STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κυριάκος: "Ας δουν οι αρμόδιοι τις αντεγκλήσεις του κ. Καραπαπά και του κ. Κοβάσεβιτς με οπαδούς -απρόκλητα"

Κυριάκος: "Ας δουν οι αρμόδιοι τις αντεγκλήσεις του κ. Καραπαπά και του κ. Κοβάσεβιτς με οπαδούς -απρόκλητα"

Ο Κυριάκος Κυριάκος μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για όσα έγιναν στην Τούμπα, το περιστατικό που έφερε τη ματαίωση του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και για τον "βασιλιά που είναι γυμνός".

Με το φύλλο αγώνα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό να μην έχει κλείσει ακόμη, ο Κυριάκος Κυριάκος μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για όσα έγιναν στην Τούμπα και έφεραν τη ματαίωση του αγώνα. Σχεδόν τέσσερις ώρες από την στιγμή που χτυπήθηκε στο πρόσωπο ο Όσκαρ Γκαρθία , ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε on camera για τα γεγονότα που συνέβησαν στην Τούμπα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Για μένα είναι θέατρο σκιών ξεκάθαρα, ανήκει σε μια στρατηγική που έχει ξεκινήσει ο Ολυμπιακός πριν από το παιχνίδι με φαντασιώσεις στα Μέσα του, σχετικά με τη διεξαγωγή του αγώνα. Μας προειδοποίησε το πρωί στην σύσκεψη ότι θα πάρει την ομάδα του και θα φύγει. Φυσικά, ο καθένας προσπαθεί να προσπασπίσει όπως μπορεί την ομάδα του και κρίνεται γι αυτό. Πρέπει να υπάρχουν κι οι ανάλογοι κριτές. Τριάντα χρόνια ήταν δύσκολο να βρεθεί κάποιος να πει ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός. Το κάναμε εμείς.

Είμαστε έτοιμοι να επωμιστούμε την ευθύνη αυτού του πράγματος και θα το φτάσουμε μέχρι τέλους. Θέλω αυτούς τους κριτές λοιπόν, να δείξουν ποιος προκαλούσε και τι γινόταν πριν από το παιχνίδι. Τι συμπεριφορά υπήρχε. Κι αν δεν ξέρουν, ας ρωτήσουν τους παρατηρητές και τους αστυνομικούς διευθυντές αν έχουν ξαναδεί σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Τούμπα τόσο πειθαρχημένη.

Ας δείξουν τις φωτογραφίες με το ποιος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έδειχνε τα γεννητικά του όργανα, προφανώς πολύ περήφανος γι αυτά. Ας δείξουν τις αντεγκλήσεις του κ. Καραπαπά και του κ. Κοβάσεβιτς με οπαδούς την ώρα που έβγαιναν από τη φυσούνα. Απρόκλητα.

Κι εγώ όταν πηγαίνω στο γήπεδο του Ολυμπιακού, με βρίζουν. Αν αντιδράσω, είμαι το ίδιο καραγκιόζης με αυτόν που θέλω να καταγγείλω.

Ήταν μια στρατηγική του Ολυμπιακού, που δεν τους βγήκε. Γιατί δεν προέκυψε ούτε τραυματισμός, ούτε...

Δεν μπορούμε να έχουμε διάγνωση. Το θέμα είναι ότι διάβαζα για τραυματισμό στο μάτι, όσο προσπαθούσα να δω αν ο άνθρωπος ήταν καλά. Μετά έγινε βαμβάκι στο χείλος, μετά ψάχναμε οφθαλμίατρο. Καλά να είναι ο άνθρωπος, περαστικά.

Κι επειδή βλέπω ότι γίνεται ένας συμψηφισμός σχετικά με το τι έγινε πέρσι με τον κ. Ίβιτς, όποιος δεν καταλαβαίνει τη διαφορά του να τρως κουτί από αναψυκτικό και ακόμη κι εσύ να λες ότι ένα ρολό χαρτί που ξετυλιγόταν στον αέρα και σε χτύπησε, δεν σε άφησε να ξεκινήσεις τον αγώνα. Τι να πω;

Όλοι μας έχουμε μια ευθύνη που έχουμε ανεχθεί αυτό το ποδόσφαιρο για είκοσι χρόνια. Ο ΠΑΟΚ με τον κ. Σαββίδη έκανε μια προσπάθεια και κάνει μια συνεχή προσπάθεια. Ξέρω ότι δεν είμαστε συμπαθείς σε κόσμο και δεν είναι αυτός ο σκοπός μας. Σκοπός να φτάσουμε το ποδόσφαιρο σε ένα σημείο να είναι καθαρό με ισονομία και όπως πρέπει να γίνεται.

Όταν όμως οι παράγοντες είναι χειρότεροι από τους φιλάθλους την ώρα του αγώνα, που να φτάσεις.

Για ποιο πράγμα να ζητήσουμε "συγγνώμη"; Εδώ δεν ξέρουμε τι έχει ο άνθρωπος. Προσπαθούμε να ηρεμήσουμε τους ποδοσφαιριστές μας να παίξουν το παιχνίδι και έρχονταν κάθε λίγο και λιγάκι για να προκαλέσουν; Επειδή δεν θέλω να συνδιαλέγομαι με τον κ. Καραπαπά , ο καθένας έχει το ύφος και το ήθος του και την ιστορία του στον χώρο. Ο καθένας κρίνεται.

Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να προασπίσει το δίκαιο και μόνο. Ευελπιστώ πως δεν υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι ελαφρά τη καρδία θα σκύψουν το κεφάλι σε αυτό που γινόταν τριάντα χρόνια γιατί το πράγμα έχει αλλάξει. Κι αυτό φαίνεται από τα καραγκιοζιλίκια που αναγκάζονται να κάνουν αυτοί που θεωρούσαν τον εαυτό τους άτρωτο".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ