STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ξαναβρέθηκαν οι Μελισσανίδης και Αλαφούζος

Ξαναβρέθηκαν οι Μελισσανίδης και Αλαφούζος
Αλαφούζος Μελισσανίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Συναντήθηκαν πριν την έναρξη, έπραξαν το ίδιο μετά τη λήξη ο Αλαφούζος και ο Μελισσανίδης και συνομίλησαν για την έκβαση του παιχνιδιού και τα καθέκαστα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Δημήτρης Μελισσανίδης συναντήθηκαν πριν αρχίσει το παιχνίδι και το ίδιο έπραξαν αμέσως μετά τη λήξη του.

Οι δύο άνδρες συνομίλησαν για λίγα λεπτά για την κατάληξη του ματς και τη νίκη της ΑΕΚ με 1-0 επί του Παναθηναϊκού, συμφωνώντας ότι με τα αλλεπάλληλα λάθη που υπέπιπταν οι παίκτες, όποιος πετύχαινε το γκολ και είχε μεγαλύτερη τύχη, θα έπαιρνε και τους τρεις βαθμούς. Όπως, τελικά, συνέβη με την εκτέλεση φάουλ του Βάργκας...

Το κλίμα μεταξύ τους, παρέμεινε εξαιρετικό παρά την πίκρα του Αλαφούζου για την έκβαση του αθηναϊκού ντέρμπι, ενώ στη συνομιλία με τον Μελισσανίδη αναφέρθηκαν και στην επικαιρότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς και στις χρόνιες παθογένειες, τα προβλήματα και τους αρνητικούς πρωταγωνιστές.

Φυσικά, η επικοινωνία του Αλαφούζου και του Μελισσανίδη επαναλαμβάνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και δεν επηρεάζεται από τον αγωνιστικό ανταγωνισμό του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ