STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός 1-3

Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός 1-3
Παναθηναϊκός, Λεβαδειακός INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε να χάνει 1-0 από τον Λεβαδειακό σε φιλικό παιχνίδι στη Βοιωτία, αλλά με τρία γκολ έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 3-1. Θετικό το ντεμπούτο του Σάντσεθ, Καλτσάς, Πέτριτς και Καρέλης τα γκολ.

Με γκολ του Μιλιάζες (13') ο Λεβαδειακός μπήκε μπροστά στο σκορ στο φιλικό που έδωσε το βράδυ του Σαββάτου (18/7) με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος όμως ανέβασε στροφές και έφτασε στην επικράτηση με 3-1 στη Βοιωτία (44' Καλτσάς, 47' Πέτριτς, 84' Καρέλης).

Παιχνίδι που επέτρεψε σε Γιάννη Αναστασίου και Άκη Μάντζιο να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για τις ομάδες τους ήταν το φιλικό του Σαββάτου (18/7) ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Λεβαδειακό στη Βοιωτία. Οι παίκτες του ''τριφυλλιού'', που είναι σαφώς πιο έτοιμοι, ξεκίνησαν με τον Στιλ κάτω από τα γκολπόστ (έπαιξε όλο το (90λεπτο), δεξί μπακ ο Μπούρμπος, αριστερά ο Χουχούμης, με στόπερ τους Τριανταφυλλόπουλο - Κουτρουμπή. Στα χαφ οι Λαγός - Λουντ, πιο μπροστά στη μεσοεπιθετική γραμμή οι Ατζαγκούν, Καλτσάς και Δώνης και στην κορυφή ο Πέτριτς.

Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός 1-3
INTIME SPORTS

Ο Πορτογάλος Μιλιάζες, στο 13', δεν δείλιασε έξω από την περιοχή και με αριστερή... οβίδα κατέστησε ανέφικτο για τον Στιλ να διώξει τη μπάλα. Ναι μεν την ακούμπησε με το ένα χέρι, αλλά είχε τέτοια δύναμη που δεν κατάφερε να την απομακρύνει μια και καλή. Ο Τριανταφυλλόπουλος προσπάθησε να διώξει πάνω στη γραμμή, αλλά ούτε αυτός πρόλαβε.

Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός 1-3
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός, ειδικά στα πρώτα λεπτά, αντιμετώπισε προβλήματα στα άκρα της άμυνας (περισσότερα δεξιά, στην πλευρά του Μπούρμπου), και στους γηπεδούχους δόθηκε η δυνατότητα να απειλήσουν από τα πλάγια. Ήταν εξαιρετικό το ξεκίνημα των Βοιωτών, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως μετρούσαν μονάχα εννέα ημέρες προετοιμασίας. Όσο όμως περνούσε η ώρα, η απόδοσή τους έπεφτε, την ίδια ώρα που το ''τριφύλλι'' ανέβαζε ρυθμούς και είχε την υπεροχή.

Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός 1-3
INTIME SPORTS

Μετά το 1-0, ο Παναθηναϊκός είχε δοκάρι. Ο Λουντ έδωσε στον Δώνη, ο οποίος μέσα από την περιοχή επιχείρησε σουτ που χτύπησε στη δοκό του Τσιντώτα. Την ίδια τύχη είχε λίγο αργότερα και το μακρινό σουτ του Μαχαίρα, που ήταν καλός στα χαφ. Ένα λεπτό πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, ο Παναθηναϊκός έφτασε στην ισοφάριση. Ο Λουντ εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, η πρώτη κεφαλιά του Κουτρουμπή δεν είχε τύχη, όχι όμως και εκείνη του Καλτσά που σκόραρε από κοντά (1-1).

Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός 1-3
INTIME SPORTS

Στην ανάπαυλα ο Γιάννης Αναστασίου πέρασε στο ματς τον Ισπανό Σάντσεθ, ο οποίος αγωνιζόμενος ως δεξιός στόπερ έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Είχε καλή μακρινή μπαλιά και ήταν σταθερός στην απόδοσή του. Με την έναρξη του δεύτερου μισού οι φιλοξενούμενοι έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα. Ο Λουντ έφερε την μπάλα στην περιοχή με εκτέλεση κόρνερ, ο Τριανταφυλλόπουλος έκανε την πρώτη προβολή, ο Τσιντώντας έδιωξε προσωρινά και ο Πέτριτς στην επαναφορά πλάσαρε στα δίχτυα.

Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός 1-3
INTIME SPORTS

Ο Κουτρουμπής χρησιμοποιήθηκε ως αμυντικός μέσος στην επανάληψη και τα πήγε μια χαρά, ενώ όσο έπαιξε ο Καρέλης εμφάνισε και αυτός διάθεση και όρεξη. Αυτός ήταν που στο 84' ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Ο Λουντ πάσαρε ωραία στον Μαρινάκη, ο οποίος έβγαλε σέντρα από αριστερά και ο επιθετικός του Παναθηναϊκού με καρφωτή κεφαλιά από κοντά δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μοσχονά.

Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός 1-3
INTIME SPORTS

Είναι αξιοσημείωτο ότι ο Λουντ βρέθηκε μέσα και στα τρία γκολ της ομάδας του, δείχνοντας πως μπορεί να βοηθήσει. Πολύ καλή παρουσία είχαν για τον Λεβαδειακό δύο υπό δοκιμήν ποδοσφαιριστές: Ο Σταματάκης και ο Τσουλάκος. Αμφότεροι ήταν μαχητικοί και σίγουρα ο Άκης Μάντζιος έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία του. Σταθερός, όπως άλλωστε συνηθίζει, και ο Γιάννης Στάθης στο δεξί άκρο της άμυνας. Επίσης ξεχώρισαν από τους Βοιωτούς ο Μαχαίρας, ο Κώτσιος κιαι ο Μιλιάζες.

Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός 1-3
INTIME SPORTS

Για τους Βοιωτούς δοκιμάστηκε ο χαφ Αποστόλου, που την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στη Ζάκυνθο (Football League), όπως και ο Μπρούνο Γκράτσα, για τον οποίο είχατε διαβάσει στο Sport24.gr. Παίκτης της ομάδας πρέπει να λογίζεται και ο μέσος Χρήστος Μίνγκας, που πέρυσι έπαιξε στην Καλλονή.

Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός 1-3
INTIME SPORTS

Άξια αναφοράς και η παρουσία του Βαγγέλη Μάντζιου στη γραμμή κρούσης, ο οποίος την Παρασκευή (17/7) δεν έδωσε το παρών στην προπόνηση της ομάδας του.

Λεβαδειακός (Άκης Μάντζιος): Τσιντώτας (58' Μοσχονάς), Αποστόλου (70' Σταματάκης), Μάντζιος (75' Τσουλάκος), Γκράτσα, Κώτσιος (58' Μάγκας), Μιλιάζες (76' Μίνγκας), Μαχαίρας, Μιλοσάβλιεφ, Θέος, Στάθης, Καψάσκης.

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Στιλ, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης (67' Μαρινάκης), Λαγός (46' Σάντσες), Λουντ, Δώνης (70' Αγγελόπουλος), Ατζαγκούν (82' Τζανουλίνος), Καλτσάς (73' Καρέλης), Πέτριτς.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ