STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο πρώτος που θα έχει αγωνιστεί στο Big-4

Bologna's Lazaros Christodoulopoulos, of Greece, celebrates after scoring the winning goal during an Italian Serie A soccer match between Bologna and Fiorentina at Renato Dall' Ara stadium in Bologna, Italy, Tuesday, Feb. 26, 2013. (AP Photo/Gianfilippo Oggioni)
Bologna's Lazaros Christodoulopoulos, of Greece, celebrates after scoring the winning goal during an Italian Serie A soccer match between Bologna and Fiorentina at Renato Dall' Ara stadium in Bologna, Italy, Tuesday, Feb. 26, 2013. (AP Photo/Gianfilippo Oggioni) (AP PHOTO/GIANFILIPPO OGGIONI)

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος από τη στιγμή που ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που θα έχει φορέσει τη φανέλα των ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου για τα επόμενα δυο χρόνια με έναρξη του συμβολαίου του διεθνή άσου από την 1/7/2018.

Ο Λάζαρος με την υπογραφή του στο συμβόλαιο του με τους "ερυθρόλευκους" κάνει κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα καθώς γίνεται ο πρώτος ποδοσφαιριστής που θα έχει περάσει και από τις τέσσερις μεγάλες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής αρχικά αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ από το 2004 έως το 2008. Το καλοκαίρι του 2008 πήρε μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό όπου έμεινε μέχρι το 2013. Εν συνεχεία ακολούθησε η Ιταλία με τον Λάζαρο να παίζει σε Μπολόνια, Ελλάς Βερόνα και Σαμπντόρια ενώ το καλοκαίρι του 2016 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ. Στους "κιτρινόμαυρους" παρέμεινε για δυο χρόνια. Στον Ολυμπιακό θα ανήκει μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Κανείς άλλος έως τώρα δεν είχε παίξει σε ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Ναι μεν υπήρχαν κάποιοι που είχαν παίξει στις τρεις από τις τέσσερις όπως οι Κατσουράνης, Μητρόπουλος, Οκκάς, Καφές, Τζανδάρης αλλά κανείς έως τώρα και στις τέσσερις.

Ο Λάζαρος γίνεται ο πρώτος και φυσικά από εδώ και πέρα έχει χαράξει το όνομα του με μια σπουδαία πρωτιά για τα ελληνικά δεδομένα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ