STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κρούση στον Πηλαδάκη για την προεδρία στη Λίγκα

Κρούση στον Πηλαδάκη για την προεδρία στη Λίγκα
Πηλαδάκης

Πρόταση να αναλάβει την προεδρία της Super League έγινε σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr στον Κώστα Πηλαδάκη. Η απάντηση που έδωσε ο πρώην ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ και πρώην πρόεδρος της Λίγκας.

Από το 2013 Κώστας Πηλαδάκης έχει σταματήσει να ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Από τότε, για την ακρίβεια, που παρέδωσε τις μετοχές της ΠΑΕ ΑΕΛ. Έκτοτε εξακαλουθεί να δραστηριοποείται στις επιχειρήσεις του και δεν έδειχνε καμία διάθεση να εμπλακεί εκ νέου στα κοινά του ποδοσφαίρου.

Προ ημερών, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο 50χρονος επιχειρηματίας δέχτηκε κρούση να σκεφτεί το ενδεχόμενο να επιστρέψει σε μια θέση από την οποία πέρασε κατά το παρελθόν: Αυτή του προέδρου της Super League. Παράγοντας που εδώ και πολλά χρόνια έχει την ομάδα του στη Λίγκα ήταν εκείνος που του τηλεφώνησε, λέγοντάς του ότι είναι πρόσωπο που θα στηριχτεί και από άλλες ΠΑΕ.

Ο Πηλαδάκης, ωστόσο, απάντησε αρνητικά. Επικαλέστηκε φόρτο εργασίας και ξεκαθάρισε πως, τουλάχιστον στην παρούσα φάση, δεν επιθυμεί να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο. Για το, μέλλον, βέβαια, τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί. Υπενθυμίζεται ότι από την προεδρία της Λίγκας πέρασε τη σεζόν 2008-2009, για να τον διαδεχτεί ο Νίκος Θανόπουλος. Προ ημερών ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος, αναφέρθηκε στον νυν πρόεδρο της Super League, Γιώργο Μποροβήλο, και ανέφερε:

"Η δομή της Σούπερ Λίγκα πρέπει να αλλάξει σε όλα. Να επαναπροσδιοριστεί ο λόγος ύπαρξής της και που αυτή στοχεύει. Ποιος είναι ο στόχος και ποια θα είναι τα μέσα που θα χρησιμοποιήσουμε. Απλά πράγματα. Θα μου πείτε, ο Μποροβήλος φταίει; Όχι δεν φταίει ο Μποροβήλος. Φταίνε πολλά, φταίει και ο Μποροβήλος. Αλλά, δεν πρέπει να είναι το εξιλαστήριο θύμα. Αν ήμουν στην θέση του και μου έλεγε κάποιος από τους τέσσερις να παραιτηθώ, θα έλεγα 'δεν με πάτε μια; Δεν σας πάω 100' και θα έφευγα. Είναι άδικο να λέμε ότι είσαι υπόδικος, σήκω φύγε. Είναι άδικο".

Στην άτυπη σύσκεψη των ιδιοκτητών των ομάδων της Super League, την Τρίτη (8/3), ο Μποροβήλος δέχτηκε κριτική και του ζητήθηκε να αποχωρήσει, ο ίδιος όμως απάντησε: "Ο καθένας έχει τις απόψεις του σε αυτές τις περιπτώσεις. Δεν πάρθηκε καμία απόφαση. Είναι ένα θέμα το οποίο υπάρχει πολύ καιρό". Ο Μποροβήλος είναι στην προεδρία της Λίγκας από τις 24 Νοεμβρίου 2014.

Photo credits: Action images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ