STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ξυπνάει μνήμες με Κουκουλάκη στο ΟΑΚΑ

Ξυπνάει μνήμες με Κουκουλάκη στο ΟΑΚΑ
Κουκουλάκης INTIME SPORTS

Ο διεθνής ρέφερι την περίοδο 2010-11 είχε μείνει εκτός ορισμών για τρεις μήνες για τρία πέναλτι που δεν είχε δώσει στην ΑΕΚ σε παιχνίδι με τον Αστέρα.

Την περίοδο 2010-11 δεν θέλει να την θυμάται ο Μιχάλης Κουκουλάκης, καθώς είναι η χειρότερη της καριέρας του στην Super League. Ούτε η ΑΕΚ όμως, θέλει να θυμάται τον οφθαλμίατρο από το Ηράκλειο που θα σφυρίξει την ερχόμενη Κυριακή 8/11 στο παιχνίδι με τον Αστέρα.

Η ΚΕΔ με τον ορισμό του ξυπνάει μνήμες από ένα άλλο παιχνίδι της Ένωσης με τους Αρκάδες την περίοδο 2010-11. Τότε, για την 3η αγωνιστική, οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με 2-2 και ο κρητικός ρέφερι δεν είχε δώσει τρία πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ με αποτέλεσμα να μείνει τρεις μήνες εκτός ορισμών.

Συγκεκριμένα, στο 22' είχε κλείσει τα μάτια σε μαρκάρισμα πάνω στον Μανωλά (από τον Φυτανίδη) και στον Νασούτι (από τον Μπαρτολίνι), στο 48' πάνω στον Σκόκο (από τον Ρούμπιλ) και στο 50' στον Γκέντσογλου (από τον Μπαστία). Επίσης, είχε αγνοήσει και πεντακάθαρο έμμεσο υπέρ του Μπερνς στο 32' ενώ δεν είχε αποβάλλει τον Αράς με δεύτερη κίτρινη στο 55', παρότι έσκισε τη φανέλα του Μπερνς.

Επιστροφή και τιμωρία

Ο Κουκουλάκης είχε επιστρέψει την 16η αγωνιστική, και την 19η στο παιχνίδι του Αστέρα με τον Ολυμπιακό (0-1) είχε δώσει ανύπαρκτο πέναλτι του Ορόθκο πάνω στον Φουστέρ, με το οποίο ο δεύτερος είχε σημειώσει το γκολ που έκρινε το παιχνίδι, με αποτέλεσμα να τεθεί σε διαθεσιμότητα για άλλο 1.5 μήνα. Στο ίδιο παιχνίδι, στο 10' ο Ολυμπιακός είχε ζητήσει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ουριμπαρί στον Τοροσίδη

Και ξανά τιμωρία

Οι τιμωρίες όμως, δεν είχαν σταματήσει εκεί! Με την επιστροφή του, την 25η αγωνιστική, σε παιχνίδι της Ξάνθης με την Κέρκυρα (2-1), στο 41' ο Γραμμόζης είχε κάνει εντυπωσιακή βουτιά στην περιοχή της ακριτικής ομάδας και είχε ξεγελάσει τον Κουκουλάκη που καταλόγισε ανύπαρκτο πέναλτι με το οποίο ο Επσταϊν είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1. Η ΚΕΔ τον είχε βάλει στο... ψυγείο για άλλο 1.5 μήνα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ