STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κρούσμα ντόπινγκ σε παίκτη της Super League

Κρούσμα ντόπινγκ σε παίκτη της Super League

Θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών βρέθηκε ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League. Ποια είναι τα δεδομένα.

Θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών βρέθηκε ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για Έλληνα ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν αγωνίζεται σε κάποια από τις μεγάλες ομάδες και πρόκειται για έλεγχο που διενεργήθηκε στο πρώτο δείγμα του παίκτη.

Μέχρι στιγμής στην διοργανώτρια δεν έχει κοινοποιηθεί σχετικό επίσημο έγγραφο, κάτι που αναμένεται να γίνει σύντομα και περισσότερα θα γίνουν γνωστά μόλις εξεταστεί και το δεύτερο δείγμα του εν λόγω ποδοσφαιριστή, ώστε να διαπιστωθεί ότι όντως έκανε χρήση απαγορευμένων ουσιών. Ο συγκεκριμένος Έλληνας παίκτης θα μείνει προσωρινά εκτός, μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

Αναφορικά με τις κυρώσεις, σύμφωνα με το άρθρο 24, γ.5 του πειθαρχικού κώδικα: "Εάν ένας ή περισσότεροι ποδοσφαιριστές της ιδίας ομάδας τιμωρηθούν για παραβάσεις φαρμακοδιέγερσης (ντόπινγκ), δύναται να τιμωρηθεί και η ομάδα. Η ομάδα τιμωρείται με απώλεια του αγώνα και χρηματική ποινή, η οποία για μεν τις ΠΑΕ είναι από δέκα χιλιάδες (10.000) ευρώ έως πενήντα χιλιάδες (50.000) ευρώ, για δε τα σωματεία από χίλια (1.000) ευρώ έως πέντε χιλιάδες (5.000) ευρώ".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ