ΠΑΟΚ

Ξεπουλάει η φανέλα του Πέλκα

SUPERLEAGUE / ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ραγδαία αύξηση στη ζήτηση της φανέλας του Δημήτρη Πέλκα από τη μπουτίκ της ομάδας που αποτελεί πλέον την πιο δημοφιλή επιλογή για τους φίλους του ΠΑΟΚ, κυρίως τους πιο μικρούς.

Ο Δημήτρης Πέλκας αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο στην ειδησεογραφία του ΠΑΟΚ παραμονές του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καθώς κουβαλά ακόμη το πρήξιμο στον αστράγαλό του από το παιχνίδι με τη Λαμία.

Την Τετάρτη (21/2), θα δοκιμάσει σταδιακά να μπει στην προπόνηση και αύριο (22/2) θα φανεί πόσο έτοιμος θα είναι να αγωνιστεί βασικός με τους "ερυθρόλευκους".

Η διάθεση που δείχνει, όμως, να δώσει το παρών στο ντέρμπι οδηγεί το ιατρικό τιμ της ομάδας στο συμπέρασμα ότι, έστω κι αν χρειαστεί ένεση όπως έκανε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα στη Λαμία, θα δώσει κανονικά το παρών.

Στο μεταξύ, η φανέλα του 24χρονου μεσοεπιθετικού κάνει "θραύση", αφού έχει τη μεγαλύτερη ζήτηση, τόσο στη μπουτίκ της ομάδας όσο και διαδικτυακά, το τελευταίο διάστημα.

Είναι προφανές ότι στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και ειδικά στις μικρές ηλικίες "μετρά" πολύ ότι προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας, γι' αυτό και ο Πέλκας καταφέρνει να αφήνει πίσω του σε πωλήσεις ονόματα όπως ο Μάτος, ο Βιεϊρίνια και ο Πρίγιοβιτς.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Λουτσέσκου... δίνει ώθηση στον Κάμπος
Η "ασπρόμαυρη" συνεργασία στην Τρίπολη
Σε απολογία ο ΠΑΟΚ
Κρίσιμη η Τετάρτη για Πέλκα και Τζάλμα
Εισιτήρια για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός μόνο στα εκδοτήρια!
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ