STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λεβαδειακός-Αστέρας Τρίπολης 3-1

Λεβαδειακός-Αστέρας Τρίπολης 3-1
INTIME SPORTS

Επιστροφή στις εντός έδρας νίκες μετά τον Οκτώβριο για τον Λεβαδειακό που επικράτησε με 3-1 του Αστέρα Τρίπολης παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0. Έμεινε και άλλο πίσω στην βαθμολογία η ομάδα της Αρκαδίας.

Μια πολύ σημαντική νίκη πήρε ο Λεβαδειακός κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης επικρατώντας με 3-1 παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στην αρχή της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι πήραν έτσι μια βαθμολογική ανάσα ενώ έφτασαν και πάλι σε νίκη εντός έδρας μετά από δυόμιση μήνες σχεδόν.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι αν και πήραν κεφάλι στο σκορ δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο να δείξουν την ποιότητα τους και τελικά έχασαν την αναμέτρηση και πέταξαν τρεις ακόμα βαθμούς μένοντας και άλλο πίσω από την πρώτη τριάδα.

Ο Λεβαδειακός είχε ως κινητήριο μοχλό στο παιχνίδι τον Μάντζιο ο οποίος πέτυχε δυο γκολ ενώ είχε και μια ασίστ και αποτελούσε συνεχή πηγή κινδύνου για την άμυνα του Αστέρα Τρίπολης. Οι γηπεδούχοι έκαναν ένα πολύ καλό ματς και ιδίως στο δεύτερο 45λεπτο ήταν εξαιρετικοί.

Από την άλλη πλευρά οι Αρκάδες είχαν αρκετούς παίκτες σε κακή απόδοση και δεν μπόρεσαν να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης στην διάρκεια του αγώνα.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς

Διαιτητής: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)

Βοηθοί: Κούλα (Ξάνθης), Φαντόπουλος (Πειραιά)

Λεβαδειακός (Παντελίδης): Σηφάκης, Μιλοσάβλιεφ, Κώτσιος, Τομάς, Μιλιάζες, Ζίτο, Μαχαίρας, Γκόμες (79' Πίντερ), Ορτέγκα (59' Μπουσταμέντε), Βούσκεβιτς (90+ Μάγγας), Μάντζιος

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Λούι, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Μουνάφο, Κουρμπέλης (78' Μούκαμ), Τσοκάνης (54' Ρόλε), Μάσα (68' Φερνάντες), Γιαννιώτας, Μπαράλες.

Γκολ: 17'-46' Μάντζιος, 80' Μιλοσάβλιεφ/12' Μπαράλες

Κίτρινες κάρτες: 37' Γκόμες, 40' Κώτσιος, 72' Σηφάκης, 78' Ζίτο/61' Μπαράλες, 76' Μουνάφο

Κόκκινες κάρτες:

Δείτε εδώ το Live της αναμέτρησης

Προηγήθηκε ο Αστέρας, το γύρισε ο Λεβαδειακός

Ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και στο 12' προηγήθηκε στο σκορ δείχνοντας ότι εύκολα η δύσκολα θα μπορούσε να πάρει κάτι θετικό από το παιχνίδι. Ο Μάσα ήταν αυτός που με ωραία σέντρα βρήκε τον Μπαράλες ο οποίος στην πλάτη των Κώτσιου, Τομάς πήρε την κεφαλιά και νίκησε τον Σηφάκη.

Λεβαδειακός-Αστέρας Τρίπολης 3-1
INTIME SPORTS

Οι γηπεδούχοι που ήθελαν πάση θυσία το ματς όμως βγήκαν στην επίθεση και έφτασαν κοντά στο γκολ στο 14' όταν ο Μιλοσάβλιεφ έξω από την περιοχή έκανε το σουτ με τον Θεοδωρόπουλο να αποκρούει την μπάλα.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη έφτασε γρήγορα στην ισοφάριση καθώς δεν πέρασαν ούτε πέντε λεπτά. Ο Μιλοσάβλιεφ στο 17' έκανε την όμορφη πάσα στον Μάντζιο ο οποίος μπήκε από τα δεξιά, κατέβασε όμορφα την μπάλα και με άψογο πλασέ έκανε το 1-1.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 26' ο Θεοδωρόπουλος έκανε πολύ ωραία απόκρουση σε σουτ του Ορτέγκα έξων από την περιοχή ενώ στο 30' το μονοκόμματο σουτ του Μιλιάζες πέρασε και αυτό πάνω από την εστία του πορτιέρο της Τρίπολης. Την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Λούι από πλευράς Αστέρα Τρίπολης στην τελευταία ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου.

Γκολ στην πρώτη επίθεση του δευτέρου ημιχρόνου

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Λεβαδειακός έφτασε στην ανατροπή. Δεν είχαν συμπληρωθεί 40 δευτερόλεπτα στο δεύτερο μέρος όταν ο Μιλιάζες από τα αριστερά έκανε την σέντρα με αποδέκτη τον Μάντζιο ο οποίος πλάσαρε εύκολα για το 2-1 υπέρ της ομάδας του.

Λεβαδειακός-Αστέρας Τρίπολης 3-1
INTIME SPORTS

Δυο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία για την ισοφάριση. Ήταν το 48' όταν ο Μάσα έκανε το γύρισμα με την κεφαλιά, ο Σηφάκης στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα συγκρούστηκε με τον Μιλιάζες και έχασε την μπάλα η οποία έφτασε στον Ζησόπουλο αυτός σούταρε από κοντά και ο Σηφάκης με δεύτερο μπλοζόν έδιωξε με τα πόδια.

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν ξανά στην επίθεση στο 55' με τον Μάντζιο που αποτελούσε μόνιμη πηγή κινδύνου. Ο έμπειρος φορ μπήκε από τα αριστερά και σούταρε με την μπάλα να περνάει δίπλα από το δοκάρι.

Εκμεταλλεύτηκε τους κενούς χώρους

Ο Αστέρας Τρίπολης βγήκε όλος στην επίθεση με στόχο να ισοφαρίσει και η ομάδα του Λεβαδειακού έβρισκε πολλούς κενούς χώρους στην άμυνα των Αρκάδων. Τα σουτ του Μπουσταμέντε στο 63' και στο 79' της αναμέτρησης ήταν άστοχα όμως.

Στο 80' όμως και ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν όλοι πάνω από την σέντρα ο Λεβαδειακός βγήκε στην αντεπίθεση από τα δεξιά με τον Μάντζιος να φεύγει από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ και γύρισε την κατάλληλη στιγμή στον Μιλοσάβλιεφ ο οποίος σε κενή εστία ουσιαστικά έκανε το 3-1.

Λεβαδειακός-Αστέρας Τρίπολης 3-1
INTIME SPORTS

Η φάση του αγώνα

Η απόκρουση του Σηφάκη στο 48'. Ο γκολκίπερ του Λεβαδειακού ήταν εξουδετερωμένος έχοντας συγκρουστεί με τον Μιλιάζες αλλά πρόλαβε να σηκωθεί και με το πόδι να διώξει το σουτ του Ζησόπουλου από κοντά. Μια καίρια επέμβαση που αποσόβησε την εκ νέου ισοφάριση σε 2-2.

Ο διαιτητής

Ο Βοσκάκης. Κανένα πρόβλημα για τον διαιτητή της αναμέτρησης και τους βοηθούς του σε ένα παιχνίδι όπου έλειψαν οι φάσεις που θα προκαλούσαν πρόβλημα. Σωστός και στις κάρτες που έδειξε στους παίκτες των δυο ομάδων.

Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης

Ο Βαγγέλης Μάντζιος. Χωρίς αμφιβολία ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου. Πέτυχε δυο γκολ και έδωσε μια ασίστ ενώ ήταν μέσα σχεδόν σε όλες τις ευκαιρίες των Βοιωτών. Πολύ καλό παιχνίδι από πλευράς του έμπειρου φορ.

Μας άρεσε

Η αντίδραση του Λεβαδειακού. Οι Βοιωτοί κόντρα σε μια ομάδα που σαφώς έχει μεγαλύτερη ποιότητα και παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ κατάφεραν να αντιδράσουν. Πέτυχαν μάλιστα την πρώτη τους ανατροπή στο φετινό πρωτάθλημα.

Δεν μας άρεσε

Οι αλλαγές του Βεργέτη. Κανείς εκ των τριών ποδοσφαιριστών που μπήκαν για να βοηθήσουν ώστε να αλλάξει το ματς δεν βοήθησαν και δεν έδωσαν στον τεχνικό του Αστέρα αυτά που περίμενε.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ