STOIXIMAN SUPER LEAGUE

"Λάτιν" διπλό για Ηρακλή επί του Πανθρακικού με 0-3

"Λάτιν" διπλό για Ηρακλή επί του Πανθρακικού με 0-3
Λεοζίνιο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ηρακλής μετά από έξι παιχνίδια επέστρεψε στις νίκες με το 0-3 επί του Πανθρακικού στην Κομοτηνή για την 29η και προτελευταία αγωνιστική της Super League με τα τρία γκολ να ήρθανε από τρεις "λάτιν" ποδοσφαιριστές του. Τους Λεοζίνιο, Ρομάνο και Περόνε.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο Ηρακλής ολοκλήρωσε τα εκτός έδρας παιχνίδια του στο φετινό πρωτάθλημα της Super League καθώς σε "λάτιν" ρυθμούς κέρδισε με 0-3 τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος με σκόρερ τους Λεοζίνιο, Ρομάνο και Περόνε.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου είχε την ουσία στο πρώτο ημίχρονο με το γκολ του Βραζιλιάνου Λεοζίνιο και ακολούθως στο δεύτερο αφού ο Τσιλιανίδης απέτρεψε το 1-1 το φινάλε ήταν ιδανικό με τα δύο γκολ που ήρθανε από τους Αργεντίνους Ρομάνο και Περόνε για το τελικό 0-3. Κι όσο για το σύνολο του Ζόραν Στοΐνοβιτς έμεινε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη και γκολ.

Η ταυτότητα του αγώνα:

Γήπεδο: ΔΑΚ Κομοτηνής

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Γεωργαράκος (Αθηνών), Παρασίου (Ημαθίας)

4ος διαιτητής: Κύζας (Δράμας)

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Στοΐνοβιτς):Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Μελίσσης, Ρούσσος, Ποτουρίδης, Τσιάρας, Ηλιάδης (85’ Χαβίτο), Μπαϊκαρά (58’ Γαβριηλίδης), Χασομέρης, Ντιγκινί, Ιγκόρ (65’ Μουδούρογλου)

ΗΡΑΚΛΗΣ (Παπαδόπουλος):Γιαννίκογλου, Καραγκούνης, Κυριακίδης, Στάμου, Καρασαλίδης, Ζαμπάζης (85’ Τσότρας), Ιντζόγλου, Τσιλιανίδης, Μοντέιρο, Λεοζίνιο (75’ Ρομάνο), Βέλλιος (79’ Περόνε)

Γκολ: 17 ’Λεοζίνιο, 88’ Ρομάνο, 89’ Περόνε

Κίτρινες: Ρούσσος / Τσιλιανίδης, Ιντζόγλου, Καραγκούνης

Κόκκινη: 90’+1’ Ιντζόγλου (δεύτερη κίτρινη)

Ανασκόπηση αγώνα

Ο Ηρακλής ξεκίνησε δυνατά στο παιχνίδι και απείλησε αρχικά στο 2 ’ αλλά ο Βέλλιος δεν μπόρεσε να πιάσει το γυριστό σουτ όπως θα ήθελε για να μπλοκάρει ο Αθανασιάδης, ενώ στο 5 ’ ο πρώτος σκόρερ του "Γηραιού" δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή μετά τη συρτή σέντρα του Κυριακίδη. Ο Πανθρακικός όσο περνούσαν τα λεπτά άρχισε να ισορροπεί το παιχνίδι αλλά στο 17 ’ ήρθε το 0-1 από την εκτέλεση φάουλ (σ.σ. που είχε κερδίσει ο Ζαμπάζης) του Λεοζίνιο και έκανε το 0-1.

Στο 3 0’ η μπάλα από το σουτ του Ηλιάδη βρήκε στον εκτεθημένο Ντιγκινί που ήταν μπροστά στον Γιαννίκογλου με αποτέλεσμα να υποδεχθεί σε θέση οφσάιντ. Στο 32 ’ η άμυνα των γηπεδούχων απέκρουσε την προσπάθεια του Μοντέιρο ενώ στο επόμενο λεπτό στο 33 ’ ο Γιαννίκογλου μπλόκαρε τη μπάλα από τη σέντρα του Χασομέρη. Στο 41 ’ η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από την κεφαλιά του Βέλλιου μετά από τη σέντρα του Καραγκούνη όπως και από αυτή του Χασομέρη έπειτα από τη σέντρα του Παπαγεωργίου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι του Πανθρακικού απείλησαν πρώτοι μόλις στο 46 ’ με το πολύ καλό σουτ του Ντιγκινί για να ακολουθήσει ένα τρίλεπτο πίεσης και ευκαιριών για τον Ηρακλή. Στο 53 ’ αρχικά με το σουτ του Ιντζόγλου που κόντραρε, στο 54 ’ ο Αθανασιάδης απέκρουσε το διαγώνιο σουτ του Μοντέιρο και η μπάλα από το νέο σουτ του Λεοζίνιο πέρασε κόρνερ ενώ στο 55 ’ η μπάλα από το σουτ του Τσιλιανίδη πέρασε κόρνερ.

Στο 64 ’ ο Λεοζίνιο μετά τη σέντρα του Κυριακίδη τελείωσε τη φάση αλλά ο Αθανασιάδης έδιωξε σε κόρνερ. Ο Ηρακλής κέρδισε κόρνερ και από το πλασέ του Τσιλιανίδη στο 66 ’, ενώ στο 77 ’ η μπάλα από την κεφαλιά του Ρούσσου πέρασε άουτ. Στο 78 ’ όμως ο Πανθρακικός άγγιξε το 1-1 με την κεφαλιά του Μουδούρογλου αλλά ο Τσιλιανίδης έδιωξε πάνω στη γραμμή και στη συνέχεια απέκρουσε ο Γιαννίκογλου. Η μπάλα πέρασε άουτ από το σουτ του Ποτουρίδη στο 8 0’ με τον Ηρακλή να είχε διπλή μεγάλη ευκαιρία στο 83 ’ με τον Αθανασιάδη να αρνήθηκε καταρχήν στον Περόνε και ακολούθως στον Τσιλιανίδη στέλνοντας τη μπάλα σε κόρνερ. Κόρνερ από το οποίο μετά την εκτέλεσή του ο Καρασαλίδης με το σουτ του έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 88 ’ ο Ηρακλής όμως παραβίασε για δεύτερη φορά την εστία της ομάδας της Κομοτηνής με τον Αργεντινό Ρομάνο που αξιοποίησε την πάσα ακριβείας του Τσιλιανίδη στην πλάτη της άμυνας και έκανε το 0-2. Σκορ όμως που δεν ήταν το τελικό καθώς οι "κυανόλευκοι" στο επόμενο κιόλας λεπτό στο 8 9’ τη φορά αυτή με τον Περόνε και με δυνατό σουτ μετά την πάσα του Ρομάνο να διαμορφώνει το 0-3. Σε ένα παιχνίδι ωστόσο που ο επίλογός του πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Διαμαντόπουλου γράφτηκε με την αποβολή του Ιντζόγλου από τη δεύτερη κίτρινη κάρτα που αντίκρισε.

Η φάση του αγώνα

Στο 78 ’ ο Πανθρακικός φλέρταρε με την ισοφάριση στο παιχνίδι αλλά ο Κοσμάς Τσιλιανίδης μετά από προβολή του απέτρεψε στον Σάββα Μουδούρογλου να το κάνει πράξη και στη συνέχεια ο Σεραφείμ Γιαννίκογλου απέκρουσε τη μπάλα.

Ο διαιτητής

Ο Διαμαντόπουλος δεν αντιμετώπισε προβλήματα στο παιχνίδι με τη διαιτησία του κρίνεται καλή.

Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης μπορεί να μην σκόραρε αλλά ήταν ο κορυφαίος του Ηρακλή και γιατί στη φάση του 78 ’ απέτρεψε στον Σάββα Μουδούρογλου το 1-1 αλλά και γιατί στο 88 ’ βρήκε τον Ντιέγκο Ρομάνο που έκανε το 0-2 και ουσιαστικά σφράγισε τη νίκη για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Μας άρεσε

Το γεγονός ότι ο Ηρακλής αφού γλίτωσε την ισοφάρισε πάλεψε μέχρι τέλους για να παραβιάσει εκ νέου την εστία του Πανθρακικού και το πέτυχε δις, όπως και η φιλότιμη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της ομάδας της Κομοτηνής.

Δεν μας άρεσε

Η εικόνα που παρουσίασαν οι κερκίδες του ΔΑΚ Κομοτηνής στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του Πανθρακικού στη Super League μέχρι την επιστροφή του και πάλι στην πρώτη τη τάξη κατηγορία.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ