STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ξάνθη - Πανιώνιος 1-0

Ξάνθη - Πανιώνιος 1-0
Μαρκόφσκι INTIME SPORTS

Η Ξάνθη έκλεισε ιδανικά το 2011 κερδίζοντας με 1-0 τον Πανιώνιο στα Πηγάδια. Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης.

Σε ένα μέτριο παιχνίδι από πλευράς θεάματος η Ξάνθη νίκησε με 1-0 τον Πανιώνιο και έκλεισε το 2011 ιδανικά.

Ο Πανιώνιος παρουσιάστηκε διαφορετικός σε σχέση με άλλα παιχνίδια, καθώς είδαμε μία ενδεκάδα με πολλούς νεαρούς Έλληνες και πολλές ελλείψεις σε βασικές θέσεις.

Γήπεδο: Skoda Ξάνθη Arena

Διαιτητής: Γ. Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Βοηθοί: Δ. Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Χ. Μαγιάνης (Άρτας)

4ος: Α. Γιάχος (Χίου)

Παρατηρητής: Δ. Μπέρσης (Αρκαδίας)

Καιρός: Σύννεφα

Ξάνθη (Ουζουνίδης): Βιβιανί, Μπέρτος, Κομεσίδης (Σταθάκης 77'), Βάλλας, Στάσιακ, Βασιλακάκης, Ντάνι, Μαρσελίνιο (Βλαχοδήμος 63'), Μάνταλος (Φλίσκας 55'), Πόι, Μαρκόφσκι.

Πανιώνιος (Μάντζιος): Σιδεράκης, Αυλωνίτης, Κολοβός, Πετκάκης, Σάμαρης, Αναστασόπουλος, Κόρντι, Ρόκας (Βλάχος 89'), Γουνδουλάκης (Ντούνης 83'), Σκέμπρι, Μπούζας (Σταυροθανασόπουλος 68').

Σκόρερ: Μαρκόφσκι (26' κεφαλιά)

Κάρτες: Ρόκας (κίτρινη 27'), Στάσιακ (κίτρινη 56'), Κούρντι (κίτρινη 72'), Κομεσίδης (κίτρινη 68'), Σκέμπρι (κίτρινη 77'), Φλίσκας (κίτρινη 84'), Σταυροθανασόπουλος (κίτρινη 86'), Πόι (κίτρινη 92')

Κακό ξεκίνημα με γκολ όμως

Το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό στα πρώτα λεπτά με την Ξάνθη ωστόσο να έχει τον έλεγχο του αγώνα και τον Πανιώνιο να προσπαθεί κυρίως από τα δεξιά για κάποια αντεπίθεση.

Οι γηπεδούχοι πάντως μπήκαν μπροστά στο σκορ στο 26ο λεπτό, όταν ο Μαρσελίνιο έκανε μία περίεργη σέντρα από τα αριστερά και ο Μαρκόφσκι με άπιαστη κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Στο 43ο λεπτό έγινε πάλι το ίδιο σκηνικό, με τον Βραζιλιάνο άσο να γυρίζει τη μπάλα στο πίσω δοκάρι. Ο Μαρκόφσκι όμως με προβολή αυτή τη φορά έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Σιδεράκη.

Η απάντηση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όταν ο Κολοβός μέσα από την μεγάλη περιοχή έπιασε δυνατό σουτ και ο Βιβιανί εντυπωσιακά έπεσε στη γωνία του και έδιωξε σε κόρνερ.

Μία από τα ίδια...

Η ομάδα της Ξάνθης στα τελευταία ματς παρουσίαζε κακή εικόνα ειδικά στο δεύτερο μέρος, κάτι που συνέβη και στο ματς με τον Πανιώνιο. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο 1-1 στο 49ο λεπτό, όταν μετά από σύγχυση μέσα στη μεγάλη περιοχή ο Μπούζας έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε για λίγο άουτ.

Στο 57ο λεπτό ήταν η σειρά της Ξάνθης να χάσει μία μεγάλη ευκαιρία. Ο Βασιλακάκης γύρισε ωραία στον Μαρκόφσκι μέσα στη μεγάλη περιοχή, ομως το σουτ του τελευταίου πέρασε για λίγο άουτ.

Στο 74ο λεπτό ο Σταυροθανασόπουλος, με το μεγάλο όνομα, έκανε ένα σουτ από πλάγια θέση και προς τα αριστερά, όμως η μπάλα χτύπησε στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα η Ξάνθη ζήτησε πέναλτι για χέρι του Σταυροθανασόπουλου, μετά από εκτέλεση φάουλ του Πόι ομως ο διαιτητής δεν έδωσε κάτι.

Το πρόσωπο του αγώνα

Ο Μάρκο Μαρκόφσκι εκτός από το γκολ που πέτυχε είχε άλλες 2-3 ευκαιρίες να πετύχει άλλο ένα και έδειξε πως είναι από τους πιο ποιοτικούς και ουσιαστικούς ποδοσφαιριστές της Ξάνθης.

Τα στατιστικά του αγώνα

1

Γκολ

0

1

Ασίστ

0

7

Τελικές προσπάθειες

5

3

Σουτ εντός μεγάλης περιοχής

2

3

Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής

2

1

Κεφαλιές

1

1

Αποκρούσεις

0

12

Επεμβάσεις

7

35

Κλεψίματα

15

27

Φάουλ

19

4

Οφσάιντ

3

2

Κόρνερ

6

43

Λάθη

47

5/15

Γεμίσματα

2/17

Το φιλμ του αγώνα

26' Γκολ ο Μαρκόφσκι με κεφαλιά

43' Καλή ευκαιρία με τον Μαρκόφσκι

45' Σουτ του Κολοβού έδιωξε ο Βιβιανί

57' Νέο σουτ του Μαρκόφσκι δίπλα από το δοκάρι η μπάλα

74' Στο εξωτερικό δοκάρι η μπάλα μετά από σουτ του Σταυροθανασόπουλος

94' Πέναλτι ζητούν οι παίκτες της Ξάνθης

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ