STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λαζαρίδης - Φωκάς: Απόντες κοινοβουλευτικά, ενεργοί οπαδικά

Λαζαρίδης - Φωκάς: Απόντες κοινοβουλευτικά, ενεργοί οπαδικά

Οι δύο βουλευτές Θεσσαλονίκης (ΑΝΕΛ και Ένωσης Κεντρώων) που κατήγγειλαν στη Βουλή το "αθηνοκεντρικό κράτος" δείχνουν ελάχιστο ενδιαφέρον για τον κοινοβουλευτικό έλεγχο όταν δεν αφορά στον ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέρει το News247.gr, τα δικά τους 15 λεπτά δημοσιότητας, αν και με μάλλον αρνητικό τρόπο "κέρδισαν" σήμερα οι βουλευτές Θεσσαλονίκης των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιώργος Λαζαρίδης, και της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδης Φωκάς, με τις οπαδικές κορώνες που εκτόξευσαν στη Βουλή υπέρ του ΠΑΟΚ, στον απόηχο της εισβολής Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας.

Ποιοι είναι όμως οι δύο βουλευτές που μίλησαν για "εγκληματίες διαιτητές" και "αθηνοκεντρικό κράτος" με αποτέλεσμα να τους καλέσει ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης να μην λειτουργούν "σαν χούλιγκαν";

Αμφότεροι έσπευσαν αυτές τις ημέρες να καταθέσουν επίκαιρες ερωτήσεις στη Βουλή προς υπεράσπιση του ΠΑΟΚ και του προέδρου του Ιβάν Σαββίδη αλλά από ό,τι φαίνεται στα αρχεία της Βουλής δεν δείχνουν αντίστοιχο ενδιαφέρον για να ελέγξουν την πολιτεία για οποιοδήποτε άλλο ζήτημα...

Ο Γιώργος Λαζαρίδης που είναι απόφοιτος της αρχιτεκτονικής έχει καταθέσει στην Βουλή μόλις 11 επίκαιρες ερωτήσεις με τις τρεις από αυτές να αφορούν το ποδόσφαιρο και με ιδιαίτερη έμφαση μάλιστα στις "άδικες" αποφάσεις της διαιτησίας.

Ακόμη μικρότερη είναι η κοινοβουλευτική συγκομιδή του επιχειρηματία Αριστείδη Φωκά ο οποίος στα χρόνια της θητείας του έχει καταθέσει μόλις δύο επίκαιρες ερωτήσεις προς την κυβέρνηση, μία για τον ΠΑΟΚ και μια για τη Χαλκιδική!

Φωκάς: "Δεσποινίς είστε ΠΑΟΚ;"

Η οπαδική εμμονή του Αριστείδη Φωκά είναι πάντως γνωστή τοις πάσι στη Βουλή. Χαρακτηριστικό είναι το στιγμιότυπο όταν συνάντησε έξω από την αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών μια δημοσιογράφο που φορούσε ασπρόμαυρο καρό πουκάμισο.

"Δεσποινίς είστε ΠΑΟΚ;" τη ρώτησε αποκαλύπτοντας την ποδοσφαιρική οπτική που τον διατρέχει.

Φοροαπαλλαγές στο Άγιο Όρος και ο Γέροντας Παΐσιος

Πέραν του ποδοσφαίρου τους δύο βουλευτές φαίνεται να συνδέει και η κοινή αγάπη για το Άγιο Όρος.

Ο κ. Λαζαρίδης είχε πρωτοστατήσει στις αρχές Αυγούστου σε διακομματική βουλευτική τροπολογία η οποία ψηφίστηκε για αναδρομικές φοροαπαλλαγές στα ακίνητα του Αγίου Όρους.

Από την πλευρά του ο 47χρονος Αριστείδης Φωκάς που έχει αποφοιτήσει από το 2ο Λύκειο Τούμπας αναγράφει στο βιογραφικό του ότι είναι ενεργός στο φιλανθρωπικό σωματείο αγάπης και προσφοράς «Γέροντας Παΐσιος».

Μάλιστα ως παλιός πρωταθλητής κολύμβησης έχει δηλώσει σε συνέντευξή του κάθε χρόνο στα Θεοφάνια βουτά για τον Σταυρό.

ΠΗΓΗ: News247.gr

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ