STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ξάνθη - Πανθρακικός 3-3

Ξάνθη - Πανθρακικός 3-3
Ξάνθη, Πανθρακικός, Μεχία INTIME SPORTS

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι με έξι γκολ, Ξάνθη και Πανθρακικός στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας τους αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 3-3, στα Πηγάδια.

Ο Πανθρακικός αιφνιδίασε στο ξεκίνημα και με τους Τζάνη (6’) και Χασομέρη (14’) σημείωσε πολύ γρήγορα το 0-2. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στο 44’ μειώνοντας σε 1-2 με το πέναλτι του Καπετάνου, ενώ στο 61’ ο Μάρτινς από τα 11 βήματα έκανε το 1-3. Ο Ερέα σημείωσε το 2-3 στο 69’ και ο Βασιλακάκης στο 88’ διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

Στις καλύτερες στιγμές του αγώνα, στο 6’ ο Τζάνης έκανε το 0-1, ενώ στο 11’ το σουτ του Έλτον έξω από την περιοχή μπλόκαρε ο Αθανασιάδης. Στο 13’ μετά από σέντρα του Γουάλας η κεφαλιά του Σολτάνι πέρασε λίγο άουτ. Στο 14’ έγινε το 0-2 από τον Χασομέρη και στο 35’ άστοχο ήταν το σουτ του Γουάλας έξω από την περιοχή. Στο 38’ ατομική ενέργεια και σουτ του Βασιλακάκη πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Αθανασιάδη.

Ξάνθη - Πανθρακικός 3-3
INTIME SPORTS

Στην πιο καλή ευκαιρία της Ξάνθης στο πρώτο μέρος, ο Γουάλας στο 43’ έκανε την παράλληλη σέντρα, με τον Καπετάνο να μην προλαβαίνει να μπει στην πορεία της μπάλας και να την σπρώξει στα δίχτυα. Ένα λεπτό αργότερα ο Παπαγεωργίου έκανε χέρι, δόθηκε πέναλτι και ο Καπετάνος ευστόχησε κάνοντας το 1-2. Στο 45’ νέα σέντρα του Γουάλας προς τον Καπετάνο, με τον επιθετικό των γηπεδούχων να μην την προλαβαίνει. Στις καθυστερήσεις του α’ μέρους ο Γουάλας έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής, αλλά η μπάλα να περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, ο Ραζβάν Λουτσέσκου προχώρησε σε 5 αλλαγές και ο Χοσέ Μανουέλ Ρόκα σε δύο, ενώ κατά τη διάρκεια του β’ μέρους χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες που είχαν στη διάθεσή τους.

Ξάνθη - Πανθρακικός 3-3

Στο 47’ ο Ερέα από κοντά δεν μπόρεσε να πιάσει το σουτ μετά την πάσα του Βασιλακάκη μέσα στην περιοχή και στο 49’ το σουτ του Γουάλας πέρασε άουτ. Στο 61’ ο Πανθρακικός σε μία γρήγορη επίθεση κέρδισε πέναλτι με τον Χασομέρη. Την εκτέλεσή του ανέλαβε ο Ροτζέριο Μάρτινς κάνοντας το 1-3. Στο 69’ ο Ερέα με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-3. Στο 75’ σέντρα του Σολτάνι κεφαλιά του Ντιμιτρόφ μπλόκαρε ο Πασχαλάκης.

Ξάνθη - Πανθρακικός 3-3
INTIME SPORTS

Στο 77’ ο Μαρκόπουλος μέσα από την περιοχή μετά την πάσα από αριστερά προσπάθησε να σκοράρει αλλά πιεζόμενος από τον Λισγάρα έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 80’ το σουτ του Ψάλτη μπλόκαρε ο Γκαραβέλης. Στο 88’ ο Βασιλακάκης με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή μετά από πάσα του Χατζητερζόγλου έκανε το 3-3. Στο 89’ μετά κόρνερ του Ντιμιτρόφ η προβολή του Λισγάρα κατέληξε στα χέρια του Πασχαλάκη. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βαγγέλης Κιοτζένης (Κούλα Χασάν – Κούλα Χουσεΐν).

SKODA ΞΑΝΘΗ: Τσενάμο (46’ Γκαραβέλης), Μπαξεβανίδης (46’ Μπέρτος), Γουάλας (66’ Ντιμιτρόφ), Φλίσκας (87’ Χατζητερζόγλου), Φάρκας (46’ Λισγάρας), Βασιλακάκης, Παπαστεριανός (46’ Ερέα), Έλτον (46’ Ζαραδούκας), Λουσέρο (66’ Τόμιτς), Σολτάνι (87’ Φασίδης), Καπετάνος (57’ Ράνος).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Αθανασιάδης (66’ Πασχαλάκης), Μελίσσης (46’ Μπουγαΐδης), Ποτουρίδης (66’ Ζδράβος), Παπαγεωργίου (66’ Μουδούρογλου), Σερφά (46’ Λαδάκης), Μεχία (66’ Νικόλτσης), Ροτζέριο (66’ Χρήστου), Σέτι (66’ Παπαχρήστος), Χαβίτο (66’ Ηλιάδης), Τζάνης (66’ Μαρκόπουλος), Χασομέρης (66’ Ψάλτης).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ