STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ξεκινάει με... μία παράγραφο!

Ξεκινάει με... μία παράγραφο!
Σούπερ Λίγκα

Η ΕΠΟ είναι απόλυτα καλυμμένη με την επιστολή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αρκεί σε αυτή να προστεθεί μια συγκεκριμένη παράγραφος, ώστε να δοθεί το τελικό ''ΟΚ'' για να ξεκινήσουν και πάλι τα πρωταθλήματα.

Το Σαββατοκύριακο όλα δείχνουν θα έχουμε επανέναρξη των πρωταθλημάτων. Η ΕΠΟ είναι έτοιμη να ανάψει το ''πράσινο φως'' και να ορίσει διαιτητές. Αυτό με μια προϋπόθεση. Στη θέση που συγκλίνουν οι περισσότερες ΠΑΕ, και η οποία βασίζεται κυρίως στην επιστολή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, να προστεθεί μια παράγραφος. Αυτή που αφορά στη μη στοχοποίηση των διαιτητών από δηλώσεις των παραγόντων.

Υπενθυμίζεται ότι η επιστολή του Δικεφάλου έχει ως εξής: '' Όλες οι ΠΑΕ ξεκάθαρα καταδικάζουμε την απαράδεκτη και απάνθρωπη επίθεση στον κ. Ζωγράφο και του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση. Η Λίγκα ζητάει επίσημα από τον Υπουργό Δικαιοσύνης να προχωρήσουν με τη μορφή του κατεπείγοντος όλες οι ανοικτές υποθέσεις που αφορούν το ποδόσφαιρο για να φύγουν από πάνω του οι σκιές που δημιουργούν εντάσεις και διώχνουν τον κόσμο από τα γήπεδα. Η Λίγκα στηρίζει τους Έλληνες διαιτητές και εκφράζει την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό τους. Ζητάμε από την ΚΕΔ ωστόσο να είναι πιο αποτελεσματική στους ορισμούς, την αξιολόγηση, την επιβράβευση αλλά και την τιμωρία τους, ώστε οι λίγοι να μην αμαυρώνουν τον κλάδο και τις θυσίες των πολλών''.

Αν και εφόσον συμφωνήσουν σε αυτό οι ΠΑΕ, θα έχουμε ξανά πρωτάθλημα με τη 12η αγωνιστική, η οποία έχει ως εξής:

Σάββατο 29 Νοεμβρίου

Καλλονή-Πλατανιάς (15.00)

Λεβαδειακός-Παναιτωλικός (17.15)

Ατρόμητος-Ξάνθη (19.30)

Κυριακή 30 Νοεμβρίου

Κέρκυρα-Ολυμπιακός (15.00)

Εργοτέλης-Αστέρας Τρίπολης (17.15)

ΠΑΟΚ-Πανθρακικός (17.15)

Πανιώνιος-Νίκη Βόλου (17.15)

ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ (17.15)

Παναθηναϊκός-Βέροια (19.30)

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ