STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ξάνθη - Πλατανιάς 0-0

Ξάνθη - Πλατανιάς 0-0
Καπετάνος INTIME SPORTS

Η αναμέτρηση στα Πηγάδια ανάμεσα σε Ξάνθη και Πλατανιά, με την οποία έπεσε η αυλαία της 24ης αγωνιστικής της Superleague, ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή. Στο 0-0 έμεινε το παιχνίδι, που ήταν μέτριο ποιοτικά.

Όρθιος έμεινε στα Πηγάδια ο Πλατανιάς, ο οποίος κράτησε το μηδέν στην άμυνα και τσίμπησε βαθμό στο ματς με την Ξάνθη. Παρότι οι Χανιώτες πήγαν στην ακριτική πόλη με πολλές ελλείψεις, με σωστή ανασταλτική λειτουργία περιόρισαν τους γηπεδούχους και ο βαθμός τους αφήνει ικανοποιημένους.

Για την Ξάνθη αυτή ήταν η τρίτη σερί ισοπαλία, ύστερα από αυτές με Πανιώνιο και Καλλονή. Αυτή τη φορά οι ακρίτες δεν βρήκαν δίχτυα, κάτι που είχε να συμβεί από τις 17 Ιανουαρίου, στο 0-0 με την Κέρκυρα.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: SKODA Ξάνθη Arena

Διαιτητής: Ιωαννίδης (Αργολίδας)

Βοηθοί: Ακρίβος (Αθηνών), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας)

SKODA ΞΑΝΘΗ (Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Γκόμσι (66' Γουάλας), Μπέρτος, Φερνάντεθ (75' Ράνος), Βασιλακάκης, Κλέιτον, Φλίσκας, Γούτας, Καπετάνος, Λισγάρας, Μπέλιτς (57' Λουσέρο)

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Χριστόπουλος): Ολίμπα, Μαχαμάτ, Κάσιο (70' Γκαβιλάν), Αποστολόπουλος (85' Τσοντάκης), Μιλούνοβιτς, Νούνες, Γουνδουλάκης (61' Δημήτρης), Ιτούα, Κουλιμπαλί, Ζαραδούκας, Τετέ

Γκολ: -

Κάρτες: Καπετάνος (18'), Φλίσκας (32'), Κλέιτον (46') - Αγκιλέρα (18'), Ζαραδούκας (44')

Δείτε εδώ το Live της αναμέτρησης

Ανασκόπηση αγώνα

Η πρώτη αξιόλογη στιγμή στην αναμέτρηση των Πηγαδίων καταγράφηκε στο 6', όταν ο Γουνδουλάκης βρήκε δίχτυα, αλλά ο Μιλούνοβιτς υποδείχθηκε νωρίτερα σε θέση οφσάιντ. Στο 10' ο Βάλτερ επιχείρησε σουτ, αλλά έστειλε τη μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι, ενώ στο 16' το φαλτσαριστό σουτ του Γουνδουλάκη έδιωξε δύσκολα ο Κυριακίδης σε κόρνερ. Όσο περνούσε η ώρα η Ξάνθη πατούσε καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο και απειλούσε κυρίως με Μπέλιτς και Κλέιτον. Στο 27' ο Καπετάνος και στο 33' ο Βασιλακάκης σπατάλησαν σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ.

Ξάνθη - Πλατανιάς 0-0
INTIME SPORTS

Στο δεύτερο μέρος ο τεχνικός της Ξάνθης Ραζβάν Λουτσέσκου έριξε στο ματς τον Λουσέρο, περνώντας τον Βάλτερ Φερνάντεθ δεξιά. Αξιοσημείωτη στιγμή ότι στο 70' πέρασε στο ματς το τελευταίο απόκτημα του Πλατανιά, ο Γκαβιλάν. Το τελευταίο τέταρτο οι ακρίτες εξακολουθούσαν και είχαν την υπεροχή, αλλά οι Κρητικοί αμύνονταν σωστά. Στο 89' ο Λουσέρο έπιασε ένα δυνατό μονοκόμματο σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι.

Η φάση του αγώνα

Θα επιλέξουμε αυτή του 6', γιατί αν ο Γουνδουλάκης έστελνε τη μπάλα στα δίχτυα, τα δεδομένα ενδεχομένως να ήταν διαφορετικά σε ό,τι αφορά στην εξέλιξη της αναμέτρησης.

Ο διαιτητής

Ο ρέφερι Ιωαννίδης και ο βοηθός του Καραγκιζόπουλος ελέγχονται για τη φάση του 6ου λεπτού, κατά την οποία δεν επετράπη στον Φανούρη Γουνδουλάκη να ανοίξει το σκορ, μια και θεωρήθηκε ότι ο Μιλούνοβιτς ήταν οφσάιντ λίγο νωρίτερα.

Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης

θα επιλέξουμε τον Μανώλη Μπέρτο. Πέρα από τα ανασταλτικά του καθήκοντα, δεν ήταν λίγες οι φορές που προωθήθηκε, προκαλώντας ρήγματα στην άμυνα της ομάδας των Χανίων.

Μας άρεσε

Ο Πλατανιάς κράτησε για δεύτερο σερί παιχνίδι το μηδέν στην άμυνα, πάλι με ομάδα της Θράκης. Σε αυτό σημαντικό ρόλο έπαιξε ο τερματοφύλακας Ολιμπά, ο οποίος όποτε χρειάστηκε να επέμβει λειτούργησε ορθά, κρατώντας απαραβίαστη την εστία του.

Δεν μας άρεσε

Σε αντίθεση με προηγούμενες αναμετρήσεις, αυτή τη φορά ο Παντελής Καπετάνος δεν βοήθησε την Ξάνθη. Οι ακρίτες δεν είχαν την εξυπνάδα του στο ματς με τους Χανιώτες, ούτε τις πάσες του, αλλά ούτε και την εκτελεστική του δεινότητα. Όλοι, βέβαια, έχουν δικαίωμα σε τέτοιες εμφανίσεις.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ