STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λεβαδειακός - Πανιώνιος 1-0

Λεβαδειακός - Πανιώνιος 1-0
INTIME SPORTS

Ο Λεβαδειακός πέτυχε την πρώτη φετινή του νίκη επικρατώντας με 1-0 του Πανιωνίου με γκολ που πέτυχε στο 89' ο Γιακουμάκης. Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα της Νέας Σμύρνης που έχασε μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις για την ισοφάριση.

Την πρώτη του φετινή νίκη μετά από επτά παιχνίδια πανηγύρισε το απόγευμα του Σαββάτου ο Λεβαδειακός με την ομάδα του Σάββα Παντελίδη να επικρατεί του Πανιωνίου με 1-0 χάρη σε ένα γκολ που σημείωσε ο Γιακουμάκης στο 89' με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να έχει περάσει ως αλλαγή στο 70' της αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι ήθελαν πάση θυσία την νίκη καθώς βρίσκονταν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και ήθελαν να πάρουν μια ανάσα ενώ και το μέλλον του Σάββα Παντελίδη σε περίπτωση ήττας ήταν αβέβαιο.

Οι δυο ομάδες είχαν καλές στιγμές για να σκοράρουν στην διάρκεια του ματς με τους Σηφάκη και Παπαδόπουλο να εξελίσσονται σε ήρωες της αναμέτρησης στην διάρκεια του 90' με μερικές σπουδαίες επεμβάσεις κρατώντας το μηδέν στο ματς μέχρι το 89' και το γκολ του Γιακουμή.

Οι δυο ομάδες χρησιμοποίησαν την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα τους ενώ ο Τερεζόπουλος χρησιμοποίησε και τον Μητρόπουλο παρά την δίμηνη τιμωρία του μέσου των "κυανέρυθρων".

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς

Διαιτητής: Γεώργιος Κύζας

Βοηθοί: Χασάν Κούλα, Νικόλαος Καραϊσαρίδης

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Παντελίδης): Σηφάκης, Γεωργιάδης (77' Νικολακάκης), Μαχαίρας, Τομάς, Κώτσιος, Σάντσες, Κονέ (86' Γκόμες), Μπορνταγκαράι (70' Γιακουμάκης), Βούκτσεβιτς, Ορτέγκα, Σοτέλο.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τερεζόπουλος): Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος (90+ Πάνος), Παντίδος, Οικονόμου, Τασουλής, Μητρόπουλος, Σιώπης, Φούντας (77' Ιμπαγάσα), Μπούζας (68' Κολοβός), Μπουμάλ, Γιάννου.

Γκολ: 89' Γιακουμάκης

Κάρτες: 90' Νικολακάκης/29' Τασουλής, 54' Οικονόμου, Φούντας

Δείτε εδώ το Live της αναμέτρησης

Με γκολ στο 89' πήρε το τρίποντο

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι στο 3' με κεφαλιά του Βούκσεβιτς αλλά ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ενώ στο 8' άστοχο ήταν το σουτ του Σάντσες.

Ο Πανιώνιος απείλησε για πρώτη φορά στο 12' με τον Φούντα να πιάνει ένα υπέροχο σουτ και τον Σηφάκη να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Λεβαδειακός - Πανιώνιος 1-0
INTIME SPORTS

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στη συνέχεια και η επόμενη καλή στιγμή ήρθε στο 29' με την άστοχη κεφαλιά του Μπορνταγκαράι και το σουτ του Φούντα στο 35'. Οι φιλοξενούμενοι που πατούσαν καλύτερα στο πρώτο μέρος είχαν μια ακόμα καλή στιγμή στο 42' όταν ο Μπούζας βγήκε τετ α τετ με τον Σηφάκη τον πέρασε αλλά έφυγε πλάγια και δεν μπόρεσε να πλασάρει με αποτέλεσμα το γύρισμα του να κοπεί.

Με τις ίδιες ενδεκάδες

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δυο ομάδες συνέχισαν με τις ίδιες ενδεκάδες και τον Λεβαδειακό αυτή τη στιγμή να μπαίνει πιο δυνατά και να έχει σπουδαία ευκαιρία στο 56' για την ισοφάριση. Σε κόρνερ από τα δεξιά ο Κώτσιος έκανε την κίνηση πήρε την κεφαλιά στην μικρή περιοχή αλλά ο Παπαδόπουλος έδιωξε με τα πόδια.

Οι παίκτες του Τερεζόπουλου απάντησαν στο 63' όταν ο Μπουμάλ έκανε την ωραία ενέργεια από τα δεξιά και την γύρισε στον Μπούζα ο οποίος από το ύψος του πέναλτι ανενόχλητος σούταρε έξω. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν χάνοντας μια ακόμα καλή στιγμή στο 76' με τον Φούντα να σουτάρει από κοντά και να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Η τρίτη καλή στιγμή για τους "κυανέρυθρους" ήρθε στο 80' αλλά το σουτ του Μπουμάλ έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Σηφάκης.

Απειλή και γκολ

Οι γηπεδούχοι που είχαν μόνο μια φάση στο δεύτερο μέρος προειδοποίησαν στο 87' όταν ο Σοτέλο βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην εστία αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Παπαδόπουλου.

Λεβαδειακός - Πανιώνιος 1-0
INTIME SPORTS

Στο 89' όμως ήρθε το γκολ που έψαχνε η ομάδα της Βοιωτίας με τον Γιακουμάκη να χρίζεται σκόρερ. Η "χρυσή αλλαγή" του Παντελίδη έγινε κάτοχος της μπάλας στο 89', πήρε την πάσα από τον Σοτέλο, και με ωραίο πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής άνοιξε το σκορ.

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να φέρουν το ματς στα ίσια με τον Κολοβό να κάνει το όμορφο σουτ και τον Σηφάκη να αποκρούει εντυπωσιακά.

Η φάση του αγώνα

Η ευκαιρία του Κολοβού. Με τον Πανιώνιο να χάνει 1-0 και να ψάχνει απεγνωσμένα το γκολ της ισοφάρισης ο Κολοβός βρέθηκε απέναντι από τον Σηφάκη αλλά έχασε την ευκαιρία να σκοράρει και να δώσει τον πόντο στην ομάδα του.

Ο διαιτητής

Ο Γεώργιος Κύζας. Απαρατήρητος πέρασε ο ρέφερι της αναμέτρησης ο οποίος δεν αντιμετώπισε κάποια φάση που να τον δυσκολέψει. Σωστά δεν καταλόγισε το πέναλτι που ζήτησε ο Λεβαδειακός για χέρι του Παντίδου στο πρώτο ημίχρονο καθώς δεν υπήρχε τίποτα.

Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης

Ο Μιχάλης Σηφάκης. Ο Γιαουμάκης μπορεί να αποτέλεσε την "χρυσή αλλαγή" του Παντελίδη αλλά ο γκολκίπερ των γηπεδούχων ήταν αυτός που με 3-4 σωτήριες επεμβάσεις του ιδίως αυτή στο 12 και αυτή στο 90+ ήταν σωτήριες κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του.

Μας άρεσε

Το πείσμα των γηπεδούχων. Κυνήγησαν μέχρι το τελευταίο λεπτό τη νίκη και την πήραν. Ήξεραν άλλωστε ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για αυτούς και για αυτό ποτέ δεν το παράτησαν.

Δεν μας άρεσε

Ο λιγοστός κόσμος. Σε μια άκρως ποδοσφαιρική ώρα και με τον καιρό να είναι αρκετά καλός στην Βοιωτία οι φίλοι των δυο ομάδων και κυρίως των γηπεδούχων δεν βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο για να ενισχύσουν τις προσπάθειες των δυο ομάδων.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ