STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ξεμούδιασμα με "τεσσάρα" η ΑΕΚ απέναντι στον Παναιτωλικό

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΕΚ, Γιακουμάκης, Παναιτωλικός EUROKINISSI SPORTS

Μετά το 5-0 επί της Λαμίας, η ΑΕΚ νίκησε με 4-0 και τον Παναιτωλικό, στο δεύτερο φιλικό που έδωσε στο ΟΑΚΑ μέσα σε λίγες μέρες.

Η ΑΕΚ συνεχίζει να κρατά το πόδι στο… γκάζι, έστω και αν υπάρχει διακοπή των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Μετά τη νίκη με 5-0 στο φιλικό με τη Λαμία την προηγούμενη Παρασκευή (16/3), η Ένωση επικράτησε την Τετάρτη (21/3) και του Παναιτωλικού στο Ολυμπιακό Στάδιο με 4-0.

Αυτή την φορά ο Μανόλο Χιμένεθ δεν είχε ούτε τους εννέα διεθνείς, αλλά ούτε και τον Αραούχο με τον Κονέ που αντιμετωπίζουν ένα ελαφρύ πρόβλημα τραυματισμού. Παρόλα αυτά, ο Ισπανός τεχνικός κράτησε για όλο το ματς μέσα στο γήπεδο τον Μάρκο Λιβάγια, καθώς όπως διαβάσατε ήδη στοSport24.gr, ο Κροάτης θα είναι ο παίκτης με το μεγαλύτερο διάστημα επίσημης αγωνιστικής απραξίας.

Επίσης, όπως και στο φιλικό με την Λαμία, έτσι και αυτή την φορά, και ο Γιακουμάκης και ο Αϊντάρεβιτς είχαν κέφια και βρήκαν δίχτυα. Όμως αυτή την φορά πέτυχε δυο γκολ ο Κλωναρίδης. Το σκορ για την ΑΕΚ άνοιξε στο 12’ ο Αϊντάρεβιτς με κοντινό πλασέ μετά από σέντρα του Λόπες. Tέσσερα λεπτά μετά, ο Κλωναρίδης με ατομική προσπάθεια και σωστό τελείωμα, έκανε το 2-0.

Η ΑΕΚ έχασε, κυρίως με τον Γιακουμάκη, και άλλες ευκαιρίες για να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο. Όμως το 3-0 το έκανε ο 24χρονος επιθετικός στο 62’, όταν έκλεψε την μπάλα, απέφυγε και τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού και σκόραρε. Το σκορ έκλεισε στο 74’ ο Κλωναρίδης, ο οποίος ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Λιβάγια. Ενδιάμεσα είχε και δοκάρι ο Αντωνίου.

ΑΕΚ: Τσιντώτας (77' Ντούνης), Λαμπρόπουλος (73' Σταμούλης), Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Λόπες, Σιμόες (73' Μπάμπης), Μοράν, Κλωναρίδης, Αϊντάρεβιτς (60' Αντωνίου),Λιβάγια, Γιακουμάκης (69' Μεληκιώτης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης (70' Σταματόπουλος),Γιαννιώτης (65' Μύγας),Μιχάι (65' Παρράς),Χαντάκιας (46' Μπεχαράνο),Μαρινάκης (70' Νταλακούρας), Μπράβο (65' Βασιλούδης),Ντίας (70' Κλέσιο),Μάζουρεκ (65' Ιταμπέλ),Μάρκος Πάουλο, Γουίλιαν (46' Ρόσα), Μοράρ (70' Βακράκος)

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ