέροια 0-0
INTIME SPORTS

Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το ματς του Λεβαδειακού με την Βέροια με τους γηπεδούχους να έχουν ένα χαμένο πέναλτι και δύο δοκάρια και τους φιλοξενούμενους τρεις αποβολές και να τελειώνουν το παιχνίδι με οκτώ παίκτες!

Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε το ματς του Λεβαδειακού με την Βέροια στο Δημοτικό Στάδιο της Λιβαδειάς με τις δύο ομάδας να παίρνουν τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα.

Ο Λεαβδειακός ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια του αγώνα, είχε ένα χαμένο πέναλτι και δύο δοκάρια, ενώ η Βέροια που δεν έδειξε κάτι στο ματς είχε τρεις αποβολές και ολοκλήρωσε τον αγώνα με οκτώ παίκτες.

Ο Λεβαδειακός ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο είχε την υπεροχή την κατοχή της μπάλας, άλλα και άτυχος κυρίως με τον Ναπολεόνι ο οποίος έχασε πέναλτι και είχε και ένα σουτ στο δοκάρι.

Από την άλλη η Βέροια δεν έδειξε τα στοιχεία που είχε στα προηγούμενα ματς δύσκολα δημιουργούσε ευκαιρίες ενώ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου έμεινε και με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Σνάουτσνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που είχε την κατοχή της μπάλας με την Βέροια να μην μπορεί να φτιάξει κάποια αξιόλογη φάση σε όλο το ματς. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου είχε και δεύτερο δοκάρι, αλλά δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα απέναντι σε έναν αντίπαλο που τελείωσε τον αγώνα με οκτώ παίκτες.

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς

Διαιτητής/Βοηθοί: Κάκος (Κέρκυρας)/ Ακρίβος (Αθηνών), Μπαλτάς (Αχαΐας)

Λεβαδειακός (Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος (59' Μαχαίρας), Γεωργίου (64' Κουτσόπουλος), Χοσέμι, Μεντί, Ζησόπουλος, Κόρμπος (77' Μπουντόπουλος), Μάρτινς, Πόι, Ναπολεόνι, Βασιλείου.

Βέροια (Καρύδας): Λόπες, Σνάουτσνερ, Μπάρμπας, Τόμας, Γεωργιάδης, Ζε Βιτόρ, Καλογέρης, Μπαργκάν (46' Μπεζέρα), Καφές, Καλτσάς (87' Καντιμοίρης), Ιωάννου (70' Ολαϊτάν).

Κίτρινες κάρτες: Ζησόπουλος (8', Λεβαδειακός), Βασιλείου (12', Λεβαδειακός), Γεωργίου (14', Λεβαδειακός), Μάρτινς (54', Λεβαδειακός), Κόρμπος (72', Λεβαδειακός)-Τόμας (2', Βέροια), Σνάουτσνερ (11', Βέροια), Γεωργιάδης (24', Βέροια), Λόπες (26', Βέροια), Καλογέρης (78', Βέροια), Καλτάς (Βέροια)

Κόκκινες κάρτα: Σνάουτσνερ (45', Βέροια), Λόπες (83', Βέροια), Μπεζέρα (92', Βέροια)

Σκόρερ:-

Καλός αλλά άτυχος ο Λεβαδειακός

Με το ξεκίνημα το παιχνιδιού ο Λεβαδειακός έγινε απειλητικός, καθώς στο 2ο λεπτό κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ναπολεόνι από τον Τόμας.

Ο Ναπολεόνι ανέλαβε την εκτέλεση με τον γκολκίπερ της Βέροιας Λόπες να πέφτει στην αριστερή του γωνία και να διώχνει την μπάλα.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Βασιλείου έκανε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Στο 13' ο Λεβαδειακός είχε νέα ευκαιρία, όταν ο Πόι μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ το οποίο ήταν αδύναμο και η ευκαιρία χάθηκε.

Στην συνέχεια το παιχνίδι έγινε αρκετά σκληρό με αποτέλεσμα να βγάλει αρκετές φορές την κίτρινη κάρτα από το τσεπάκι του ο Τάσος Κάκος.

Στο 33' ο Ζησόπουλος για την ομάδα της Βοιωτίας ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Ιωάννου με τον διαιτητή να είναι κοντά στην φάση και να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Τέσσερα λεπτά αργότερα (37') ο Λεβαδειακός είχε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν ο Ναπολεόνι βγήκε τετ α τετ με τον Λόπες πλάσαρε αλλά η μπάλα κατέληξε στο αριστερό κάθετο δοκάρι και επέστρεψε στα χέρια του τερματοφύλακα της Βέροιας.

Η Βέροια που στο πρώτο ημίχρονο δεν έκανε κάτι αξιόλογο στις καθυστερήσεις έμεινε και με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Σνάουτσνερ.

Δεν καρποφόρησε η πίεση

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεβαδειακός άσκησε μεγάλη πίεση στα καρέ της Βέροιας, αλλά στην τελική προσπάθεια κάπου τα χάλαγε.

Στο 48' από ατομική ενέργεια του Μάρτινς μέσα στη μεγάλη περιοχή η μπάλα έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 53' πάλι ο Ναπολεόνι έκανε το δυνατό σουτ με τον γκολκίπερ της Βέροιας να διώχνει την μπάλα εντυπωσιακά.

Ο Λόπες είχε "όχι" και στον Βασιλείου στο 62', ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα (66') ο Λεβαδειακός είχε νέο δοκάρι (οριζόντιο) στο σουτ του Μαχαίρα.

Στο 73' η Βέροια έκανε για πρώτη φορά αισθητή την παρουσία της στον αγώνα, όταν ο Μπεζέρα εκτέλεσε απευθείας φάουλ, ο Κυριακίδης έδιωξε με τις γροθιές.

Στο 83', ο Λόπες που κράτησε την Βέροια στο παιχνίδι, έκανε ένα τραγικό λάθος, καθώς βγήκε από την περιοχή έδιωξε την μπάλα με το χέρι με τον διαιτητή να του δείχνει την δεύτερη κίτρινη κάρτα και τον δρόμο για τα αποδυτήρια.

Η Βέροια συνέχισε στα τελευταία λεπτά του αγώνα με εννέα παίκτες, ο Λεβαδειακός δεν μπορούσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης η Βέροια είχε μια ακόμη αποβολή, καθώς ο Μπεζέρα έδιωξε την μπάλα με το χέρι και ο Κάκος του έδειξε την απευθείας κόκκινη κάρτα.

Στα υπόλοιπα λεπτά δεν άλλαξε το σκηνικό με τον Λεβαδειακό να πιέζει για το γκολ αλλά χωρίς αποτέλεσμα με το 0-0 να μένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Το γεγονός του αγώνα

Πρόβλημα στην τελική προσπάθεια έδειξε πως έχει ο Λεβαδειακός. Η ομάδα της Βοιωτίας δημιούργησε πολλές φάσεις στα αντίπαλα καρέ, αλλά δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Αδύναμος κρίκος

Ο Ναπολεόνι είναι ο άτυχος της αναμέτρησης. Ο παίκτης του Λεβαδειακού ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις της ομάδας της Βοιωτίας, έχασε πέναλτι, είχε και δοκάρι. Ο έμπειρος παίκτες αν είχε πιο καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια θα μπορούσε να δώσει στην ομάδα του το "τρίποντο".

Στατιστικά Αγώνα

0 Γκολ 0
0 Ασίστ 0
25 Τελικές Προσπάθειες 3
13 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 1
10 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 2
2 Κεφαλιές 0
2 Αποκρούσεις 17
3 Επεμβάσεις 24
7 Κλεψίματα 11
19 Φάουλ 19
0 Οφσάιντ 1
11 Κόρνερ 2
34 Λάθη 29
14/38 Γεμίσματα 0/3
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ