STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λεβαδειακός-Ατρόμητος 1-0

Λεβαδειακός-Ατρόμητος 1-0
INTIME SPORTS

Με γκολ του Μάντζιου ο Λεβαδειακός νίκησε με 1-0 τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής και ανάσανε βαθμολογικά. Δοκάρι για τους φιλοξενούμενους με τον Ουμπίδες.

Μια πολύ σημαντική νίκη πήρε ο Λεαβδειακός ο οποίος επικράτησε με 1-0 του Ατρομήτου στην Λιβαδειά στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης για την ομάδα του Σάββα Παντελίδη που έκανε ντεμπούτο στο πάγκο της ομάδας πέτυχε στο 82' ο Μάντζιος. Με τη νίκη αυτή η ομάδα της Βοιωτίας έφτασε στους 27 βαθμούς.

Αυτή την Κυριακή (16/2) η 25η Super BALL έρχεται με σχόλια, ρεπορτάζ και στιγμιότυπα από όλα τα γήπεδα στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής. Παρουσιάζουν οι Παντελής Βλαχόπουλος και Θέμης Καίσαρης. Σέντρα στις 21:00.

Από την άλλη ο Ατρόμητος που είχε δοκάρι με τον Ουμπίδες στο πρώτο ημίχρονο, έμεινε στους 49 βαθμούς και δεν μπόρεσε να πλησιάσει και άλλο τον ΠΑΟΚ.

Το πρώτο ημίχρονο είχε αρκετά καλό ρυθμό και από τις δύο ομάδες. Ευκαιρίες υπήρξαν, αλλά στην τελική προσπάθεια δεν υπήρχε το καθαρό μυαλό ώστε να σημειωθεί ένα τέρμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος ήταν λίγο πιο δραστήριος πίεσε για το τέρμα, το οποίο κόντρα στην ροή του αγώνα το πέτυχε ο Λεβαδειακός και πήρε την πολύτιμη νίκη.

Δείτε εδώ το LIVE της αναμέτρησης

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς

Καιρός: Αίθριος

Διαιτητής: Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Μερκενίδης (Μακεδονίας), Καμπούρης (Εύβοιας)

Λεβαδειακός (Παντελίδης): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Κώτσιος, Ιντζίδης, Χαραλάμπους, Κονέ, Πετράτσι, Βαρέλα (64' Καπό), Ορτέγκα (89' Γεωργίου), Μάντζιος, Μιλοσάβλιεφ (96' Μάγκας).

Ατρόμητος (Παράσχος): Τσενάμο, Νάστος, Ταυλαρίδης (87' Φωτάκης), Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Μπρίτο, Ουμπίδες, Γκαρσία, Φάμπιο (63' Γεωργίου), Ναπολεόνι.

Κίτρινες κάρτες: Βαρέλα (59', Λεβαδειακός), Κονέ (65', Λεβαδειακός), Μιλοσάβλιεφ (95', Λεβαδειακός)-Γιαννούλης (51', Ατρόμητος), Ουμπίδες (95', Ατρόμητος)

Γκολ: Μάντζιος (82', Λεβαδειακός)

Εισιτήρια: 1.310

Δείτε εδώ αναλυτικά την βαθμολογία της Super League

Ανασκόπηση αγώνα

Το πρώτο ημίχρονο είχε αρκετά καλό ρυθμό και από τις δύο ομάδες, με την πρώτη φάση να είναι για τον Ατρόμητο με την κεφαλιά του Μπρίτο στο 15' και τον Στρατηλάτη να μπλοκάρει την μπάλα.

Η απάντηση του Λεβαδειακού ήρθε ένα λεπτό αργότερα (16') με τον Ορτέγκα να δοκιμάζει το σουτ και την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Στο 26', μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Κώτσιος έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ, ενώ στο 32' οι παίκτες του Ατρομήτου διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε ανατροπή του Ουμπίδες με τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Λεβαδειακός-Ατρόμητος 1-0
INTIME SPORTS

Τέσσερα λεπτά αργότερα (36'), ο Ατρόμητο είχε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν ο Ναπολεόνι δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς και κατέληξε στα χέρια του Στρατηλάτη.

Στο 38', ο Τσενάμο είπε "όχι" στην δυνατή κεφαλιά του Μάντζιου από κοντά, ενώ στο 41' από το σουτ του Μιλοσάβλιεφ η μπάλα έφυγε άουτ.

Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με δύο ακόμη καλές ευκαιρίες. Στο 44' ο Κονέ από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ και στο 45' από το πλασέ του Ουμπίδες η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Στρατηλάτη και έφυγε εκτός γηπέδου.

"Καθάρισε" ο Μάντζιος

Ο Λεβαδειακός στο δεύτερο ημίχρονο είχε την πρώτη ευκαιρία στο 52' με το σουτ του Μάντζιου να μπλοκάρει την μπάλα ο Στρατηλάτης.

Στο 54', ο Ιντζίδης από το ύψος του πέναλτι έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό πάλι ο Τσενάμο είπε "όχι" στον Μάντζιο.

Στο 64' άστοχο ήταν του σουτ του Μάντζιου, όπως και στο 71' αυτό του Πίτου Γκαρσία για τον Ατρόμητο, ενώ ο Στρατηλάτης μπλόκαρε την μπάλα στην προσπάθεια του Ουμπίδες στο 74'.

Λεβαδειακός-Ατρόμητος 1-0
INTIME SPORTS

Και ενώ ο ρυθμός δεν ήταν ίδιος με το πρώτο ημίχρονο και ο Ατρόμητος πίεζε, ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που πήρε το προβάδισμα.

Στο 82' ο Καπό έκανε μια εξαιρετική ενέργεια από αριστερά, γύρισε την μπάλα μέσα στην περιοχή και από εκεί ο Μάντζιος δεν είχε πρόβλημα να την στείλει στα δίχτυα για να κάνει το 1-0.

Τρία λεπτά αργότερα (85') πάλι ο Μάντζιος από κοντά δοκίμασε ένα σουτ με τον Τσενάμο να διώχνει την μπάλα. Στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης ο Ατρόμητος πίεσε για την ισοφάριση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα με τον Λεβαδειακό να παίρνει μια πολύ σημαντική νίκη.

MVP της αναμέτρησης

Ο Βαγγέλης Μάντζιος είναι ο MVP της αναμέτρησης. Ο έμπειρος επιθετικός με το όγδοο φετινό του γκολ οδήγησε τον Λεβαδειακό σε μια σημαντική νίκη.

Η απογοήτευση

Η κοκορομαχία στο τέλος της αναμέτρησης μεταξύ του Μιλοσάφλιεφ και του Ουμπίδες που είχε ως αποτέλεσμα να δουν από μια κίτρινη κάρτα.

Στατιστικά αγώνα

1 Goal 0
1 Ασίστ 0
13 Τελικές Προσπάθειες 7
7 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 2
3 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 4
3 Κεφαλιές 1
3 Αποκρούσεις 7
18 Επεμβάσεις 13
16 Κλεψίματα 18
15 Φάουλ 11
0 Οφσάιντ 2
3 Κόρνερ 6
46 Λάθη 50
10/19 Γεμίσματα 9/26
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ